diumenge, 19 de juny del 2016

CURRENTLY (QUÈ LLEGEIXO? QUÈ ESCOLTO? QUÈ MIRO?)

Hey Angels!

Avui us parlaré sobre que m'ocupa el meu temps lliure, quin llibre estic llegint, quina música escolto etc. Espero que us agradi!

Ara mateix estic llegint "I tots vam mirar al cel" de Tommy Wallach. Porto llegides unes 100 pàgines i de moment m'està agradant bastant. Segurament podreu trobar la ressenya en uns dies : ). 

L'àlbum que estic escoltant més aquests últims dies ha sigut el nou de l'Ariana Grande que es diu "Dangerous Woman" i la veritat és que hi han cançons que no m'agraden gens i d'altres que m'encanten. Una de les meves preferides és Greedy. 

No encaixa gaire amb el contingut del blog, però havia de mencionar-ho. M'encanta pintar-me les ungles i el color "Red Over Heels" de la col·lecció de pinta ungles de "H&M" em té enamorada des de fa gairebé mig any, el color és preciós...

També com alguns ja haureu vist, fa uns dies es va estrenar el nou anunci d'Estrella Damm. El curt s'anomena "Les Petites Coses" i em va encantar. Si encara no l'heu vist us deixo aquí el link!

I ara potser alguns riureu, però he estat veient "Zack y Cody Todos a Bordo" una sèrie que feien al Disney Channel fa uns quants anys i fa poc m'ha vingut de gust tornar-la a veure-la. 


Últimament m'ha donat per mirar pel·lícules "xorra" d'adolescents i la veritat és que la majoria són súper dolentes però m'encanten. Us faig aquí un recull d'algunes:



Què en penseu? Coincidim en alguna cosa? Què llegiu ara mateix? Quina és la cançó que no podeu parar d'escoltar?


Us espero als comentaris

                     






ARIA

4 comentaris:

  1. Molt fan de les antigues sèries disney!!
    Una abraçadaa

    ResponElimina
  2. Hola!
    antec perfectament lo de les pelicules xorra, jaja. I espero llegir pronte la ressenya de I tots vam mirar al cel, perquè vaig guanyar el llibre en un concurs i el tinc bastant aparcat...
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Doncs quina sort! Jo mai he guanyat cap concurs : (
      Ara mateix vaig per la meitat més o menys a veure com acabarà la cosa ... ; )


      Un petó<3

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...