divendres, 28 de novembre del 2014

Book Tag: Els 7 Nans

Hey Angels!


Avui us porto una entrada molt especial, com podeu veure pel títol, tracte d'un book tag que va ser creat per Javier Ruescas. En aquest cas he col·laborat amb la Judith del blog Cruzando Abismos. El blog és en castellà però ella parla català i us recomano que aneu a fer un cop d'ull.
Aquest book tag cosnsietxi en associar cada nan en un llibre. Recordeu que per veure les meves respostes només heu de fer click aquí.

SAVI 
UN LLIBRE AMB EL QUE HAS APRÈS MOLT
"El petit princep" perquè... doncs perquè sí. El millor d'aquest llibre es que si ets petit, el veus com un llibre fantàstic del gènere infantil que llegeix la mare abans d'anar-te'n al llit; i, en canvi, si el llegeixes quan ets mes gran, te'n adones dels missatges subliminars i les petites ensenyances que amaga aquest petit tresor.
RONDINAIRE 
UN LLIBRE QUE T'HAGI ENFURISMAT MOLT
"Hyde". No és que no m'hagi agradat o m'esperés més (en realitat no vaig veure cap ressenya i per això no tenia referències). A veure, el que em va passar amb aquest llibre va ser que estava entre aquest o altres per comprar, i em vaig agafar aquest. I no em va convèncer, se'm va fer una mica buit. A més, es deduïa al final. Encara que el vaig acabar perquè va haver un personatge que m'intrigava bastant però després va passar una cosa, i encara que sabia que passaria, va ser molt irritant i frustrant. Ja se que no m'explico gens bé però no penso deixar fer spoilers. Els que l'han llegit sabran a quin personatge i coses em refereixo.
TÍMID
 UN LLIBRE QUE EM FACI VERGONYA DIR QUE HE LLEGIT
Aquesta pregunta es una miqueta rara, no té sentit. Si jo llegeixo un llibre es perquè m'agrada o perquè em sembla interessant; ara bé, pot encantar-me o pot decepcionar-me però, vergonya? No en tinc cap.
MOCÓS
UN LLIBRE QUE T'HAGI FET FÀSTIC
Bé, novament tinc un altre dilema ja que no llegeixo llibres que no m'agradin o que em donin fàstic. Però podria destacar certes criatures que surten a "El corredor del laberint" o una que surt a "Filla de fum i ossos". I és molt irònic perquè he hagut de posar aquests dos llibres en aquesta secció i justament NO m'han donat fàstic per res, al contrari. Només les criatures aquestes són les que entren en aquesta secció.
MUDET
UN LLIBRE QUE ET VA DEIXAR SENSE ALÈ
Sembla que hagin pensat aquesta secció expressament per a "The 5th wave". Han hagut parts que em deixaven sense respiració i em posava la pell de gallina. És que de veritat, simplement ho clava aquí.
FELIÇ
UN LIBRE QUE T'HAGI DEIXAT FELIÇ
"Allà on els arbres canten" o qualsevol llibre de Percy Jackson. Vaig ser la felicitat en persona amb aquests llibres!

DORMILEGA
 UN LLIBRE QUE ET VA AVORRIR
"El secret de la Moixernera". Em feia etern. El vaig haver de llegir per l'institut i és que no podia. No recordo que anava precisament, però el que si recordo és que començava a llegir-lo ia les 3 pàgines ja no podia més. De veritat, aquest llibre és infumable.


Recordeu que per veure les meves respostes només heu d'anar al blog Collage de palabras
Espero que us hagi agradat!

:) Us espero als comentaris :)


3 comentaris:

  1. Molt bon book tag jeje ;)

    ¡Ens llegim! <4

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb la Celeste, molt bon tag...m'ha agradat!

    M'ha agradat el teu blog i em quedo. Et pases pel meu?
    Ens lleguim!

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...