dimecres, 9 de juliol del 2014

Debat Memòries d'Idhún ft. Clar's 4!

Hey Angels! i HeyDreamers!

La Clar’s 4 i jo, l’Aria 365 ens hem ajuntat un altre vegada per fer un debat! Un debat sobre el final d’una trilogia que a les dos ens va enamorar… 



Aquest post conté SPOILERS de TOTA la trilogia de Memòries d’Idhún.







Team Jack o Team Chrsitian?

Opinió de la Clar’s 4: 

Team Jack , claríssim. Adoro aquest noi. És càlid, amable, simpàtic, valent… i la manera com tracta la Victòria, com la protegeix... i sí, té els seus defectes, però també les seves virtuts. Ha estat amb la Victoria sempre, i sí, ha comés alguns errors però és humà! ( bueno, ja m’enteneu ) No és que no m’agradi el Christian, però són els dos extrems. El fred i la calor. Que en Christian l’estima? Si, es evident ( al final de la saga però ) Però l’ha estimat sempre? Com el Jack? Ha estat amb ella sempre? En els pitjors moments? Qui es va quedar amb ella nit rere nit, dia rere dia fins que la Victòria va obrir els ulls, desprès de que li arranquessin la banya? Qui la va cuidar?



Opinió de l’Aria 365:

Sense cap dubte Team Christian. Des del primer moment el personatge em va enamorar. El seu misteri em feia parar boja. Sé que ell mai podrà donar-li una relació estable com la que tindrà amb el Jack, però és igual! Té molt de seny i mai, mai s’ha deixat emportar per la enveja com moltes vegades feia en Jack. Estima moltíssim a la Victoria, molt, molt. Per això m’agrada tant. Ha renunciat a la seva raça, al seu pare, a la seva vida, tot per ella. Simplement m’agrada massa. És dolç a la seva manera.



Quin dels tres llibres t’agrada més?

Opinió de la Clar’s 4: 
Claríssimament el primer. És un inici perfecte, rodó. Però sobretot perquè és veu una evolució que a altres sagues no hi és. L’evolució de l’amor d’en Jack i la Victòria. No és com a altres llibres que de cop els protagonistes s’enamoren en dues pàgines sinó que es veu ben clar que en Jack se n’adona del que sent per la Victòria quan marxa. Com diu aquella frase “no saps el que tens fins que ho perds”. Es veu ben clar en aquest llibre. I vulguis o no també m’agrada molt tot el tema dels canvis de nom del Christian i l’Aslan ( que em vaig negar a anomenar-lo Alexander ). Primer Kirtash, Chris Tara, i per últim Christian. Em va costar d’acceptar però es bonic a la seva manera, com si cada nom fos una persona diferent. Kirtash per l’assasí shek i Christian per l’humà.



Opinió de l’Aria 365:  

El llibre que m’agrada més potser és el primer o l’últim.
El primer perquè es veu com són d’innocents el Jack i la Victoria. En aquest llibre es nota molt que el Christian és més gran, i per tant té més seny. També m’agrada molt perquè es el començament de tota aquesta magnífica història. Un començament molt adequat i que mica en mica   tot acaba tenint sentit. Però el tercer també m’agrada molt, perquè es veu el canvi dels personatges durant els tres llibres: veiem un Jack molt més madur i no tan impulsiu. Però definitivament el que més m’agrada és el primer.



Quin és el teu personatge preferit?

Opinió de la Clar’s 4: 

En Jack evidentment. Sempre ha estat el meu personatge preferit. Però també m’encanta la Kimara per la seva valentia, força i superació.  I  la Sheziss perquè va demostrar com és d’absurda la guerra dracs-sheks ajudant a l’últim drac d’Idhún.



Opinió de l’Aria 365:  

Òbviament el Chrsitian. Perquè a vegades m’agradaria tenir-ne un a la vida real. Sé que no és el típic noi que sempre estarà al teu costat. És diferent. Sempre serà amb tu, però a vegades no físicament. Per a mi ho té tot. No sé si a la vida real algú pot estimar tant algú per renunciar-ho tot per ell o per ella. Aquest personatge em va enamorar des del primer moment. I sense cap mena de dubte és el meu personatge preferit de tota la trilogia. Perfecte no és un adjectiu adequat per descriure’l.


Quin és el personatge que odies més?

Opinió de la Clar’s 4: 

L’Ashran, no el puc odiar més. Pel que els va fer als dracs, als unicorns, als idhunites, al Jack, a la Vitòria però sobretot al Christian. El va convertir en un assasí. El va separar de la seva mare, i el va utilitzar. Simplement no el suporto.



Opinió de l’Aria 365: 

A veure l’Aslan/ Alexander a primer llibre em queia molt molt bé i trobava que era molt bona persona i que tenia molt honor, era fort i valent. Però a l’últim llibre acaba sent una persona despreciable. Que només es guia per la venjança i la justícia que ell troba correcta. I sabent com és d’important el Chrsitian per la Victoria a ell no li importa gens només pensa en matar i matar.


Estàs d’acord amb el final?

Opinió de la Clar’s 4: 

No! Gens. Per favor, si el va deixar en blanc! Evidentment aquí hi falta un llibre o una continuació, el que sigui. Però així no ens pot deixar. És com el final de la saga Delirium, no sé que és pitjor que morin personatges o que no s’acabi. M’encanta però,  com acaba el tema del fill i del triangle amorós. Hagués estat un final complert si simplement no hi hagués hagut epíleg.




Opinió de l’Aria 365: 

No, trobo que és massa obert. El trobo injust, al final acaben exterminant els sheks sense cap raó. És molt maco quan li donen la banya d’unicorn al Shail. Però és massa obert. M’agradaria haver trobat un epíleg en que expliqués on anaven a viure, que els hi passava als fills, quina era la reacció del Chrisitian al veure la seva filla etc. Crec que són escenes que a tots ens agradaria veure. I des d’aquest blog demano almenys un capítol explicant les coses pendents! Com acaba Idhún? Què li acaba passant a aquest món? I als fills, com es porten entre els dos? A l’apartat del seu blog de PREGUNTES hi ha una part que només respon sobre Idhún, sobre el final, els personatges, qui prefereix, si al Jack o al Christian etc.
Sobre el triangle amorós, per a mi ha quedat perfecte. Hi ha gent que no li agrada. Però és que encara no ha quedat prou clar que no pot viure sense els dos?



Això ha sigut tot.
Esperem que us hagi agradat.



Us van agradar els llibres? Què en penseu sobre el final? Què sou, team Jack o Team Chrisitian?

Comenteu!





6 comentaris:

  1. Hola Aria!
    M'encanta el bloc!
    Jo soc team Jack, però tmb em cau molt be el Kirtash!
    Segeuix aixii!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!

      motíissimes gràciiies de debó :)
      parleem <4<4<4<4

      Elimina
  2. A mi em van encantar els llibres. Van ser la meva segona saga que em va enamorar (després de HP) No puc dir quin m'agrada més si en Jack o en Kirtash els dos son perfectes a la seva manera i a vegades odiava el Kirtash pero depré m'enamorava. Continua així amb el blog :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola!!!
      moltíssimes gràciiies :)
      Ets la primera persona que veig que no es decanta per cap dels dos cantons si team jack o team christian. els dos tenen els seus defectes... però jo team christian 100∞ %!

      Palreem <4<4<4<4

      Elimina
  3. Holaaa jo tampoc em decanto cap a un dels dos, m'encanten tots dos amb les seves virtuts i els seus defectes. En Jack em va enamorar des del principi i al mateix temps em fascinava i m'atreia Christian.
    El personatge que més m'agrada és en Christian perque crec que es un personatge molt diferent, m'ha ensenyat a pensar avans d'actuar. També m'han agradat molt en Jack (obviament) per la seva calidesa, confiança i proximitat, la Kimara per la seva indiscutible valentia, i la Sheziss perquè em va ensenyar tantes coses com a en Jack, em va fer reflexionar molt i tambe em va fer madurar, veure les coses des de un altre punt de vista.
    El personatge que més odio és l'Ashran per tot el que va fer, pero en algunes parts he volgut degollar a la Gerde, a la Gaedalu i fins i tot a l'Alsan quan es rei.
    Per a mi el final va estar be, sobretot com va acabar la seva peculiar familia pero necessito una explicacio per algunes coses com la relacio entre els dos germans, que passa a Idhún quan ells marxen, la reaccio d'en Christian en coneixer la seva filla...
    P.D: el blog mencanta, m'ha fet decidirme de llegir algun llibre que m'ha encantaat. Segueix aixi!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Lili!
      La veritat és que, qui no necessita respostes al acabar aquesta trilogia? jajajajajja els hi agrada fer sofrir als lectors .... :'''''''''''(
      Mooltíssimes gràciiies! No saps com m'alegro!
      Parleem <4<4<4<4

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...