dijous, 25 de setembre del 2014

Ser Original; Ser un mateix

Hey Angels!

Avui us porto un post que feia dies que rumiava i no estava segura de si fer-lo o no… finalment he decidit fer-lo, tot i que intentaré ser el més delicada que pugui.

Des de que vaig decidir crear-me un blog, aquest ha canviat moltíssim. Els que el vau descobrir des de bon principi en sou conscients, els que no… doncs ara ho sabreu.

Perdó per l'error: Ser Original; Ser un mateix


Quan una persona decideix crear-se un blog de literatura juvenil vol dir que li encanta llegir i vol compartir la seva passió amb altres centenars de lectors, per compartir opinions, per aprendre, per moltíssimes coses. També he de nombrar les influències. Quan vaig començar, no tenia ni idea del funcionament blogger, i poc a poc m’he anat tornant una “petita” experta ( ja que encara em falten moltíssimes coses per aprendre). Abans de crear-me el blog, havia conegut i descobert moltíssim blogs i Canals de youtube especificats en la literatura juvenil i de tots aquests Canals, blogs una barreja d’aquests més les meves idees i originalitats va sortir-hi el meu blog Angelstofly365, des d’aleshores que he intentat millorar el meu blog cada dia, perquè tu puguis gaudir de més bon contingut. Totes les influències que tenia d’altres blogs i vlogs les he anat fent meves, fins que a acabat sent un blog 100% meu i de ningú més, i n’estic orgullosa. Perquè encara que m’hagi portat moltíssima feina, sé que no he plagiat ni copiat a ningú, sé que tot ha sortit de mi… cada frase, cada opinió, tot ha sortit de mi i només de mi.
 
Inspira't, però no copiïs
Aquí és son tot es complica. Quan comences un blog nou, és normal tenir certes influències o semblances amb els blogs que llegies i seguies abans de tenir-ne tu un, però d’això a posar frases idèntiques hi ha un bon tros.


La Clar’4 ( propietària del blog Shining like a Book) que segurament tots coneixereu i  jo hem estat patint les dues un assumpte de plagi. Hi ha una noia que farà cosa de setmanes es va crear un nou blog de literatura juvenil, m’hi vaig passejar unes quantes vegades juntament amb la Clar’s4 i ho hem trobat un abús en tota regla. Frases iguals, post molt semblants (per no dir idèntics) i ja no sabem que fer. La Clar’s4 i jo treballem dia a dia per penjar posts cada setmana, donant el nostre temps per tots vosaltres i que una persona vingui i ens ho copii sense immutar-se fa ràbia, ja que hi treballem molt dur.
La Clar’s i jo vam estar parlant i vam decidir enviar-li un correu dient-li ( de bones maneres) que si us plau parés de fer-ho, vaja només demanàvem una mica d’originalitat, però no ens va contestar, de fet encara no ho ha fet. I és per això, que ho utilitzo com a últim recurs: Si ets la persona de qui estic parlant i estàs llegint aquest post, si  us plau, no t’enfadis, només volem parlar amb tu (la Clar’s i jo), et podem ajudar a ser més creativa. Només si ens deixes.
 
Ser original.
 És millor "fracassar" sent originals que triunfar sent una imitació.

Aquest post és per conscienciar que fa mal que et copiïn. Ser original és ser un mateix i de fet ens creem un blog per expressar la nostra opinió, no la dels altres. Així que si us plau us demano, no plagieu, sigueu vosaltres mateixos abans que copiar. Ja us trobareu a vosaltres mateixos…

Tu vas néixer original, no moris sent una còpia. 

Què creieu que hem de fer? Enviar més correus? Què en penseu del plagi i la originalitat?

:) Us espero als comentaris :)


5 comentaris:

  1. Jo crec que haurieu d'esperar... a veure si contesta.... sinoooo no s'ha m'acut res... em sap greu q us passi aixoo

    ResponElimina
  2. Buuf! Que trist que es que algu copii la idea d'una altra persona nomes perque li agrada o per voler "tenir" la mateixa idea... Si aquesta noia vol ser original, que faci un blog, pero no amb posts o frases extretes d'un altre blog! Pot agafar-ne la idea del funcionament, com passa igual que amb aquest blog, el de la Clar's 4 i altres.. Son la mateixa idea, funcionen igual i a simple vista poden semblar un plagi, pero no ho son perque cadascu aporta les seves idees i posts, sense haver-los copiat (que jo sapiga).
    Espero que la noia us respongui i dongui explicacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tinc bones notícies!
      M'ha contestat al correu! Ara s'ha de veure com acaba tot!
      La veritat és que fa moltíssima ràbia que et passis un mes donant voltes a una idea i que una persona amb 5 minuts vingui i la copiï!

      Espero que es solucioni i que tot acabi bé!
      Parleem <4<4<4<4

      Elimina
  3. Holaa:)
    Em semla una molt bona entrada que explica una veritat molt gran. Espero de veritat que la noia faci alguna cosa al respecte. Parlem per correu ;)

    Clar's4

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      La veritat és tothom havia de saber el que patim tu i jo! No hi ha dret....
      Ja t'he contestat al correu! Ja espero la resposta <4<4<4<4

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...