dilluns, 20 de juliol del 2015

Ressenya: No miris enrere

Hey Angels!

Avui us porto la ressenya d'un llibre de la meravellosa escriptora de la saga Lux. 

Títol: No miris enrere


Escriptora: Jennifer L. Armentrout


Pàgines: 401


Editorial: Fanbooks


Etiquetes: Realista


Saga: no




Fins la nit en que va desaparèixer amb la seva millor amiga Cassie, tothom pensava que la Sam ho tenia tot: popularitat, riquesa i un nòvio ideal.

Ara, la Sam ha ressorgit però no té cap record de qui era abans, ni de què va passar amb ella aquella fatídica nit. Mentre tracta de recompondre la seva vida d'abans, s'adona que la vella Sam és una persona menyspreable i que fins i tot perdre els seus records ha estat com una mena de sort. Ara té una segona oportunitat per ser una millor filla, germana i amiga.

Però la Cassie encara no apareix, i els fets sobre el que va passar aquella nit no només estan enterrats en el més profund de la memòria de la Sam. Algú més ho sap, algú que vol assegurar-se que romangui en silenci. Tot el que la Sam vol és la veritat, i poder desbloquejar els seus records ennuvolats. 

Oh déu meu aquest llibre. En serio, no m'esperava que m'acabés agradant tant. Simplement el volia llegir per l'autora, la Jennifer L. Armetrout, que és també l'escriptora de la saga Lux. La sinopsi no em deia res de l'altre món, perquè em recordava moltíssim a altres llibres, i tot i que estava tenint molt bones crítiques no m'esperava res de l'altre món. 
El llibre se'ns presenta la Sam, que l'acaben de trobar després de ser desapareguda durant dies, junt amb la seva amiga Cassie. La Sam pateix una mena d'amnèsia i no es recorda de res, ni de qui és, ni de que va passar quan la Cassie i ella van desparèixer. Desgraciadament la Cassie segueix desapareguda i la Sam es veu encara més pressionada per recuperar els records, i així descobrir que va passar la nit que van desparèxer. Però, recuperarà la Sam la memòria, i si és així, li agradarà el que s'hi trobarà...?

"No miris enrere, el que s'hi amaga no t'agradarà"

En un principi el llibre em va semblar com una mena de Gossip Girl i Pretty Little Liars junt, ja que la família de la Sam i els seus cercles més propers, són les famílies més riques de la ciutat, on només es preocupen per les aparences. Això em va fer recordar tot el drama que envolta aquest tema, que també podem veure a Gossip Girl. A Pretty Little Liars, em va recordar pel tipus d'intriga que produeix, que és com la que et fa patir el llibre. A part de que en els dos casos també hi ha una amiga desapareguda i molta gent que menteix...

"Jo era com un accident de trànsit esgarrifós, i tothom s'havia d'aturar a mirar-lo"

És un d'aquells llibres que des de la pàgina 1 t'enganxa, em va atrapar completament, fins al punt de necessitar acabar el llibre, per saber la resposta. Crec que el punt fort del llibre és la intriga, perquè es manté en cada pàgina i va augmentant al llarg de la novel·la fins a l'última pàgina. I el que més m'ha agradat, a part de la ploma lleugera i juvenil de la Jennifer L. Armetrout, és que sap dosificar les dosis d'informació, et revela poc, però aquest poc, et fa passar la pàgina. També un altre dels punts forts del llibre, és que arriba un moment, que no pots confiar en cap personatge, tots poden ser sospitosos o no. Arriba un punt que et fa desconfiar fins i tot de la pròpia protagonista.
I sobre el final, mare meva, no m'ho esperava per res del món! O sigui quin gir! El millor de tot el llibre sense cap mena de dubte. És un final bomba, que et deixa amb la boca oberta durant minuts.
En definitiva, No miris enrere és un llibre que parla sobre segones oportunitats, i que tracta molts temes, no es centra només en la desaparició de la Cassie. Parla de  l'amor, l'amistat, la família i molt més. Si busques un llibre que t'atrapi, que et faci estar despert tota la nit, i que t'acceleri el pols, No miris enrere és el teu llibre.

"Va fixar els ulls en mi, serens i apassionats. M'encantaven els seus ulls, i alhora no els suportava"

(4,5/5)

Us animeu a llegir el llibre? n'havíeu sentit a parlar? Què en penseu? Us crida l'atenció? L'heu llegit? Què us ha semblat? També sou dels que us quedeu fins a les tantes de la matinada llegint?



: ) Us espero als comentaris : )






Gràcies a fanbooks per l'exemplar

12 comentaris:

  1. Hola! Whoa, no sabia que la portada en català era així, m'agrada ^^
    Es que les altres no m'acabaven de convèncer. I si a això li sumem que les resenyes que he vist jo d'aquest diuen que no es el millor llibre de la autora i que la saga Lux està molt millor i tal i qual, doncs... Però la teva resenya m'ha encantat i ara tinc curiositat! A demés, prefereixo no comparar gaire els llibres d'un mateix autor/a entre ells.
    Bona resenya, un petò! ^^

    Azul

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      A veure, la saga lux m'agrada molt més que el llibre, però s'han de tenir en compte diferents espectes, ja que un és un llibre únic i l'altre és tota una saga amb una trama més treballada i duradera.

      Espero que t'animis! Un petó<4

      Elimina
    2. Hi estic d'acord! De fet, jo també he llegit la saga de Lux i m'ha encantat ^^
      Ey, t'he nominat a un premi. Passa't per aquí quan puguis, okay?
      http://collagedepalabras.blogspot.com.es/2015/07/liebster-award.html
      Un petò!

      Azul

      Elimina
    3. Hola!

      Moltes gràcies per la nominació, però no ho podré fer, ja que vaig decidir fa temps no fer més entrades d'aquest tipus, perquè n'acumulo masses i llavors el blog només serien posts sobre premis i aquestes coses.

      Igualment gràcies per la nominació<4

      Elimina
  2. Hola Aria!
    A mi aquest llibre, em va encantar i meravellà des de la primera pàgina fins a l'última!
    Me'l vaig llegir al maig, pel meu aniversari, gràcies a una amiga que s'ha llegit la saga Lux.
    Tal i com dius tu el final , una bomba! No m’ho esperava pas!
    Un petó! <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!

      M'alegra que també et vagi agradar tant com a mi!

      Un petó<4
      Gràcies per comentar!

      Elimina
  3. Hoooola!! Jo tambe me'l vaig llegir i no m'esperava que m'agrades tant!!! M'ha pasat igual que tú, que nomes el volia llegir por la autora!! M'alegro d'haver embarcat en la historia perque esta genial! Molt recomendada.

    Ens llegim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Si realment jo tamb m'añegro moltíssim!
      Un petó<4

      Elimina
  4. Només amb la sinopsis també m'ha recordat a Pretty Little Liars, m'han agafat moltes ganes de llegir aquest llibre! Hi he ficat moltes expectatives espero que no em decepcioni... Bueno per ara ja esta a la meva wishlist

    Petoons<3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!

      Estic segura que no et decebrà! Ara tampoc el posis en una categoria molt alta, que llavors segur que no ta'gradarà tant com t'esperes!

      Gràcies per comentar<4

      Elimina
  5. Hola!

    Doncs aquest llibre acaba de guanyar-se un lloc a la meva wishlist. Molt bona ressenya!

    Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Doncs m'alegro moltíssim : )

      moltes gràcies<4

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...