dilluns, 16 de febrer del 2015

Recomanacions de Sant Valentí


Hey Angels!

Avui us porto una sèrie de recomanacions de Sant Valentí, junt amb la Clar's del blog Shining like a Book.
tro.png
Les Meves Recomanacions


Eleanor y Park

Eleanor y Park, és un llibre que em va encantar amb majúscles, ens mostra una història d’amor, en concret “el primer amor” d’allò més real, Rainbow Rowell va saber plasmar en paraules, l’emoció del primer amor a la perfecció. 







Aristotle and Dante discover the secrets of the universe

Si us voleu animar amb una lectura en anglès, aquest és el vostre llibre, us haig de dir que el nivell d’anglès és molt senzill i s’entén molt bé. Aristotle and Dante discover the Secrets of the Universe és una novel·la molt i molt tendra, on simplement el protagonista al llarg d’aquesta busca el seu sentit a la seva vida. Tot i que no és gaire romàntica, l’amor és un tema constant al llarg de tota la novel·la i senzillament em va encantar amb tots els meus 5 sentits.



Ja ho sé, ja ho sé, sóc una pesada amb aquesta trilogia… però és que és meravellosa! No he sentit encara a ningú que no li hagin agradat aquests llibres. Ja no puc dir res que ja no hagi dit abans, si voleu una història d’amor senzilla però que us faci bategar al ritme del cor dels personatges, aquest llibre/trilogia és el vostre. 






Les Recomanacions de la Clar's

Trilogia Un Beso en París

Aquesta trilogia està formada per “Un beso en París”, “Lola y el chico de al lado” i “Felices por siempre jamás”. Aquests llibres són amor pur *-* Són històries d’amor tan senzilles i a la vegada amb uns personatges tan complexos que faran que les difruteu al màxim. Com dic jo, us faràn somiar amb els ulls oberts *-* I si, ja sé que és la que recomano sempre, ja ho sé, però no ho puc evitar.



After

Potser n’heu sentit a parlar, ja que cada vegada s’està fent més popular el fenòmen “After”. No us en puc dir gaire cosa, simplement us asseguro que una vegada començeu no el podreu deixar perquè la història de la Tessa i en Hardin és massa única. I com un bon San Valentí, aquest llibre us assegura llàgrimes, amors trencats, frases "cursis" i declaracions d'amor... moltes declaracions d'amor *-*



A dos Centímetros de ti
Poden ser els nois i les noies millors amics, sense voler ser alguna cosa més? Les declaracions d'amor d'amics són un tòpic el dia de Sant Valentí. En aquest llibre podràs veure la història de dos amics, en Levi i la McCallan ( en Levi és el noi, nomès per possibles dubtes jejej) que pot ser que tinguin sentiments amagats o pot ser que no. Coneixem la seva història des que tenen 11 anys fins que en tenen 16. Si separats ja són increïbles, quan estan junts en una sala l'omplen de color, són poesia pura. (ressenya)



Quins llibres ens recomaneu a nosaltres? Els heu llegit tots? Sí?No? Us pica la curiositat per algun? 


:) Us esperem als comentaris :)




5 comentaris:

  1. Hola Aria!!!
    La veritat és que a mi no em van molt les novel·les que giren molt durant tota la història al voltant del tema amoròs. El gènere romàntic no és que m'apassioni que diguem haha! Ara aquests llibres no em criden molt l'atenció però qui ho sap, potser més endavant els hi dono una oportunitat:)

    PD: jo celebro el dia de l'amor el 23 d'abril

    Ens llegim<3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Siii t'haig de ser sincera, jo tampoc sóc gens de Sant Valentí, jo sóc una bona catalana i celebro el dia de l'amor a Sant Jordi, però la Clar's em va proposar fer-ho i no m'hi vaig poder negar ; )
      Si us plau no diguis no a tot un gènere! Qualsevol dia et pot sorprendre!

      Grpacies per comentar <4

      Elimina
  2. Aria! Torno a ser jo haha!
    Només era per dir-te que t'he nominat als premis Dardos, així que passa pel meu blog a llegir els requisits quan puguis!
    Bona sort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      De veritat és tot un honor, però fa un temps vaig decidir no fer més aquest premis per diferents motius, un d'ells és que en tinc 6466 atrassats i només faria entrades de premis i més premis : (
      No em deixa accedir al teu perfil blogger i anar al teu blog! deixaaa el link al comentari <4

      Gràcies de totes maneres <4

      Elimina
    2. Eii!! Cap problema, com a tu et vagi bé:)

      unamadellibres2.blogspot.com.es

      Ens llegim:)

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...