dijous, 23 d’abril del 2015

Book Haul Sant Jordi

Hey Angels!

Primer de tot: FELIÇ DIA DEL LLIBRE!!!
Avui és Sant Jordi i com l'any passat us faré un Book Haul de tots els llibres que he comprat avui...



En primer lloc... dos llibres que tècnicament no són de Sant Jordi ja que van arribar a amazon ahir... no tenia planejat comprar-los però a la botiga online Amazon fan una súper oferta que consisteix: en que pots triar 2 llibres (d'una selecció molt extensa) en anglès i el segon et surt a la meitat de preu. Així que no m'hi vaig poder resistir... ( Si encara no sabeu com en sortir-vos amb els llibres en anglès click aquí)






















Confess de Colleen Hoover i We were liars de E. Lockhart... Són dos llibres molt primets i molt fàcils d'entendre. Confess és la meva actual lectura gràcies a la Mar del blog pandas can read que el va posar pels núvols així que no m'hi vaig poder resistir... i We were liars és un llibre que ha tingut bastant de ressò entre la comunitat blogger anglesa/americana i que té una sinopsi molt adictiva.

Totes les Fades del Regne de Laura Gallego. Aquest llibre tenia tan clar que estaria a les meves mans al dia de Sant Jordi! Em moro de ganes de llegir-lo com ha de ser una autèntica fan de Laura Gallego i a part tothom parla molt molt molt bé d'ell així que espero que sigui de les meves pròximes lectures!!!


Heima es hogar en islandés de Laia Soler. És un llibre que li tenia moltes ganes ja que l'autora és catalana i tothom també el deixava súper bé. A part de la meravellosa portada que té *_* i la sinopsi em cridava bastant i la trobava molt curiosa així que cap al cistell!

Opposition #5 Saga Lux de Jennifer L. Armentrout. Haig de confessar que li tinc fòbia aquest llibre, em moro per llegir-lo però no puc. Ja fa mesos que ha sortir i és que no puc deixar la saga Lux enrere... em fa molta por que em decepcioni però el vull llegir ja, però però però i així porto des de que va sortir al gener.

Convulsión Còmic 11 d'Idhún. Aquest llibre l'he comprat de casualitat... no recordava que feia poc havia sortir la nova part i ni se encara com m'ha vingut al cap. En fi, aquest llibre segurament me'l llegiré ara mateix amb uns 15 minuts. Si us heu llegit els llibres els còmics us encantaran! Tot i que aquesta part de la història que narra no és de les meves preferies però bueno que hi farem...


Aquests són tots els llibres! Estic molt agraïda per poder gaudir-los i de ben segur que m'encantaran tots (o això espero....)


Ara és el vostre torn... quins llibres us heu comprat per Sant Jordi? Coincidim en algun? Sí? No?




: ) Us espero als comentaris :)








10 comentaris:

  1. Hooooolaaaa!!!
    Dirte nomes que la de Laura Gallego es impressionant! Jo ho estic llegint en espanyol y no puc mes que recomenar a la gent perque ho llegeixin! Despues dirte que tinc moltes ganas de llegir Opposition, We were liars y ara per ara la de Collen Hoover no em crida gaire la atencio. Ja ens explicaras! :)

    FELIÇ DIA DEL LLIBRE!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!!!!
      Buaaa no em diguis això que me'l vull llegir JA!!!! See que m'agradarà ho se ho se
      Segurament ( segur) portaré ressenya de la majoria!!
      Un petó <4

      Elimina
  2. Eiii! Jo també m'he comprat Totes les fades del regne! En tinc moltes ganes tothom deix aquest llibre pels núbols i doncs no men podia aguantar les ganes! Després també he comprat el capítol del Julian de Wonder (que de veritat es de magermana però com que ella casi que no llegeix es com si fós per mi), la puta història de catalunya de la iaia per fer una mica de cultura i un que es diu També això passarà que me l'ha regalat la meva mare perqe ha sortit per la tele i li ha fet gràcia..
    Però ara tinc un problema... No sé per quin començar! Juju
    I allò que has dit de Amazon és només avui? Em sembla que m'hen compraré algun però només si n'estic segura
    Feliiç Sant Jordii

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!

      Sobre amazon dura tot el mes d'abril. A l'1 de maig ja no... el mes del llibre així que afanyat perquè ja s'acaba!

      Gràcies per comentar <4

      Elimina
  3. Que cantidad de libros, espero que los disfrutes mucho^^
    Saludos.

    ResponElimina
  4. Hi!
    Quaants llibres!! Jo nmes em vaig trobar 2 dels 3 q volia *plorem* pero coincideixo amb tu amb totes les fades del Regne!! Que de fet tinc moltes expectatives! Pero crec que no em decebrà...
    llastima que encara trigare a llegirmel perque tinc una cua bastant llarga...
    Petoons:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Em passa el mateix! em moro per llegir-lo però encara en tinc uns quants de pendents... en fi problemes dels lectors hem de ser forts :''')

      Un petó<4

      Elimina
  5. Hola!
    Espero que gaudeixis de totes les teves lectures i que passessis un bon dia del llibre!
    Una abraçada!

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...