divendres, 8 de gener del 2016

Les pitjors lectures de l'any

Hey Angels!

Avui us porto les meves pitjors lectures d'aquest any. Aclaració! No vol dir que el llibre sigui dolent o que l'hagi odiat, simplement vol dir que m'han decebut en alguna manera, que esperava més, o en algun cas no ho havia ni per on agafar-lo.

La canción número 7 Em va deixar totalment indiferent respecte a la trama, els personatges i tot el que ens envoltava.  No vaig emfatitzar amb la seva manera de pensar.

FangirlLa pitjor lectura de l'any i amb molta diferencia. Esperant un llibre amb el qual sentir-me identificada em vaig trobar una de les protagonistes més estúpides que he llegit mai. defensant tòpics sobre la gent "friqui" entre altres. 

Ciutats de Paper Se'm va fer molt llarg i avorrit, tant que ja ni m'enrecordo gairebé de que anava. La pel·lícula el supera, ho sento però és cert, almenys a la pantalla no es fa tan pesat. 

La élite Una segona part que em va decebre per complet, una protagonista totalment canviada de mentalitat i que deixa de ser el punt fort de la trilogia, només en algun moment concret podem tornar a veure l'Amèrica de "La Selección".

Opposition (3,7)Era difícil que l'últim llibre de la saga Lux es superés perquè el nivell era molt alt. Vaig trobar que no es va treure profit de la nova trama que neix a Origin (el llibre anterior). Em va agradar però em va deixar un gust agre-dolç. Està en aquesta llista per la dcepció que em va suposar.

Will Grayson Will Grayson Aquest llibre, segueix la línia de Ciutats de Paper, en si estava bé, normalet, però se'm va fer etern, fins al punt de que se'm tanquessin els ulls. 

    



Coincidim? Sí? No? Què en penseu?


✿ Us espero als comentaris










Aria

T'interessa el que estàs llegint? Subscriu-te per no perdre't cap post!



5 comentaris:

  1. Crec que tu i jo ens portarem bé xD Tens gustos (o no gustos) molt similars als meus.

    Bon any*

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajajaja m'alegro que coincidim ; ) Un petonàs <3

      Elimina
  2. D'aquest llibre només he llegit Fangirl i buff... Ja saps, que sóm les úniques del grup a les que no ens agrada:/ En fi... Que ve que coincidim:)

    Petons<3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Teclaa! hem d'unir els nostres poders!! :''') Un petó<3

      Elimina
  3. Hola! :) Em va passar el mateix que tu amb "Fangirl", no el vaig ni poder acabar *^^*

    Petons ❤

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...