divendres, 3 d’abril del 2015

Opinió de l'adaptació: Insurgent

Hey Angels!


Avui us porto la meva opinió sobre l'adaptació de la pel·lícula Insurgent, la segona part de la trilogia de Divergent escrita per Veronica Roth.



Títol: Insurgent


Saga: Divergent, Insurgent, Lleial (PI, PII)


Estrena: 1 d'abril 2015


Director: Robert Schwentke


Actors principals: Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort, Miles Teller.


Gènere: Ciència ficció, Acció





*Post lliure de spoilers, menys en una part que ja és indicada en el seu moment*

Quan vaig veure el tràiler d'insurgent per primera vegada no vaig tenir una impressió gaire bona sincerament. Pensava que l'havien cagada ja que moltes coses que sortien al tràiler no les recordava o no enqueixaven, per tant vaig anar al cinema amb unes expectatives no gaire altes. Però he de dir que m'equivocava completament. És cert que la manera com ho han adaptat és diferent de la trama del llibre però va a petar al mateix punt. A part, tinc el llibre molt (molt) borrós i no recordava gaire bé res, així que no us puc dir ben bé si és fidel en els detalls, perquè honestament, no els recordo. 
La pel·lícula té una durada d'allò més extensa però se'm va fer molt curta i no me'n vaig adonar que ja s'acabava fins que em vaig en recordar com finalitzava el llibre. Cosa que és un factor molt bo, ja que vaig entrar al cinema a les 20:00 i vaig sortir a les 22:00 tocades i les dues hores se'm van passar volant. 
En aquesta segona part podem trobar molta més acció que a la primera i uns efectes especials brutals. Tot i que no sóc experta en el cinema ni en se mínimament del tema vaig trobar que alguns plans de la pel·lícula passaven molt ràpidament i això em va marejar una mica. La banda sonora, com a l'altre pel·lícula acompanya bé, però res de l'altre món. 
Un dels plats forts de la pel·lícula i per tant el que em va agradar més va ser en Peter. Aquest personatge als llibres, per a mi va ser simplement un altre personatge secundari, en canvi en aquesta part m'ha encantat. Afegeix un toc d'humor que s'agraeix al mig de tanta acció. És cert que es podria considerar dolent perquè simplement agafa el bando que més li convé, però no se si és l'actor, però en serio un 10. 
Un altre de les actuacions que m'han agradat més és la de la Jeanine interpretada per la Kate Winslet, trobo que ha plasmat a la perfecció el caràcter tal i com l'imaginava tot i que si que és cert que físicament jo no l'imaginava així. Per descomptat magnífica actuació per part de Shailene Woodley (ho he escrit bé?) que em va fer humitejar els ulls amb unes llàgrimes a l'escena del suero de la verdad. Però tinc una batalla amb el Theo James, no se si m'encanta o no m'acaba de fer el pes. Ho decidiré quan vegi el proper any Lleial i el vegi interpretat certa escena emotiva esperant que estigui a l'altura (creuem dits)... *Part amb spoilers*El que em va sobtar més va ser la mare del Cuatro, en serio? si podia ser la seva germana bessona! no m'ha agradat gens ni l'actriu ni la forma amb la qual la va interpretar així que gran decepció per aquesta part, ja que no havia buscat qui interpretava la seva mare per tant va ser un shock total. *Fi part spoilers*
En un primer moment que vaig veure la Tris amb aquell cabell tan curt em va sobtar, ja que jo l'imaginava curt però no tant! Com diu la Fa en un dels seus vídeos, quan un personatge és talla el cabell d'una manera tant sobtada i radical vol dir alguna cosa més, és a dir tallant-se el cabell deixen el passat enrere, per exemple, i és una escena la qual a la pel·lícula saben reflexar molt bé.



En definitiva l'adaptació m'ha encantat, una bona dosis d'acció que et deixarà amb ganes de veure la següent part, amb uns personatges principals que (personalment) claven el paper i amb petits tocs d'humors que s'agraeixen. 



Heu vist la pel·lícula? Què en penseu? Us ha agradat? No? Massa llarga? Què en penseu de la caixa? Penseu que és millor la pel·lícula?


:) Us espero als comentaris :)






7 comentaris:

  1. Hola Aria!!!
    Jo hi he anat avui i m'ha agradat bastant! L'adaptació a la pantalla li dóna mil voltes a l'adaptacio dels Jocs de la fam!
    Pensava explicar també l'experiència divendres que ve al blog:)
    Ens llegim:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!

      No entenc ben bé aquesta comparació que fas d'adaptacions però vaja estaré encantada de veure la setmana que ve el teu post ; )

      Parlem<4

      Elimina
    2. Ah no hahah! La comparacio l'he fet perque aquests dies tambe vaig mirar la primera part de la tercera dels Jocs de la Fam i es que a mi la veritat... Les pelis de THG no m'han agradat gaire per no dir gens. Mira la primera encara pero les dues ultimes... I com que ahir vaig veure la d'Insurgent que em va agradar molt mes doncs he volgut fer la comparacio.;)

      Elimina
  2. Hola! Crec que Insurgent és una adaptació molt més fluixeta que Divergent. Tot i que Divergent tampoc em va agradar gaire com a adaptació, sobretot per l'elecció dels actors; no me'ls imaginava així *^^*

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      *spoiler insurgent*
      Si la veritat és que la mare del cuatro és que déu meu no se qui va fer el càsting...
      En fi a veure si lleial supera a les dues

      Parlem<4

      Elimina
  3. Hola!
    Jo encara no l'he anat a veure però m'alegro de que t'hagi agradat perquè no tenia gaires expectatives un cop vaig veure el tràiler. Potser no és una bona adaptació i com a pel·lícula és molt bona... A vegades crec que això també està bé perquè es diferència del llibre fent que aquest sigui més especial, si més no és el que opino.
    Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Si, pel·lícula m'ha agradat molt però com a adaptació està bastant capgirada... en fi he sentit moltes opinions diverses, alguns els hi ha encantat alguns l'han odiat.... ja em diràs la teva!


      Gràcies per comentar <4<4<4<4

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...