divendres, 5 de juny del 2015

El meu Estil Literari

Hey Angels!

Avui us porto una mena de tag que vaig veure per primera vegada al blog de la Clar's  i que em va semblar molt bona la idea i doncs he decidit fer-lo també. 


Els meus 3 imprescindibles
Ha sigut una elecció molt difícil ja que no sabia ben bé quins triar, finalment he agafat tres llibres que m'han agradat molt al llarg de la meva vida lectora. He escollit un de cada estil diferent per no repetir-me i variar una mica:
Allà on els arbres canten de Laura Gallego/ Ana la de Tejas Verdes de L.M Montgomery/ Las ventajas de ser un marginado de Stephen Chobsky

Tinc una obsessió amb...

Recentment amb cap, ja que estic passant una mena de crisi lectora, no ben bé així sinó que tinc 3 llibres començats i trobo que no avanço... He començat ara Totes les fades del regne de Laura Gallego que se que m'encantarà i a veure si surto ja d'aquesta mini-crisi! 
Però és cert que Obsidian de Jennifer L. Armentrout és meravellós i sinó l'heu llegit encara, honestament, no se que feu amb les vostres vides... correu a la llibreria a comprar la saga lux!

Fantasia o Realisme?
És una pregunta definitivament complicada... però crec que em queda amb fantasia (però també adoro el realisme) perquè realment és amb el gènere que disfruto més i amb el qual m'acabo obsessionant més, suposu que al ser una cosa no real o no quotidiana causa una atracció que fa que m'encanti aquest gènere. A part amb el gènere de fantasia em vaig iniciar a la lectura així que també hi guardo una part sentimental.

He llegit fins a no poder més...
Aquí hi havien varies opcions, una seria Allà on els Arbres canten o la saga de Crepuscle, però finalment he escollit No està escrit a les estrelles. L'he llegit mínim unes 7 vegades (i mira que jo no sóc de rellegir) per diferents motius, com ara per un per primera vegada, després quan va sortir la pel·lícula, un altre després de la pel·lícula, un altre després de veure el vídeo de la Fa sobre "Todas las metáforas de TFIOS" i així succecivament...


Els meus autors preferits...
Òbviament Laura Gallego, perquè (cal explicació?), Javier Ruescas que últimament m'està agradant cada cop més i Jennifer L. Armetrout que m'ha robat amb la saga Lux (tot i que al final m'has fallat Jennifer...)

Mai llegiria...
La saga d'After d'Anna Todd, no em cal llegir el llibre per saber que el detestaré des de la primera pàgina. Després d'haver llegit nombroses ressenyes i fragments i aquesta crítica (que us recomano moltíssim) on analitza tots els valors que transmet el llibre i mostra paràgrafs on justifica l'opinió, m'ha quedat més clar  que l'aigua que no penso llegir mai, mai, mai aquesta saga. 

Les portades que més m'agraden...
La Selección de Kiera Cass/ Totes les Fades del Regne de Laura Gallego/ Despierta de Beth Revis

Les portades que menys m'agraden...
Vampire Academy de Richelle Mead/ Scarlet de Marissa Meyer/ Frío de Laurie Halse Anderson

Definiria el meu estil com a ...

Realment no ho se, bastant variat, ja que intento mesclar tots els gèneres possibles, des de lectures per a més petits, des de clàssics fins a literatura juvenil pura i dura. Tot i que em va per temporades... 

Somio amb...

Poder tenir el poder de poder tenir l'habilitat de tornar a llegir un llibre com si fos la primera vegada. M'encantaria poder tornar a tenir la sensació de quan descobreixes l'entrellat d'un llibre i no t'ho esperaves o per ser més exactes la sensació que em va deixar Allà on els Arbres canten quan el vaig acabar per primera vegada. O també amb una vida suficientment llarga per poder llegir tots els llibres que tinc pendents i que estan a la meva wishlist des dels temps de la catacúmba...






Això és tot angels! Espero que us hagi agradat l'entrada... coincidim en alguna resposta? Com és el vostre estil literari? Què preferiu la fantasia o el realisme? Quin llibre és el que mai llegiries?



: ) Us espero als comentaris : )







14 comentaris:

  1. Hola!
    M'ha agradat molt aquesta entrada. M'ha cridat l'atenció la portada de Scarlet, a mi sí que m'agrada.
    Crec que diferim en la majoria de coses, excepte amb lo del poder tenir l'habilitat de tornar a llegir un llibre com si fos la primera vegada. Com m'agradaria tenir aquest poder!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      A mi la noia que apareix a la portada em fa por, en serio em dóna molt mal "rollo" i en comparació amb les portades originals no té (personalment) ni punt de comparació amb les espanyoles, però per gustos colors!

      Moltes gràcies per comentar<4

      Elimina
  2. No sé perque odies after. És meravellos, anirem a veure la peli juntes y lo sabes.

    La portada de la selección asdfkshfhabdja babaaas.
    Att: Hardini. ocno:')

    ResponElimina
  3. Hey Aria!
    M'ha agradat el teu estil literari jeje, és una entrada que no descarto de fer...
    Laura Gallego la millor clarament! Totes les fades del Regne t'encantarà i punt...
    La critica a After es genial, i mira que és llarga eh jajjaaj, prens una bona decisió no llegint-lo.
    I les portades... la d'Scarlet a mi no m'acaba de desagradar, però ni punt de comparació amb l'anglesa clar!
    Un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola!!!!
      sabia que em deixava alguna cosa! voli ataguejar algú així que quedes oficialment taguejada!! et toca fer-lo!!!
      M'alegro que coincidim! a veure si veig l'entrada pel teu blog aviat ; )

      Un petó<4

      Elimina
  4. Molt bona entrada! :D
    Personalment, prefereixo una barreja entre fantasia (que no ho seria realment) i realisme. El meu gènere preferit sense cap tipus de dubte són les distòpies (tenen una mica de tot!).
    Alguna recomanació?

    Fins aviat :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Moltes gràcies!
      Doncs alguna distopia així no tan coneguda... potser seria angeles caídos de Susan Ee a mi em va agaradr moltíssim i ara acaben de treure la segona part! No se si l'has llegit o no...

      En fi! Un petó i gràcies per comentar<4

      Elimina
  5. Eii, coincidim molt. Jo també prefereixo la fantasia fins i tot més que les distopies, que últimament són totes iguals i cansen una mica. La veritat és que a mi Allà on els arbres canten no em va acabar d'enganxar del tot i mira que li tenia moltíssimes ganes eh... I oh, he llegit ma crítica de After que has enllaçat i m'ha ENCANTAT! M'alegro tant de no ser la única que pensa que After no representa una història d'amor bonica

    Laila

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Aiii doncs m'alegra que coincidim en gairebé tot!
      Les meves amigues de classe que s'han llegit after ja no poden mencionar el llibre a classe per comentar-lo prq de seguida em poso a fer un discurs sobre els valors que transmet :'') en fi però és que és la veritat!!!! amb aquest tema no puc! em poso molt nerviosa (bueno ja va quedar clar a l'entrada de debat dels tòpics de la literatura juvenil....)

      Un petó! i Gràcies per comentar!!!

      Elimina
  6. Hola!! Ets el primer blogger que veig que publica en català exclusivament:D La veritat es que jo estava pensant crear-me un segon blog en català, però encara em fa cosa i m'ho he de pensar>.< De moment em quedo per aquí:D M'encanta el diseny del teu blog i com publiques
    Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      La meva primera llengua és el català i jo tampoc en coneixia gairebé cap així que finament vaig decidir crear-lo en català!

      Moltes gràcies per seguri-me un petó! <4

      Elimina
  7. Hola!
    Aquest tag és genial! M'encanta igual que la teva opinió sobre el realisme i la fantasia, opino semblant. El meu autor preferit sense dubtes és el Javier Ruesca m'agraden massa els seus llibres :)
    Parlem!

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...