dimecres, 30 de setembre del 2015

Disney Princess Tag

Hey Angels!


Estava buscant per Internet algun tag divertit per fer i que no fos gaire conegut i vaig acabar anant a parar en un blog en anglès preciós, d'on vaig treure aquestes preguntes.
DISNEY PRINCESS TAG
1.Blancaneus. Clàssic preferit
Un dels meus clàssics preferits és Esmorzar amb diamants de Truman Capote. El llibre el vaig descobrir gràcies a la conegudíssima pel·lícula interpretada per Audrey Hepburn.Tant com la pel·lícula i el llibre em van encantar.(Click aquí per llegir la ressenya)
2. Ventafocs.Un llibre que et va deixar desperta fins a la matinada
Origin és la penúltima part de la saga Lux, que és una de les meves preferides. El quart llibre és el meu preferit i quan el vaig comprar portava molt de temps esperant-lo i no em va decepcionar gens. Recordo que em va enganxar moltíssim i que me'l vaig llegir gairebé amb una nit. (Click aquí per llegir la ressenya)
3. La bella dorment. Nombra la teva història d'amor preferida
Realment en aquesta pregunta no sabia ben bé quina triar, perquè això, almenys a mi, em va per temporades, però si hagués de triar alguna, potser seria la relació que apareix a Allà on els arbres canten, que no diré gaire sobre, perquè podria considerar-se spoiler. Només dir que és una parella molt tendre, innocent i dolça. (Click aquí per llegir un post relacionat)
4. Ariel.Nombra un llibre sobre fer sacrificis per aconseguir els teus somnis
Aquest llibre ja fa bastant que el vaig llegir, però recordo perfectament tota la història. És una història molt inspiradora i que fa qüestionar-se moltes coses, però el que més impacte com de lluitador i valent ha de ser el protagonista per poder derrotar els obstacles que la vida li posa pel camí.
5. Bella. Nombra un llibre amb una protagonista independent i intel·ligent
Jo crec que si busquem al diccionari la paraula independent i intel·ligent ens sortiria al costat el nom d'aquesta protagonista: Hermione Granger. Al llarg de tota la saga podem veure la seva astúcia, el seu instint i en general la seva intel·ligència que els treu -Harry,Ron i ella mateixa- més d'una vegada d'algun embolic. (Click aquí per llegir un post relacionat)
6. Jasmine. Nombra un llibre amb un protagonista que desafiï les conviccions socials del seu món 
Prepareu-vos perquè em tornaré molt pesada amb aquest llibre, perquè em va encantar. El protagonista masculí desafia les conveccions del seu món... No vull entrar en detall, ja que a mi em va agradar o saber gaire sobre el llibre quan el vaig començar, així que no us desvetllaré res... (Click aquí per llegir la ressenya)
7. Pocahontas. Nombra un llibre amb un final molt emocionant
Aquesta és una de les preguntes que vaig tenir més clara. Si en el món de la literatura a nivell espanyol hi ha un final que és emocionant a més no poder és el segon llibre de les Crónicas de Fortuna, El recuerdo del Mago de Javier Ruescas. El gir argumental del final em va deixar amb la boca oberta durant minuts sencers. (Click aquí per llegir la ressenya)
8. Mulan. Nombra un llibre amb una kick-ass protagonista
En aquest apartat hi podria haver posat moltíssimes protagonsites, ja que per sort ja vivim en un món on les dones ja es poden defensar per elles mateixes. Però finalment m'he decidit per la Victoria ja que va ser de les primeres protagonistes amb aquesta característica que vaig llegir. M'agrada molt que fos ella mateixa la que agafés la iniciativa per aprendre a lluitar per si sola i no haver d'estar tota l'estona pendent dels altres. (Click aquí per llegir un post relacionat)
9. Tiana. Nombra una protagonista treballadora
Anne Shirley del clàssic de la literatura juvenil Anna la de Teules Verdes és una persona que des del primer moment s'esforça per treure el millor de si mateixa i la seva força preserverància i tossuderia l'ajuden moltíssim, creant varies situacions còmiques durant aquest trajecte. (Click aquí per llegir la ressenya)
10. Rapunzel. Nombra un llibre el qual apareix un artista
La Mia, la germana gran de la famíla Hall, és una violoncelista molt talentosa i en el llibre està molt reflectit tota aquesta passió que li transmet tocar el seu instrument. A part, els pares també son artistes, però en el seu cas tenien una banda de música. (Click aquí per llegir la ressenya)
11. Merida. Nombra un llibre on aparegui relació mare-filla
És cert que la majoria del llibre transcorre a dins el castell i la mare no apareix constantment, però si no recordo malament l'Amèrica, la protagonista, i la seva mare no tenen la millor relació mare-filla de tota la història de relacions de mares-filles. Les dues són molt semblants i diferents a la vegada. Però al final del dia tots sabem que la mare només vol fer el que creu que és millor per la seva filla. (Click aquí per llegir la ressenya)

12. Anna i Elsa. Nombra un llibre on aparegui una gran relació entre germanes

I finalment... He escollit la Katniss i la Prim. No volia caure en tòpics però en aquesta pregunta no ho he pogut evitar. La seva relació és  plena d'amor però a la vegada amargament dolça, ja que es veuen sotmeses en situacions que les germanes o la gent en general no està acostumada a viure i a sentir.




Això és tot! No acostumo a taguejar, però si sou fans de disney i us ha agradat el tag considereu-vos etiquetats! I si a la senyoreta ídia del blog Viatgera de Llibres li ve de gust (és una gran fan de disney) també es pot considerar taguejada : )



Us ha agradat el tag? Quina és la vostre princesa disney preferida? I la vostre banda sonora preferida d'aquestes pel·lícules? Coincidim en alguna resposta?




: ) Us espero als comentaris : )











5 comentaris:

  1. Hola Aria,
    M'ha encantat el book-tag, sent sincera només llegir el títol ja sabia que m'agradaria hahahaha, visca Disney!! Coincideixo amb tu en gairebé tots els llibres que has posat i que jo m'he llegit hahaha.
    Petons!

    ResponElimina
  2. M'encantamencantamencantaaa!

    Oh que original! espero poder fer-lo d'aqui poc!
    Coincidim amb la Victoria i l'Herminone! Dues grans protagonistes!
    Molt guai!
    Petons!

    ResponElimina
  3. Hola!
    He agafat aquest book tag pel meu blog, però he decidit que posaria llibres i personatges només de la Laura Gallego. T'he donat crèdit ^^
    Petons!

    ResponElimina
  4. Uouo!

    He arribat aquí gràcies a la fanàtica de la Gallego jejje (t'estimo Lily).
    Segurament faré el tag perquè m'encanta Disney ^^

    Tinc moltes ganes de llegir Una llama entre cenizas, però m'han dit que el triangle amorós està posat amb calçador i això em tira molt enrera :(

    Em quedo per aquí ^^

    Petons*

    ResponElimina
  5. Hola Aria!

    M'ha encantat el book tag! És súper original (: Me l'apunto per fer-lo aviat (;

    Ens llegim!

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...