divendres, 25 d’abril del 2014

Ressenya: Play


Hey Angels!

Com que ho vau demanar, avui us porto la ressenya de Play, de Javier Ruescas...

Dades principals:

Escriptor: Javier Ruescas
Pàgines: 506
Persona: Primera (masculí) alterna capítols des del punt de vista de dos personatges diferents Leo i Aarón.
Trilogia: Play, Show, Live
Web: Pàgina web oficial
Etiquetes: fama, amor, diners
Pròxim: S'està fent la pel·lícula
Llegir: si vols llegir el primer capítol clika aquí!
Imatge portada:



Sinopsis:
Ningú diria que són germans.El primer és presumit i ambiciós; i el segon tímid i reservat. Però els dos desitgen una cosa. Mentres que Leo vol fer-se famós, Aarón no deixa de pensar en com pot recuperar la seva nòvia, que després de guanyar un concurs i convertir-se en una estrella mundial, s'ha tornat inaccecible. un dia mirant l'ordinador, Leo descobreix que Aarón té un talent impresionant per la música i que ha compost i gravat vídeos que no tenen res a envejar als hits més populars del moment. Sense pensar les conseqüències, Leo decideix donar-los a conèixer per internet. I molt aviat el fenomen Play Serafín ( el nom que li ha posat al canal de youtube) estalla per la red...




Personatges principals:

Aarón Serafín: És el germà petit, personalment és el meu preferit dels dos. És molt tímid, romàntic i  reservat, i la veritat és que suporta bastant al seu germà gran. Té un talent enorme per la música, compondre... el seu cap forma melodies en lloc de pensaments.
El seu caràcter canvia molt des del primer llibre fins a l'últim.






Leo Serafín: És el germà gran, presumit, cregut, rebel i amb unes ganes boges de fer-se famós. Personalment aquest personatge no m'agrada gaire, no m'agrada com actua ( els que us heu llegit els llibres ja sabreu). És això si el "guapo". Té molt clar el que vol fer amb la seva vida.
El seu caràcter més o menys segueix igual, potser madura una mica.... jajaj és impossible ejejje...





Opinió personal:

Aquesta novel·la m'agradat molt la veritat, parla sobre la fama i fins ara no havia llegit mai un sobre aquest tema. No té una trama molt complexa però és que és igual! Està molt ben escrit i els personatges es fan estimar. Moltes vegades em fa molta ràbia el Leo! com s'apropia del "nosaltres"... si no fa res em fi els que heu llegit el llibre ja sabreu de que parlo... i els que no a que espereu? Vinga va!



Frases que enamoren...:

"Nosotros marcamos nuestro destino con nuestras decisiones y no podemos permitir que los miedos y las inseguridades nos impidan tomarlas... Nuestra existencia es demasiado limitada como para pasar la mitad de ella huyendo..."

Leo Serafín

"Se dice que, con el tiempo, los recuerdos se deforman, se pervierten y la imaginación los moldea a placer hasta convencernos de una ilusión. Algo así me había ocurrido a mí. La intensidad con la que observaba todo, la manera en los que sus dedos se movían en el aire cuando gesticulaba, su tono de voz o su rusa habían adquirido en mi cabeza matices inventados que distorsionaban la realidad..."


"No me quedaba mas remedio que esperar. Tarde o temprano, las cicatrices terminaría de cerrarse, como había ocurrido siempre"
Hasta entonces, no sabía qué les diría a quienes encontraban en mis letras y melodías una razón para seguir luchando por el amor..."

Aarón Serafín

Puntuació: 9/10 La trilogia arranca molt bé, però personalment m'agrada més el segon llibre, i ara mateix estic llegint Live! el tercer de la trilogia!

4 comentaris:

  1. HOLAAA :)

    Em vaig llegir PLAY i tinc unes ganes bojes de llegirme SHOW i LIVE.
    L'Aarón em va enamoraar <33
    T'has llegit pulsacions (Mateix autor)? És que no sé si llegirmel.

    Sorry per les faltes :'(
    A BIG KISS

    MAR<4

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola!!
      doncs si he llegit pulsacions i tel recomauuu mooolt!!! és primet i fàcil de llegir!!
      parleem <4<4<4<4

      Elimina
  2. Tinc moltíssimes ganes de llegir Play :) Aquest és el primer blog de literatura que trobo en català. M'encanta! Seguiré les ressenyes ;)

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...