dilluns, 15 de setembre del 2014

Reacció al tràiler Sinsajo part 1

Hey Angels!

Aquesta setmana la portem ben carregada! Entre els estrenes de El Corredor del Laberinto i Si decido quedarme em passaré el cap de setmana al cinema! I a sobre per acabar d'arrodonir la setmana... per fi el tràiler de Sinsajo part 1!



De moment és la primera reacció que he fet amb un tràiler així que serà molt més curt ja que en aquest primer tràiler official hi ha tant contingut com una pel·lícula sencera. Ja faré la reacció a la pel·lícula, que recordeu s'estrena el 21 de Novembre. Aquí us deixo el link del tràiler perquè el mireu tots i totes. 



Té Spoilers de la trilogia i la primera part de sinajo


La primera escena que ens trobem és quan la Katniss està parlant amb el President Snow. En aquesta conversa ella ens fa saber que està farta, cansada de lluitar... ella no volia tot això, simplement ho va fer per salvar la vida de la seva germana petita i és quan el President li contesta: 

Les coses que estimem més són les que ens destrueixen


És una escena bastant esgarrifant, perquè podem veure  el punt de vista del President i la veritat és que fa l'escena molt emocionant. Ell diu que el que més estimem ens acaba destruint... pot ser, però  també són el motiu pel qual lluitem, tenim esperança, somriem...

Després ens va mostrant escenes de la rebel·lió, del districte 13 i la veritat haig de dir que no l'imaginava tan modern ni gran.. l'imaginava més humil de fet. Han treballat encara més els efectes especials ja que són ESPECTACULARS! 

La següent escena a destacar és on apareix el Peeta. Trobo que han fet molt bé de posar-lo al tràiler perquè, tot i que no aparegui gaire en la primera part del llibre és un element molt important de la història. Em sembla absolutament perfecte l'actuació de Jennifer Lawrence en el moment on s'adona de que està viu. Sense cap mena de dubte aquesta escena promet molt. 

Aquest tràiler ens mostra moltíssimes escenes on veiem com va creixent la rebel·lió, i com mica mica la figura de la muntagarlaire va augmentat de popularitat.





No us vull mentir, tinc el llibre bastant llunyà... ja que fa bastant de temps que no els he tornat a rellegir... Tinc pensat tornar-ho a fer abans de l'estrena per recordar amb claredat tots els detalls. Si és cert que quan fa temps que no llegeixes un llibre, et quedes amb el que és essencial. I pel que recordo és cenyeix a la perfecció al llibre i crec que serà una pel·lícula que ens deixarà a tots i totes satisfets. L'únic que m'he imaginat bastant diferent és el districte 13 en general, l'imaginava més "soso" i més humil, tal i com he dit abans. Ara bé, haurem d'esperar al 21 de novembre per saber amb certesa.







5/5 Angels!

És un tràiler quasi perfecte on reflexa les escenes més importants, que et fa pujar l'adrenalina, i sobretot et fa sentir la necessitat de veure la pel·lícula. Tot el que un tràiler ha de tenir. 

Us ha agradat el tràiler?No?Què en penseu de l'actuació dels personatges? Us ha deixat satisfets?




6 comentaris:

  1. Hola Aria! Acabo de veure el tràiler i estic d'acord amb el teu punt de vista. Quan la Katniss s'adona que el Peeta és viu és nota que l'estima i que està molt preocupada per ell aquesta escena la Jennifer Lawrence la farà molt bé. Respecte el que dius del districte 13, tot i que fa molt que no llegeixo el llibre, recordo una escena on la Katniss era dins un armari parlant amb el Gale i comentava alguna cosa dient que el material escassejava i estava racionat i aquell armari en concret contenia llapis i crec que això et fa veure com és de complicat viure amagat amb tanta gent i haver de controlar totes les coses i productes per tant espero que a la pel·lícula es vegi que viuen així i no que viuen de manera moderna com un dels districtes més rics.
    Parlem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Exacte penso igual que tu... al tràiler m'ha semblat que el districte 13 era UAU insatal·lacions modernes, tot d'última generació etc... i simplement no m'ho imaginava així....
      Esperem que no ens decepcioni....

      Parlem <4<4<4<4

      Elimina
  2. Holaa!
    A mi, personalment, totes les pel•lícules fetes fins ara de THG no m'han acabat de convèncer. Em van agradar bastant els 2 primers llibres, però les seves pelis no. I el tercer llibre tampoc em va acabar de convèncer, i el final del llibre no em va agradar. Potser soc rara jaja pero de fet, he llegit aquesta mateixa opinio en molts bloggers.
    Mirare la peli, potser m'agradara mes que el llibre!
    Ens veiem<3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Per Gustos colors! Home la veritat és que la pel·lícula té pinta de ser èpica en plan de molta acció... esperem que sigui fidel al llibre! Ja veurem !

      Parleem <4<4<4<4

      Elimina
  3. doncs ja li he comunicat a la de la iniciativa i ara et posare al meu blog ^^

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...