dimecres, 27 d’abril del 2016

6 PEL·LÍCULES PER A TOT TIPUS DE GUSTOS

Hey Angels!

Avui us porto una entrada sobre 6 pel·lícules diferents per a tot tipus de gustos...

LOL


LOL, és una d'aquelles pel·lícules que et fa somiar amb els ulls oberts. L'he vista ja varies vegades i encara no hi hagut cap vegada que m'hagi cansat de veure-la. La pel·lícula ens parla de la vida d'un grup d'adolescents i els problemes que tenen cada un, a casa, al grup d'amics etc.  

És cert que no aporta res nou i potser no et canviarà la vida però de ben segur que et farà passar una molt bona estona. 

Un dels punts que m'agrada més de "LOL" és la banda sonora. M'encanten totes les cançons i les tinc totes a l'ipod.

Investigant per aquesta entrada he descobert que LOL, interpretada per Miley Cyrus com a protagonista preferida es un remake de la versió francesa originària. 


T'agradarà si... busques una pel·lícula dolça, entretinguda i que et faci somriure. 





MONA LISA SMILE



Mona Lisa smile es va convertir en una de les meves pel·lícules preferides des del novembre passat. Em van encantar tots els temes que tractava i sense que m'ho esperés em va arribar molt. 

La pel·lícula està ambientada als anys 50, on una professora d'història de l'art (considerada progressista per l'època) arriba a una escola femenina coneguda per ser conservadora i tradicional. La Katherine -la professora- ho capgirarà tot en molt poc temps. 

A part de la professora podem trobar les històries de les alumnes. Cada una passa per una sèrie de problemes molt durs i diferents. El meu personatge preferit és la Betty, que no us puc dir perquè, ja que seria spoiler. Només dir que a partir del minut 50 ja em passo la resta de la pel·lícula plorant.

T'agradarà si... ets un amant de l'art i/o si busques una pel·lícula inspiradora amb un sentit feminista.






BIG HERO 6

Big Hero 6, guanyadora d'un Oscar, és una de les últimes pel·lícules animades que Disney ha tret al cinema i des de que la vaig veure a casa em va enamorar. 

És una història molt bonica i tendre que segueix el patró de les pel·lícules animades de disney, però que em va encantar igualment. Té aquell sentit de l'humor característic  i un munt de personatges entranyables, entre ells podem destacar el baymax. 

Big Hero 6 ens parla de la història del Hiro, un noi que és molt intel·ligent i li encanta la tecnologia. Després d'un seguit d'esdeveniments, coneix a Baymax, un robot que el seu germà estava construint. A partir d'aquí, Hiro es veurà involucrat a una conspiració i necessitarà ajuda dels seus amics, als quals els convertirà en super herois per combatre aquesta conspiració. 

T'agradarà si... ets un fan de les pel·lícules animades i t'encanten els super herois.





SNOW WHITE MIRROR MIRROR


La Aventura Jamás contada... Blancanieves Mirror Mirror, és aquesta nova versió del conte popular de Blancaneus. Recordo quan vaig anar al cinema a veure-la ara farà ja uns quants anys. 


M'encanta el gir que li donen al conte tradicional i també m'agrada molt les actuacions principals, com la de Julia Roberts que ho fa fenomenal. 


Però sense cap mena de dubte, el millor aspecte del film és vestuari i la combinació de colors. És meravellós i diu molt amb la trama. Ja sé que és estrany però em recorda a l'estil artístic barroc per tots els brodats i diferents colors que tenen. 
La pel·lícula sense els vestits que conté, no seria la mateixa. 



T'agradarà si... ets un amant dels contes tradicionals i t'encantaria veure-hi una nova perspectiva...




DESAYUNO CON DIAMANTES

Desayuno con diamantes ha esdevingut un clàssic del cinema i un icone en tots els sentits possibles. 

Se'ns presenta a la Holly, una noia que viu a Nova York i que porta una vida fàcil i alegre. Com a persona és molt extravagant i curiosa que no triga a captar l'atenció de Paul Varjak, el seu nou veí. 

Desayuno con diamantes és una d'aquelles pel·lícules que és obligatòria de veure. A mi em va fascinar des del primer moment. Des de l'actuació d'Audrey Hepburn fins a la meravellosa banda sonora que acompanya tota la història i que ens proporciona una melodia impossible d'oblidar. 

Desayuno con diamantes va guanyar dos dels cinc Oscars als quals optava. Els dos relacionats amb la seva banda sonora. 


T'agradarà si... busques una comèdia romàntica que va molt més enllà.




Això és tot per avui! Espero que us hagi agradat aquesta entrada! Quina pel·lícula em recomanaríeu vosaltres? Coincidim en alguna?


Us espero als comentaris 




ARIA



2 comentaris:

  1. De les que dius només he vist LOL (la versió francesa, per això) i la veritat és que em va agradar bastant! :)

    ResponElimina
  2. Hola!!! Estas numinada al meu blog al premi de "Best Blog". Pasat'hi!!

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...