dijous, 9 d’abril del 2015

(Foto)Ressenya: Enciclopèdia d'Idhún

Hey Angels!

Avui us porto una ressenya... però com podeu veure pel títol de l'entrada no és una ressenya qualsevol... és una foto ressenya, la primera. Que consisteix en fer fotografies d'un llibre que tingui alguna cosa al seu interior digne d'ensenyar. Per tant no podria ser un altre que la magnífica enciclopèdia d'idhún. Avís abans de començar, si no heu llegit la trilogia pot ser que si us fixeu en les imatges o llegiu el text que surt us feu auto-spoiler així que us recomanaria o que les miréssiu molt ràpidament o encara millor llegir els llibres i després ja torneu a l'entrada i comenteu com de meravellosos són. (o podeu simplement llegir el text, ja que no inclourà cap spoiler)
La meravellosa portada TXAN TXAN TXAN que és preciosa i té en plata brillant unes filigranes i l'unicorn, el shek i el drac
Pels qui no ho sàpiguen l'enciclopèdia d'Idhún és una enciclopèdia on es recullen un munt de dades sobre el món que va crear la meva estimada Laura Gallego a la seva trilogia Memòries d'Idhún, la qual ha tingut tant d'èxit que 10 anys després de la publicació del primer llibre, La Resistència, s'ha publicat aquest llibre.

En aquesta pàgina podem veure Els Sis. Personalment és una de les meves parts preferides ja que tota la història sobre els deus és pràcticament com un conte. 
L'enciclopèdia va acompanyada de moltíssimes imatges com les que esteu veient i també acompanyada d'informació que els fans de la trilogia ens torna bojos. 
I aquí el meu personatge preferit de la trilogia... Per descomptat totes les parts que surt la tríada s'agraeixen molt ja que qualsevol informació addicional seva és *_* asdfgh massa.
Si la trilogia us va agradar recomano moltíssim us compreu l'encilopèdia, no per llegir-la del tiron com una lectura si no per anar llegint les parts que et criden l'atenció, fullejar-la... realment val molt la pena. Però això si, llegiu primer la trilogia i després l'encilopèdia ja que us faríeu spoiler.




Personalment crec que el resultat final tant de la maquetació i de les il·lustracions crec que ha quedat a la perfecció. La majoria d'éssers, llocs, objectes els imaginava bastant semblants. Tot i que si que és cert que potser esperava encara més protagonisme sobre la tríada ja que estava desesperada per saber-ne més després DEL final de trilogia. Si que és cert que tenen unes quantes pàgines però m'imaginava que ells serien el més important de tota la història d'Idhún, però dintre les pàgines vaig descobrir moltes més coses.

En aquesta imatge tenim dibuixada la Skgseszf ( si algú sap com s'escriu OLE) SHISKATCHEGG, un element molt important entre la relació de dos dels personatges principals. ( *_* 
Si encara no heu quedat abromats per la bellesa de totes les il·lustracions aquí teniu... asdfg
Com podeu veure en la imatge he marcat amb post-its algunes parts. Les parts marcades majorment són les que parla de la Tríada.
En aquesta última il·lustració surten totes les espècies intel·ligents d'Idhún, personalment la meva preferida és el shek però aquesta part encara no li he donat una ullada profunda així que potser acaben sent els Celests... en fi... intenteu no morir d'amor contemplant-la.
Us heu quedat amb ganes de veure més il·lustracions? Doncs compreu l'enciclopèdia perquè hi surten moltíssimes i encara més maques i meravelloses (quants cops he dit meravellós, bell, perfecció en aquesta entrada?) encara que sigui una mica cara (uns 25 euros) crec que ho val ja que és en tapa dura,és ENORME, està ple d'il·lustracions enormes en color i simplement és massa.

En definitiva un llibre que els amants de la trilogia adorarem i disfrutarem sense parar i que ens fa recordar que la història mai morirà perquè sempre estarà a les nostres ments, al cor i als prestatges. 




Heu llegit la trilogia? Què en penseu dels llibres? I de l'enciclopèdia? L'heu comprada? Sí?No? 



:) Us espero als comentaris :)









4 comentaris:

  1. Eiii!!
    Molt original l'entrada i espectacular!
    Jo em vaig llegir la trilogia ja fa cap a 2 anys o aixi i em va encantar. Tot el mon creat per la Laura, els personatges, tot, es impressionant!!! Primer quan vaig tenir els llibres a les mans pensava que no els acabaria si se'm feien pesats perque eren bastant gruixuts (sobretot el 2 i el 3), pero despres vaig pensar: sort que eren gruixuts perque valien molt la pena, valen molt la pena!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Molteeeeees gràcies!
      si la veritat és ue a primera vista poden fer respecte... però jo el ue hagués donat per 100 pàgines més de panteó :'''(

      Parleem <4

      Elimina
  2. Hola!
    Doncs jo encara no he llegit gaires llibre de Laura Gallego, tot i que la meva amiga m'insisteix en que ho he de fer, així que espero fer-ho aviat perquè l'enciclopèdia és absolutament preciosa! En part crec que és perquè els veig molt gruixuts :/
    M'encanta la idea de fer la ressenya amb fotos del llibre, molt original!
    Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola!
      Moltíssimes gràcies :)
      Doncs la teva amiga té tota la raó!!! els has de llegir ja! i que no et faci por que siguin gruixuts perquè segur que l'últim llibre de la trilogia desitjaràs més pàgines xD

      Un petó<4

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...