dimarts, 29 de juliol del 2014

Perquè porto una muntagarlaire

Hey Angels!

Avui us vull explicar perquè porto un collaret de la muntagarlaire.





Aquest collaret me'l van regalar per el meu aniversari l'any passat. Em va fer moltíssima il·lusió. (El podeu comprar a Amazon o Ebay).Vaig estar dies sense treure-me'l.
En aquest collaret podem veure una muntagarlaire. És una combinació del "Charlajo" un animal creat per el Capitoli, per poder espiar als rebels. Ja que aquest ocell pot memoritzar i reproduir tot el que escolta. Quan els rebels ho van descobrir els van utilitzar per transmetre informació falsa; així que el Capitoli es va desfer dels animals i els van deixar al bosc. Aquests es van reproduir amb les femelles "sinsontes" i d'aquesta unió van néixer les muntagarlaires.
M'agrada portar-lo perquè a part de que visualment el trobo molt bonic. El porto pel que representa. La muntagarlaire junt amb la Katniss, són el símbol de la rebel·lió. De dir prou. De lluitar pels propis drets. Perquè és més que un collaret. La muntagarlaire és més que una au. És un símbol. I quan només hi ha por la gent busca alguna cosa per aferrar-se, alguna cosa que els hi dongui esperança.  
I aquest símbol és el que porto al pit. I estic orgullosa de portar-lo per tot el que representa i també perquè em recorda. Em recorda a tota la història que porta darrere. Les llàgrimes, els somriures, la por... Per tots aquests motius porto una Muntagarlaire al pit. 


Esperança, rebel·lió, lluita, drets... tot això és el que representa la Muntagarlaire. La que em fa recordar aquesta meravellosa història que ha captivat milions de persones i, sobretot a mi. Uns personatges que m'han canviat, que m'han fer veure i entendre moltes coses i els portaré sempre al cor, junt amb la muntagarlaire.


Parlant dels Jocs de la Fam... Acaba de sortir un tràiler exclusiu de l'Ocell de la Revolta part 1!


Encara és molt curt, així que quan sorti un més extens i que duri més, faré una reacció al tràiler! En aquest tràiler podem veure la Katniss acceptant ser la Muntagarlaire, dient que lluitarà... Atents al compte enrere per a la pel·lícula! 21 de novembre Angels!


Què us ha semblat el tràiler? Teniu el collaret o pin de la Muntagarlaire?

:) Us espero als comentaris :)



2 comentaris:

  1. com el puc trobar el collaret esque m'agrada molt i els llibres i la pelicula tambe m'han agradat molt

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      El collaret el pots trobar com he indicat al post a qualsevol web online. Com ara Amazon o Ebay. Aqui et deixo un link:

      http://www.amazon.com/Hunger-Games-Necklace-Single-Mocking/dp/B0074BUY0E/ref=sr_1_3?s=apparel&ie=UTF8&qid=1406710997&sr=1-3&keywords=the+hunger+games

      parleeem <4<4<4<4

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...