dimecres, 6 d’abril del 2016

QUADRES QUE M'AGRADARIA TENIR A LA MEVA HABITACIÓ

Hey Angels!

Avui us mostraré alguns quadres que m'agraden molt i que m'encantaria tenir a la meva habitació per poder-me passar estones mirant-los. Alguns dels que he seleccionat ja els coneixia des de feia temps, altres els he trobat buscant inspiració per aquesta entrada...
Magritte, Les AmantsAquest és un dels quadres més famosos de Magritte i el trobo preciós. En vaig saber d'aquest el passat estiu al curs d'anglès on havíem de descriure obres d'art, i una va ser The Lovers de Magritte. M'encanta el missatge que jo sobre entenc, tot i que hi han especulacions dient que la tela al cap és un trauma infantil quan Magritte va veure la seva mare morta amb la tela per la cara, però ell mateix ho va desmentir.
Daniel Castan, Blue Street/By Night. D'aquest artista estaria contenta amb qualsevol de les seves peces, però les meves preferides són les que tenen aquest to blau i lila. El vaig descobrir al "Carré d'artistes" al Carrer Petrixol a Barcelona, perquè el seu quadre real estava de mostra a l'entrada de la botiga i em va fascinar com mai cap quadre m'havia fascinat abans. De l'estona que em vaig passar mirant-lo, quan estava a punt de marxar, la dependenta em va donar un punt de llibre on sortia el quadre mateix. Us haig de confessar que en imatge el quadre perd molt, ja que si el veus en persona, es poden apreciar tots els relleus que té dels materials utilitzats i això fa que encara sigui més meravellós. Si us agrada l'estil de l'autor podeu entrar a la web del "Carré d'artistes on hi han un munt, tot i que la majoria estan venuts i són molt cars... Ens haurem de confirmar amb el punt de llibre...

Abstract Art 439 Aquest quadre l'he trobat fent recerca per l'entrada i de seguida que l'he vist ja he vist que es faria un lloc en aquest post. El que més m'agrada de les pintures abstractes, en concret d'aquesta és que cada persona hi veu una cosa diferent, i el millor de tot, no hi ha una resposta correcta o errònia. Jo per exemple hi veig roselles, que són la meva flor preferida. Tu que hi veus?
The sun sets sail, Rob Gonsalves I ja per per acabar, us ensenyo aquesta pintura. Rob Gonsalves és un autor surrealista que té pintures molt curioses com aquesta. Si voleu veure més d'aquest estil i del mateix autor feu click aquí. M'encanta perquè a primera vista, si mires ràpidament sembla una cosa, però si pares i observes acuradament t'adones de l'enginy amagat. 

Això és tot per avui? Espero que us hagi agradat l'entrada! Coincidim? Quins són els vostres quadres preferits? En teniu algun per casa?



Us espero als comentaris




ARIA

6 comentaris:

  1. Hey!

    Quina entrada més original! La veritat es que jo no sóc molt de quadres però he de reconeixer que no estan gens malamen
    El que més m'ha agradat ha estat el de blue street! El de Abstract Art 439 jo hi veig clavells blancs i roselles si.
    Per últim The sun sets sail l'he trobat molt curios i també m'ha agradat molt.
    He de dir que el món de l'art del quadres el desconec una mica per molts museus que hagi anat. Suposo que me l'hauria de mirar millor!

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Moltes gràcies : )
      Jo tampoc sóc una experta en el tema :'') però m'he guiat pels meus gustos : )
      Un petó<3

      Elimina
  2. Hola Aria!
    No sé si m'has vist alguna vegada per aquí, et segueixo desde que vaig descobrir el blog en català *-* Pero no et comento perque se m'oblida de comentar sempre els blogs que no tinc al lateral. Si vols puc posar-te i així no perdo les actualitzacions, que són molt interessants ^^ I és un blog en català! *-* (ho acabo de dir, pero realmente m'encanta)
    Bueno, t'he nominat a un Liebster Award, les preguntes estan en castella, pero les pots fer com vulguis :)
    http://felicesparanuncajamas.blogspot.com.es/2016/04/premios-liebster-award-ii.html
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Si m'enrecordo de tu : )
      Tu mateixa decideixes <3
      Sobre els liebster awards fa mesos que vaig decidir no fer-ne més perquè en tenia molts d'aquest tipus acomulats i era un no parar. Gràcies de totes maneres per la nominació <3

      Un petó: )

      Elimina
  3. Jo al quadre Abstract art 439 i veig plomes.
    El quadre que mes m'agrada es el de Rob Gonsalves

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Ostres no ho havia pensat!

      Gràcies per comentar <3 : )

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...