diumenge, 21 de febrer del 2016

Ressenyes Exprés (Simple, La Elegida i El Petit Príncep)

Hey Angels!

Avui us porto una nou tipus d'entrada que, com a lectora d'altres blogs, m'encanta veure. Són les ressenyes exprés o mini-ressenyes. M'agrada molt aquesta idea ja que concentres tota l'opinió en un paràgraf i dones a conèixer moltes més noves lectures.

→ Simple, Marie-Aude Murail (Click aquí per llegir la sinopsi)
Simple és una lectura que vaig llegir per primera vegada a primer de la ESO, ja que era un dels llibres que em va tocar llegir aquell curs. Feia temps que tenia pensat rellegir-me'l perquè tenia un molt bon record i així ha continuat sent. Simple és un llibre molt dolç i tendre que parla sobre moltes veritats de la vida. Durant la història hi apareixen diferents personatges amb els quals segur que et sents relacionat amb algun, encara que tots i cada un són meravellosos. 

En definitiva... Simple, és un llibre que t'emocionarà i et farà pensar en la visió de la societat cap al que és diferent o desconegut.

Temes que tracta... discapacitat, amor, amistat 

Puntuació:   ☆  ☆  ☆  



→ La Elegida, Kiera Cass
La Elegida, tercera part de la saga La Selección. Com ja he mencionat en vàries entrades, el primer llibre de la saga em va encantar, el segon va caure en picat i el tercer bé però ja no es pot arreglar la catàstrofe del segon. L'America (la protagonista) m'agrada quan no pensa amb els nois i busca el que és més just i ho fa sense pensar, simplement movent-se pel seu sentit moral i ètic. En aquesta última part del que havia de ser una trilogia m'ha faltat un començament èpic, un embolic encara més èpic i un final apoteòsic que no he trobat. És cert que hi han hagut alguns girs, però certament, m'han deixat un pèl freda i indiferent. 

Tot i així... ha sigut una lectura lleugera, entretinguda i una manera, previsible, d'acabar la història. 

Vols saber més del principi? Llegeix la ressenya del primer llibre de la trilogia fent click aquí!

Puntuació:   ☆  ☆    

→ El Petit Príncep, Antoine de Saint-Exupéry
Feia anys que no rellegia aquest llibre sencer i l'he gaudit molt més del que esperava. El Petit príncep és un clàssic contemporani (almenys jo el considero clàssic) que és imprescindible per a qualsevol lector. Parla sobre temes tan importants amb una senzillesa que enamora i  que sembla mentida que deixi anar tals veritats com qui escolta ploure. 
Us el recomano moltíssim, ja que és una lectura que amb una hora, dues com a molt s'acaba i és d'aquells llibres que cada cop que el llegeixes trobes una cosa nova, que l'anterior vegada que l'havies llegit no havies sabut veure. 

En definitiva... El petit príncep és una lectura obligatòria on es narren amb una senzillesa que sembla impossible grans veritats. 

Puntuació:   ☆  ☆  ☆  




     
Us ha agradat aquest nou tipus d'entrada? Què en penseu? Havíeu sentit a parlar dels llibres mencionats? Els heu llegit? Us agradaria?


 Us espero als comentaris






Aria

6 comentaris:

  1. El petit príncep jo el vaig rellegir l'any passat i la veritat és que em va agradar molt més del que recordava; La Elegida també l'he llegit, si no recordo malament fa dos anys, i a mi em va agradar força (de fet, La Selección és una de les meves sagues preferides). Simple no l'he llegit, però me l'apunto!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Doncs et recomano molt Simple! Segur que t'encanta : )
      Un petó<3

      Elimina
  2. Hola!
    Quin tipus d'entrada més original, mai l'havia vist!
    Per el que dius crec que haure de llegir Simple.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hoola!
      M'alegra que t'agradi : ) espero fer-ne més en un futur...
      Ja em diràs que tal si t'animes ;)
      Un petó<3

      Elimina
  3. Hola! La veritat és que veia aquestes ressenyes als blogs però mai m'havia parat a pensar en la seva utilitat *-* Potser jo també m'animo a fer alguna ressenya exprés. En quant als llibres, vaig llegir "La elegida" i em va agradar molt *.*

    Petons!
    ¡

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...