dimarts, 15 de juliol del 2014

Ressenya: Amy y Roger

Hey Angels!

Avui us porto la ressenya de Amy y Roger. Un llibre perfecte per l'estiu.




Escriptora: Morgan Matson
Editorial: Plataforma Neo
Pàgines: 400 
Etiquetes: Superació, Amor, Realista.
Imatge Portada:




"Para encontrar el verdadero camino, a veces tienes que perderte… Amy no quiere que llegue el verano. Su madre ha decidido mudarse al otro extremo de los Estados Unidos, y ahora Amy tiene que llevar el coche de California a Connecticut. El problema es que, desde la muerte de su padre en un accidente de tráfico, no se siente capaz de ponerse al volante. Y aquí entra Roger, un amigo de la infancia que también debe viajar al otro lado del país, y que carga con sus propios problemas.A medida que avanzan, ambos descubrirán que las personas que menos esperas pueden convertirse en las más importantes y que a veces es necesario dar algunos rodeos para llegar a casa."




Había descubierto que, si apartabas a la gente con suficiente insistencia, acababa alejándose.

Después de todo, nunca se sabe adónde te llevará el camino.


Los mejores descubrimientos siempre les suceden a las personas que no están buscándolos. Colón y América. Pinzón, que encontró Brasil por accidente mientras buscaba las Indias Orientales. Stanley cuando se topó con las cataratas Victoria. Y tú, Amy Curry, cuando menos te esperaba.




Decir adiós es como asumir que no vas a volver a ver a una persona. Es aceptar que esa sea la última conversación que tengáis. Así que, si no lo dices, si dejas la conversación abierta, significa que tendrás que volver a verla.

il·lustracions del llibre


D'aquest llibre tenia uns expectatives molt, molt altes i... no s'han complert gaire. Es veritat que la història és molt maca i original, però en algunes ocasions s'ha fet molt pesat. Durant tot el llibre no hi ha trama, o sigui. Van passant d'un estat a un altre, coneixen gent i tot això, però fins als tres últims capítols no passa res interessant. 


Per el títol tothom sap que entre l'Amy i el Roger passarà alguna cosa, però es que durant el viatge no hi ha cap indici que l'Amy se senti atreta per el Roger o que el Roger li agradi l'Amy. I que de sobte al final si, ho trobo massa fals. 
El llibre està bé per llegir-lo a l'estiu perquè, no té una trama molt complicada i és fàcil de seguir. Perfecte per si heu de fer algun viatge llarg en cotxe o qualsevol altre transport.
Jo entenc que dues persones no es poden enamorar al cap de dos dies de trobar-se per primer cop. Però clar, per als lectors es fa etern!




 Tot i que el llibre no m'ha convençut tant com jo esperava li poso...



3/5 Angels!
M'ha agradat però no era el que esperava.

Perquè la idea és molt bona, és un viatge d'una punta dels Estats Units a l'altre, però al llarg del llibre podem veure que és més que un viatge. És la superació de l'Amy envers la mort del seu pare, i la superació del Roger sobre la Hadley, la seva ex. 



Heu llegit el llibre? Us ha agradat? Us va satisfer el final? 

:) Us espero als comentaris :)




2 comentaris:

  1. Hola!
    Jo aquest llibre fa molt q el vull llegir!
    l'apunto per lectura d'estiu : )
    Felicitats pel bloc!
    -Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hey!
      Moltíssimes gràciiies : - ) !!!
      Parleem <4<4<4<4

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...