divendres, 19 de juny del 2015

Book Tag: Taylor Swift

Hey Angels!

Avui us porto un nou book tag molt i molt especial. Però no el faig sola, m'acompanya la Wina del blog Atrapada entre llibres que és meravellós i fa poc que ha començat i necessita tot el vostre suport! 
Així que aquestes respostes són les seves i les meves les podeu trobar al seu blog (Atrapada entre llibres).

El tag consisteix en contestar una sèrie de preguntes relacionades amb les cançons de Taylor Swift.

Un llibre que primer et va encantar i després al rellegir-lo ja no
Crec que hi han haguts pocs llibres que el haver rellegit de nou ja no m'hagin agradat però potser el llibre de Cançons per la Paula ja que el principi em va encantar, però després ja no tant, tot i així tinc molt d'afecte els llibres del Blue Jeans ja que són un dels primers llibres juvenils que vaig llegir.
Un llibre amb una portada vermella
Per aquí, agafo el Teorema de Katherine de John Green, perquè com veieu portada vermella

 Llibre que et provoqui nostàlgia
La veritat es que tinc moltíssims llibres que em provoquin nostàlgia, però crec que em quedo amb la saga de Fairy Oak, me la vaig llegir quan devia tenir uns 11-12 anys, i anava de dues bessones que eren bruixes, em va encantar i la recordo amb moltíssim carinyo, ja que potser va ser de les últimes sagues infantils que em vaig llegir
 Un amor prohibit
Segurament em quedo amb la historia d'en Patch i la Nora un àngel caigut i SPOILER: una Nefilim

 Personatge dolent que no pots evitar estimar
Tampoc sóc molt d'estimar a malvats dels llibres, es més normalment em cauen fatal no, lo següent! Perooooo sempre hi ha una excepció i aquest és en KIRTASH de Memòries d’Idhun admetem-ho: el primer llibre es odiós.

 Llibre que t'han spoilejat
i us he de ser sincera crec que m'han spoilejat a MASSES llibres *PLOREM :'(* , però crec que un llibre que després em va saber molt greu que me l'haguessin spoilejat i em va rebentar el final d'una manera important va ser el final de BAJO LA MISMA ESTRELLA de John Green!


Un personatge que tingui una gran evolució al llarg de la història
Uff.. la veritat es que m'han agradat moltíssim les evolucions dels personatges d'alguns llibres, però escolliré la Tally Youngblood de la saga Feos ja que es una evolució molt gran des de el principi del primer llibre fins a l'últim de la saga, realment em va agradar molt ja que no m'esperava que acabés així. 
 Un llibre molt esperat
Realment vaig esperar amb moltíssimes ganes el llibre de Harry Potter i les Relíquies de la Mort, ja que estava en plena època de Harry Potter i no podia esperar acabar la saga. Crec que vaig trigar poquíssim amb devorar-lo.

Parella literària preferida
Adoro a moltíssimes parelles de llibres ja que realment moltes m'han fet emocionar amb les seves histories, tot i així en destaco la historia d'en Will i la Tessa de Caçadors d'Ombres els Orígens, es a dir M'ENCANTA AQUESTA PARELLA es amor infinit i els dos son super asdfghjklkdjal! 
 Un llibre que mai deixaries
Suposo que no hi ha cap llibre ( de moment)  que mai deixaria, però suposo que aniria més en compte a deixar els llibres que tinc dedicats que són el de ¿Sabes que te quiero? ( #2 canciones para Paula) dedicat per el  Blue Jeans i el Diari Taronja de Carlota dedicat per la Gemma Lienas, tot i així depèn de la persona suposo que no em faria res

I ara ve el bonus track, on esculls 1 o 2 cançons del nou disc i t'inventes la pregunta...

 Món fantàstic on t'agradaria viatjar
Crec que coincidiré amb molts, però des dels 11 anys que espero la meva carta per anar a  Hogwarts, perquè  aviam qui no vol anar el meravellós castell aprendre màgia?

Lloc preferit per llegir

El meu lloc preferit per llegir és el meu llit abans d'anar a dormir ja que es quan ningú em molesta, i puc llegir fins quan vulgui





Això és tot! No us oblideu de anar a veure les meves respostes a atrapada entre llibres! 

Us agrada Taylor Swift?Sí?No? Què en penseu? Coincidim en alguna resposta?



: ) Us espero als comentaris  : )





4 comentaris:

  1. Owwwwww Fairy Oak>.< Ja ni m'enrecordaba d'ells!! Qué teeeeeemps :"( Em donen ganes de tornar-los a llegir....eren genials!
    Petons!!

    ResponElimina
  2. Hola!
    M'encanta la TS! Junt amb l'Ed Sheeran són els meus cantants preferits *-*!!
    La teva edició d'En Flames és preciosa!
    Parlem!

    ResponElimina
  3. Fairy Oak.....!!!! La meva infància, per favor. Els vull tornar a llegir :')
    I m'he de llegir ja, però ja, los Origenes de CdS.
    Un petò!!!

    Azul

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...