diumenge, 13 de setembre del 2015

Sagues Inacabades

Hey Angels!

Avui us porto la primera entrada d'aquesta nova temporada. Tracta sobre totes aquelles sagues que tinc inacabades. Perquè, siguem sincers, tothom té sagues a mitges...
(La majoria dels llibres nombrats són ressenyats. Fent click al títol anireu a parar a la ressenya on dono la meva opinió més detallada)


De la saga d'Ángeles Caídos, només he llegit el primer llibre, que em va agradar bastant i si no recordo malament li vaig posar un 4/5 estrelles. Quan vaig acabar de llegir-lo em van agafar moltes ganes de continuar amb la saga, però en aquell moment encara no s'havia publicat el segon i com passa sempre, em va tocar esperar. Ara que ja està publicat el segon i que falta poc per la publicació del tercer, he decidit que aguantaré fins que tots siguin a la venta, per poder-los llegir de cop. I el mateix passa amb la trilogia, també distòpica Amanecer Rojo.


Tremolor és un llibre que vaig llegir bastant i que em va agradar, però tampoc era gaire el que esperava. No tinc ni idea que vaig dir a la ressenya perquè ja fa bastant des de que el vaig llegir, però he llegit que la resta de la saga cau en picat, així que he decidit no continuar amb la saga. 
Amb la saga de Caçadors d'ombres tinc una relació d'amor-odi, perquè si m'obligués realment a llegir-la, segurament m'agradaria, però he llegit el primer, que francament em va agradar bastant i després amb la continuació no vaig poder d'avorriment, a part que ja no me'n recordava de gaire bé res. No crec que continuï amb la saga. 
Ja he deixat ben clar i varies vegades la meva opinió sobre la saga de El Corredor del Laberinto. Crec que el primer llibre és el més bo dels tres té tot el que un lector busca i desitja, però els dos següents el James va fer un espifiada com una casa que em va decepcionar a gran escala. Ara es veu que han tret un altre llibre que narra l'abans de El Corredor del Laberinto, però sincerament ja ni m'interessa... A part he sentit que tampoc et soluciona cap dubte, així que...

Junts d'Ally Condie/ Amor immortal de Cate Tiernan/ Anna la de teules verdes de L.M Montgomery
En aquest tres casos, Junts, Amor immortal i Anna la de teules verdes, són llibres que tinc a les estanteries i que mai trobo el moment per continuar-los. Cosa que no entenc perquè les primeres parts em van encantar. Algú més li passa o només sóc jo?

La Selección de Kiera Cass/ Percy Jackson de Rick Riordan

Percy Jackson són els actuals llibres que estic llegint, ara vaig pel quart i la cosa s'està posant emocionant. Espero acabar aquesta saga que tan m'està agradant aquest mateix mes!
La Selección és un llibre que portava molt de temps esperant per poder-lo llegir i honestament em va encantar, però el segon, La élite, ja no tan. Trobo que el punt fort del primer llibre era la protagonista perquè era una diva i una p*** ama, era la millor. Però trobo que en el segon es perd l'essència que tenia aquesta protagonista que tan prometia. En alguns moments, podem veure l'Amèrica del primer llibre però en comptats. Això em va fer encallar-me una mica i tinc pendent l'últim de la trilogia i La Heredera que transcorre 20 anys després.

Això és tot, espero no haver-me deixat cap... 


Coincidim en alguna? Sí?No? Què en penseu sobre deixar a mitges un llibre? Sou dels que us forceu a acabar-lo? Heu llegit algun llibre dels que he mencionat? Què en penseu?





: ) Us espero als comentaris : )








7 comentaris:

  1. Hey!
    Jo tampoc tinc intencio d'acabar la saga dels llops de Marcy Falls... no em va dir res.
    La seleccion em va agradar i em queda pendent la heredera,...
    Percy Jackson no trigaras acabarlo, a més de que es genial!
    La veritat es que si no em crida el llibre o la saga perque continuar...

    Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Jo abans m'obligava a acabar-los... però sincerament perquè haig de perdre el temps en una cosa que no estic disfrutant??

      Un petó<3

      Elimina
  2. La veritat és que també tinc moltes sagues a mitjes, o perquè no s'han publicat tots els llibres o perquè no m'han acabat d'enganxar com per seguir... Però també tinc unes quantes que vull acabar però per temps les vaig deixant enrere... jaja

    Ànims amb les que vols acabar :)

    ¡Salut!

    ResponElimina
  3. A mi això de les sagues em costa moltíssim. Mai m'atreveixo a començar-les perquè normalment, cap al final, me'n començo a avorrir però sóc incapaç deixar-la a mitges. D'aquestes em vaig acabar Caçadors d'Ombres, encara que en algun moment, cap al final, se'm va fer pesat. Però va valdre la pena.
    Petons,
    Diana.
    escapefromreality14.blogspot.com.es

    ResponElimina
  4. Hola Aria,

    Coincideixo totalment amb tu amb la saga de Junts, em vaig llegir els dos primers llibres i em van encantar, pero van tardar tant a treure l'últim que li vaig perdre les ganes. Per l'altra banda, m'estic llegint l'últim llibre de Caçadors d'Ombres (bieeen) i m'encantaa!!

    Petons <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Aria,

      Torno a ser jo hahaha. Et volia dir que t'he nominat a un Book-tag. Sé que normalment no en fas de premis, nominacions i coses d'aquestes, però si t'animes aquí et deixo l'enllaç:

      http://historiestrobades.blogspot.com.es/2015/09/bbok-tag-aquest-o-aquest.html

      Un petó <3

      Elimina
    2. Hola!
      Doncs és molt graciós prq aquest ook tag l'he vist a tot arreu però mai se ben bé com va :'')
      Ara m'ho miraré mé detalladament <3

      Un petó

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...