diumenge, 28 de setembre del 2014

Reacció a la pel·lícula El Corredor del Laberinto

Hey Angels!

Avui us porto la reacció a la pel·lícula El Corredor del Laberinto...



Quan vaig entrar a la sala del cinema per veure la pel·lícula, tenia una idea ben clara en ment: Aquesta pel·lícula em decepcionarà. 
Anava preparada per l pitjor dels pitjors...
La veritat havia llegit moltes opinions sobre la pel·lícula, hi havia vist varis vídeos de Youtube, que parlaven sobre ella, i gairebé tots coincidien en que...
El Corredor del Laberinto, com a pel·lícula perfecte, té tot el que un espectador vol... però com a adaptació.... ja no tant. 

Tot s'ha de dir, el que em pensava que em decepionaria més era el decorat, l'escenari, però em vaig equivocar... el laberint està molt aconseguit i la veritat és que m'ha sorprès cap a bé moltíssim. Ja que si haguessin fallat en aquest àmbit tan important hagués sigut un total desastre de la pel·lícula. 
Hi han bastants punts que s'han deixat o que no li han donat tanta importància com al llibre...



  • La relació amb el Chuck. Al llibre hi han moltíssimes escenes de només d'ells dos, on aquestes ens mostren com aquesta amistat tant bonica es va formant... M'han faltat més moments.
  • Ja vaig dir-ho a la ressenya del llibre que vaig fer i la veritat és que el que em va agradar més del primer llibre era la intriga i el desconcert que vaig sentir fins l'últim moment, i a la pel·lícula també he notat que s'ha perdut... No em mal interpreteu, si... a la pel·lícula també hi ha intriga i l'emoció de: què passarà ara? però no tanta, ni de la mateixa manera. I això és un punt que m'ha fet baixar encara més la puntuació de la pel·lícula.
  • El final... recordo la sensació d'haver acabat el llibre i la sensació d'haver acabat la pel·lícula i ni de lluny s'assemblen... trobo que a la pel·lícula et donen les respostes massa de pressa... La veritat no sé si és perquè com ja he llegit la trilogia sencera llavors doncs no m'ha sorprès tant com la primera vegada que vaig acabar el llibre. 
  • El laberint tal com l'imginava, el clar també, la majoria de personatges bastant clavats... ara toca dir la que m'ha decepcionat més ( tema imaginació) jo no m'imaginava els Laceradores així... no sé si la meva imaginació va per lliure però jo els imaginava com una mena de vaques llefiscoses amb els ulls vermells i plenes de punxes metàl·liques i molt esgarrifant... a la pel·lícula ho han fet com aranyes amb una cua d'escorpí...

Aquest últim punt conté SPOILERS
  • He trobat a faltar, els "poders" telepàtics entre el Thomas i la Teresa... No entenc que els hi costava posar-ho!!!

Hi ha una cosa que no entenc de les adaptacions literàries... puc entendre que no es pot posar TOT TOT en una pel·lícula perquè es faria o massa llarga o massa pesada... però canviar un conjunt d'escenes, fer-les totalment diferents del llibre perquè et portin al mateix lloc que si haguessis utilitzat les escenes del llibre... no ho entenc.  A veure perquè sigui més fàcil d'entendre, posaré un exemple pràctic:  Aquesta part conté SPOILERS del primer llibre de la trilogia

El codi... no entenc perquè no ho han fet com al llibre, No entenc perquè no han pogut fer-ho com al llibre, no sé trobo que amb aquell gest dels mapes i el codi, es dona una importància a la feina dels corredors durant els anys que han estat treballant... Ara pensareu: però potser era per fer-ho més curt! 
Mentida, perquè totes els escenes que han dedicat a aquest altre tipus de final el podrien haver dedicat al original. I si, ho sé, no afecta gaire al desenvolupament i no té tanta importància, però no entenc...perquè canviar-ho? 

En general els actors m'han agradat força, s'haurà de veure l'actuació de la Teresa a les següents pel·lícules, ja que en aquesta tampoc és que tingui gaire protagonisme... 
El thomas brodie-sangster, fa de Newt. La veritat m'encanta aquest actor, he vist moltíssimes pel·lícules en que surt ell, com ara Love Actually i La niñera màgica, però tot i que té  24 anys, el veig molt petit, i jo m'imaginava el newt més robust, vaja més gran físicament... però tot s'ha de dir, la seva actuació perfecte! 
L'actor que fa de Thomas el Dylan, m'ha agradat molt com ha actuat ja que amb la seva cara he vist desconcert, curiositat ( una mica d'instint suïcida), tot el que el Thomas sent al meu cap. 





3/5 Angels!

En definitva, una adaptació fluixa, però com a pel·lícula molt bona. Fidel a la seva manera i que no m'ha acabat de transmetre el que vaig sentir al llibre.

Heu anat a veure la pel·lícula? Què us ha semblat? La trobeu fidel al llibre? Us ha decepcionat?



:) Us espero als comentaris :)

3 comentaris:

  1. Hola! Tot i que encara no l'he vist espero que d'aquesta setmana no passi. La idea que et feies dels Laceradores no és molt diferent dea que jo em feia o sigui que quan els vegi per primer cop és possible que digui alguna cosa i la gent em faci callar... I això de la telepatia entre el Thomas i la Teresa em sembla que fan malament de no posar-ho perquè ALERTA SPOILER al segon llibre quan la Teresa ha desaparegut és important perquè és com s'adona el Thomas de aue hi ha algo que no rutlla... Com s'han atrevit ha canviar la relació del Chuck amb el Thomas?! Jo la trobava un factor molt important durant el llibre! Com ja has dit no ho poden posar tot però a vegades fan coses molt estranyes com inventar-se personatges i escenes o suprimir-ne i potser no és necessari...
    Parlem! *-*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      A veure, no em malinterpteis, hi han moments entre el Chcuk i el Thomas, però no tants com al llibre. Al llibre podem veure com primer el Thomas pensa:"que pesat" però mica en mica es va transformant amb l'esperança, amb la inocència dle Chuck i... això no ho he pogut veure a la pel·lícula... li haurien d'haver donat moltíssima més importància!
      Ja em diràs que tel et sembla la pel·lícula!
      Parleem !!! <4<4<4<4

      Elimina
  2. Jo la no vull veure-la, ja que el llibre em va encantar, pero i si els dolents del laberint no arriban a l'altura de la meva imaginacio tindria una gran decepcio, per aixo dupto veure-la. Pero si tothom digues que es la millor peli i que li posin una molt bona nota, encara m'ho pensaria, pero es impossible que la vegi.
    Abraçades n.n

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...