diumenge, 11 de gener del 2015

El meu primer Gran Amor literari

Hey Angels!


Avui us porto una entrada on us explicaré qui va ser el meu primer Gran Amor literari.

El meu primer gran amor literari, és a dir el primer personatge mascuí que em va enamorar va ser un dels protagonistes de la trilogia de meravellosa Laura Gallego, Memòries d'Idhún. i com ja sabreu jo sóc team Christian o Kirtash com li volgueu dir 100%. Cosa que pel que he vist no és gaire comuna i que no entenc. Però avui no estem aquí per discutir els meus motius pels quals sóc 150% Team Christian. Si no per explicar-vos com vaig arribar a aquesta meravellosa trilogia i la meva experiència amb els amors literaris.

Jo en aquella època, llegia, però encara no havia vist món per dir-ho d'alguna manera, si no m'equivoco encara no havia llegit ni Els Jocs de la Fam, ni Harry Potter ni Crepúscle, ja que encara no els havia descobert o pequè no havia trobat el moment. Memòries d'Idhún han sigut uns llibres que han voltat sempre per casa, ja que la meva germana gran se'ls havia llegit quan era més petita i li havien encantat. Ja havia provat la Laura Gallego abans amb les Cròniques de la Torre i l'Emperadriu dels Eteris, i simplement em van encantar així que volia més i punt. Però la meva germana es negava a deixar-me La Resistència ( el primer llibre d'Idhún) ja que creia que encara eren massa per a mi. Us haig de ser sincera i si que m'espantaven, perquè eren molt gruixuts i tenien molta lletra, però estava escrit per Laura Gallego així que no hi havien Pros. Finalment vaig aconseguir que me'ls deixés. Els vaig devorar com mai havia devorat cap llibre. Em van fascinar... vaig fer que tots els meus amics mostressin interès en que se'ls llegissin ja que no parava de parlar sobre aquests. Haig de dir que quan vaig llegir aquesta trilogia no tenia amb que comparar ja que tenia molt poca experiència literària per això em va fer disfrutar-los encara més. Vaig descobrir un dels meus gèneres preferits ( per no dir preferit) i és la fantasia èpica, el tipus de gènere que se li dóna tan bé a la Laura Gallego. 

I si, aquests llibres són encara més especials del que són, perquè per primer cop em vaig "enamorar" d'un personatge literari malauradament fictici, el Christian. És tot, el que em va fer enamorar-me d'aquest des del principi. Aquell misteri que sempre l'envoltava i la maduresa, els ulls, la tensió, els seus sentiments, el que fa, com actua, els seus motius, la seva expressió,també el seu físic,la seva relació, tot i quan dic tot, vull dir tot. Cada acció que fa, cada decisió la trobo acertada i perfecte pel seu personatge, i volia fer una entrada lliure de Spoilers perquè tots, els que us heu llegit els llibres i els que no podeu gaudir d'aquest complex i meravellós personatge que està entre les pàgines d'aquesta obra d'art, que és el que fa la Laura, art. 

Si no us heu llegit els llibres, no sé a que espereu perquè és una trilogia de fantasia èpica que ho té tot, i amb uns personatges que no et deixaran gens indiferents... i la trama... heu de llegir-los i punt. Si els llibres us fan por perquè són bastant "toxos" us podeu animar amb els còmics, que estan molt ben treballats. 
I si, ja tinc a les meves mans la meravellosa ( estic utilitzant bastant aquest adjectiu) encilopèdia d'Idhún, que és una currada enorme i si us heu llegit els llibres us la recomano moltíssim, però us haig d'avisar que si no us heu llegit la trilogia sencera pot contenir spoilers de la tríada ( és a dir dels tres protagonistes).

Quin va ser el vostre primer Gran Amor literari? Quin "team" sou Jack? Christian?



:) Us espero als comentaris :)






15 comentaris:

  1. Hola!!!
    Doncs a mi em costa triar si sóc team Jack o Christian... Però si he d'escollir un dels dos em sembla que em quedo amb en Jack!!! Tot i que en Christian també té moltes qualitats i, encara que representi el dolent, jo ja sabia des d'un principi que els ajudaria...
    Una trilogia fantàstica! A mi també em feien una mica de por per ser tant gruixuts, sobretot el segon i el tercer, però un cop has llegit el primer, necessites el segon JA i ja no t'importa si és prim, gruixut o super gruixut!!! De la Laura només m'he llegit Memòries d'Idhun i Allà on els arbres canten... A veure si algun dia m'animo amb algun altre!

    Ens veiem!<3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Buenu va t'ho perdono! Jo des d'un bon principi Chrsitian... nse és taaan ell *_*. Si la veritat jo vaig devorar la trilogia en seguida acabava un agafava el següent a l'instant!
      T'animo que llegeixis més novel·les de la Laura perquè totes són molt i molt i molt bones, tot i que les meves preferides, tot s'ha de dir són Allà on els arbres canten i Idhún.

      Gràcies per comentar :)

      Elimina
  2. Noo foraa volem en jack !! Jeje bona enteadaa <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajajajajjajaja no el Jack no! Chrsitain forever!
      mersi preciosa <4

      Elimina
  3. Jo no he llegit aquestos llibres, però em costa recordar quin és el meu primer amor literari. Jo diria que Ètienne de Un beso en Paris.
    Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs te'ls recomano moltíssim! a mi em van encantar i simplement són màgics!
      ooo l'èttienne *_* a mi també em va agradar molt quan vaig llegir el llibre!

      Parleem <4<4<4<4

      Elimina
  4. La pena es que en Kirtash a mi ni fu ni fa. Però el Jack tampoc.
    El meu primer amor literari, sens dubte, va ser l'Edward Cullen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ni el Christian ni el Jack? :O ajjajaja és broma, ja vaig veure en una de les teves últimes entrades la teva història amb crpúscle així que era de suposar que el teu primer amor va ser edward cullen... qui no es va enamorar d'ell en el seu moment?

      Ens veiem :)

      Elimina
  5. Ay. M'has matat. Es que el Kirtash es es es sjnveiojrdsfc. Però el Jack també es amor!!! En realitat mai he pogut elegir entre ells dos :')
    Ademés, quan al Jack "li pasa allò que li pasa" cambia molt i també m'encanta!!! Ay pero el Christian... Uff enserio. No em puc decidir *-* <3
    Un petó enorme!!! Molt bona entrada!!!

    Azul

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siii..... d'acord amb tu... quan el Jack li passa allò em va agradar el sue canvi però res en comparació amb EL CHRISTIAN *_* BUFF massa per mi

      Mersiii preciosa <4

      Elimina
  6. Hola Aria! Soc jo again... Jeje.
    Era per dirte que t'he nominat a un premi. Passa't pel meu blog quan puguis ;)
    Un petó! <4

    Azul

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho he vist!
      Buff en tinc masses d'acumulats....

      Elimina
  7. ¡¡Hola!!
    No m'ho puc creure... Tot el que has dit es podria aplicar directament a mi!! En el meu cas, jo encara no havia llegit cap llibre de Laura Gallego abans de Memories d'Idhún, i també me feia una mica de por agafar uns llibres tan "toxos", com dius tu, perquè mai m'havia decidit a llegir unes novel·les tan grosses...
    Estic completament d'acord amb tu: llegir-la a una época d'inexperiència literària va ajudar a que m'agradara tant com m'agradà.
    I el Christian... T'entenc, perquè fins ara no coneixia ningú que li agradara aquest personatge més que el Jack. És de les millores coses de la novel·la. És un personatge molt complexe, i a més, si te'l imagines tan atractiu com me'l imaginava jo...
    M'agradat molt el teu blog. Em quede per ací ;)
    Ens llegim!! ^-^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Uoooo m'alegra que coincidim, la veritat és el Chrsitain jo també me'l vaig imaginar molt ( MOLT ) atractiu a la seva manera, és un personatge que em va fascinar des del primer moment i que sabria que m'agradaria si o si.

      Moltes gràciiies!
      Un petonet <4

      Elimina
  8. Jo també sóc team Kirtash 100%

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...