dimecres, 7 d’octubre del 2015

6 places I want to visit

Hey Angels!

Si hi alguna cosa que m'agrada més que llegir i mirar les meves sèries preferides, és viatjar. 
He tingut la sort de poder fer uns quants viatges per Europa, majoritàriament, com per exemple: Venècia, Londres, Suïssa, la Provença, Turquia, Polònia...
Però és cert que encara em queden un munt per descobrir i, en aquesta entrada recullo els 6 llocs (ciutats o països en general) que m'agradaria visitar algun dia. 


Islàndia és un país que em va començar a cridar l'atenció quan vaig llegir Heima es hogar en Islandés (us el recomano) i des d'aleshores que tinc moltes ganes de visitar-lo algun dia. A part, trobo que, per les imatges que he vist, és un ambient molt relaxant i un dels meus somnis és poder veure una aurora boreal, així que em faria el doble d'il·lusió si la pogués veure a Islàndia. 
Un dia de casualitat vaig trobar el blog d'una noia que va escriure un diari sobre els dies que va passar a Islàndia i les fotos que va fer (impresionants) em van fascinar encara més. 
Com podreu veure al llarg de l'entrada, m'encantaria visitar tan com llocs molt habitats, tan com ciutats més rurals. En aquest cas Nova York, és una ciutat que des de sempre m'ha vingut molt de gust visitar. És l'escenari d'algunes de les meves sèries, pel·lícules preferides, a part, li trobo que té un cert encant. M'encantaria anar-hi al hivern, tot i que fa molt de fred m'encantaria poder patinar sobre gel a l'aire lliure i passejar-me per les botigues i els carrers decorats amb tocs nadalencs.
Si... és molt trist, però encara no he visitat mai París. He visitat moltíssimes parts de França, però en cap d'aquestes ocasions he tingut l'oportunitat de poder caminar pels carrers de París. És una ciutat que té molta història i l'he estudiada a fons, ja que vaig haver de fer un treball sobre aquesta. Em sembla molt bonica i romàntica... Espero poder anar-hi d'aquí poc...
Sobre la ciutat d'Atenes, no estic del tot informada, però simplement se que, com a gran admiradora de la mitologia grega i tot el que l'envolta, algun cop a la vida hauré d'anar a Grècia per poder contemplar amb els meus propis ulls tots els monuments i edificis tan antics que se situen a aquesta ciutat i en general tot el país.
Sobre el cas d'Egipte, és molt semblant al d'Atenes. Sempre m'ha cridat l'atenció tota la cultura dels Egipcis, la religió... A part els egipcis van ser grans pioners en el passat sobre el camp de les matemàtiques, la ciència... Tot el tema de la construcció de les piràmides i la seva forma de vida ho trobo molt interessant, m'encantaria visitar-ho!
I ja per acabar.... Cavendish, una ciutat que es troba a l'Illa del Príncep Eduard a Canadà. És on està ambientada la saga de llibres Anna de les Teules Verdes, tan com als llibres com a les pel·lícules. És un lloc preciós i el qual des de que vaig veure les pel·lícules amb 9 anys porto esperant poder viatjar-hi i passejar pels mateixos prats que l'Anne Shirley.



Això és tot angels! Ens veiem la setmana que ve amb una nova ressenya ; )





Coincidim amb algun lloc? Quins són els llocs als quals t'agradaria viatjar? Has tingut la sort d'anar alguna de les ciutats/països que he posat? Què t'han semblat?




: ) Us espero als comentaris : )








3 comentaris:

  1. Hola Aria,

    Coincideixo amb tu amb Islandia, la veritat es que m'agradaria anar-hi només per admirar paisatges hahaha i Cavendish es el primer cop que escolto aquest nom Hahaha, pero també m'agradaria anar-hi. Dels altres llocs he estat a tots menys Atenes i em van encarar tooots!! Espero que hi puguis anar algun dia!

    Petons!!

    ResponElimina
  2. Hola! ^^ La veritat és que coincidim en els llocs que volem visitar ;) Atenes ha estat un dels meus somnis des de sempre i m'hi vaig poder acostar molt quan vaig anar a Tessalónica (i des d'allà es veia el Mont Olimp *-*).

    Espero que puguis anar a aquests llocs almenys un cop a la vida ;)

    Petons ❤

    ResponElimina
  3. Hola Aria!

    M'ha agradat molt l'entrada! A més la majoria de llocs que has mencionat també els vull visitar (:
    `Jo sí he anat a París i la veritat és que és d'aquells llocs en els que no t'hi cansaries mai d'anar. És preciós *-*
    Espero que puguis anar a tots els llocs que vols.

    Ens llegim!

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...