divendres, 25 de juliol del 2014

Ressenya: Legend

Hey Angels!


Avui us porto la ressenya de la primera part d'una trilogia distòpica, no tan coneguda com ara Els Jocs de la Fam o Divergent, però igual d'intensa.





Títol: Legend
Escriptora: Marie Lu
Pàgines:368
Editorial: SM (Castellà) Cruïlla ( Català)
Trilogia: Legend, Prodigy, Champion.
Persona: 1 persona ( capítols des del punt de vista del Day i de la June)
Pel·lícula: Pròximament 
Imatge portada:





La República, situada en lo que en tiempos fue la costa oeste de los Estados Unidos, está embarcada en una guerra interminable con el país vecino, las Colonias. June y Day, dos ciudadanos de la República, tienen la misma edad -quince años- y viven en la misma ciudad -Los Ángeles-. Sin embargo, habitan en mundos opuestos: mi entras que June es una chica privilegiada, destinada a ocupar un lugar en la elite del país por su condición de niña prodigio, Day vive en la clandestinidad y se dedica a sabotear los manejos de un gobierno que considera corrupto y asesino. No hay ninguna razón para que los caminos de June y de Day se crucen... hasta el día en que Metias, el hermano de June, es asesinado, y Day se convierte en el principal sospechoso del crimen. Entonces, June y Day emprenden un mortal juego del ratón y el gato, en el que él lucha por la supervivencia de su familia mientras ella busca vengar la muerte de su hermano.



Els personatges principals d'aquesta novel·la, són el Day i la June. Dos adolescents molt diferents, però a la vegada idèntics. 
El primer capítol narrat des del punt de la June, ella em va recordar al Sherlock Holmes. Era tan calculadora i meticulosa, ho analitzava tot. Mica en mica també ens adonem que el Day també.
Els personatges d'aquesta trilogia són perfectes en tots els aspectes.  




Aquest llibre m'ha agradat molt. Té tot el que es pot demanar en un llibre distòpic. Però al ser més aviat curtet, fa que tota l'acció passi molt de pressa. Per els que busqueu un llibre on voleu que vagi de bon començament a l'embolic, aquest és el vostre. Però a vegades hi han fets que passen molt ràpid i que es fan poc creibles i irreals, com per exemple...

 ( POT  CONTENIR SPOILERS no gens gaire importants)

Quan la June va a buscar al Day, casualment al segon dia ja el troba. Jo m'he imaginat que els sectors pobres eren molt poblats, per tant és moooooooolta casualitat. 
Tot i que alguns moviments són bastant previsibles, el llibre està ple d'acció, amor, aventures i intriga molta intriga. 



OPINIÓ AMB SPOILERS
Primer no entenia perquè s'havia catalogat com a distopia, ja que el govern, tampoc era el més generós ni amable, però tampoc els feia matar entre ells. Si, si d'acord, potser una mica cruels amb el tema de la peste i les vacunes, però sabent que és una distopia t'esperes el pitjor del govern... I quan al final la June llegeix el Bloc del Metias...


Déu meu! O sigui, quina manera més cruel de desempallagar-se de la gent que no aporta res útil a la guerra. Em va semblar molt macabra, la quantitat de gent que mor, per culpa de la peste! 


Des d'un principi ja és obvi que passarà alguna cosa entre el Day i la June, però jo crec que aquell primer petó, és al meu gust, massa sobtat i superficial. Més aviat físic que sentimental. Però mica en mica que vas acostant-te al final, t'adones que el Day i la June, són idèntics. O sigui, igual de meticulosos i observadors, àgils, guapos. I al final del llibre ells mateixos ho diuen. 

FI SPOILERS




En general és un llibre on passa l'acció potser massa ràpid, però enganxa més que la cola! Una novel·la ideal per aquest estiu, ja que és fa molt lleugera i sobretot entretinguda, no podràs parar de llegir!


4,5/5 Angels!


L'heu llegit? Us ha agradat? Havíeu sentit a parlar d'aquesta trilogia?

:) Us espero als comentaris :)





2 comentaris:

  1. Hola Aria!
    Havia sentit a parlar d'aquest llibre i el tenia pendent com a futura lectura... Però tot i així no sabia de que anava, des que vaig buscar sobre que anava No està escrit a les estrelles i l'entrada de la Viquipèdia em va dir com acabava que provo de no buscar res sobre les lectures que llegeixo o llegiré excepte opinions. Ara tinc més ganes de llegir-lo.
    Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Espero que t'animis a llegir-lo i si finalment el llegeixes ja em diràs!
      parlem <4

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...