divendres, 4 de desembre del 2015

Recomanacions de Novembre

Hey Angels! 
Avui us porto les recomanacions de Novembre on us explico la música, el llibre, la pel·lícula que més m'ha agradat durant aquest mes i que us vull recomanar! 



Un llibre... 1984, George Orwell
1984 és la meva lectura actual junt amb un altre llibre i realment us el recomano moltíssim. És -per dir-ho d'alguna manera- la mare de les distopies. És un clàssic escrit per George Orwell que crea una societat futurística que  em provoca calfreds. Mostra com els humans som tan fàcils de manipular i, els plantejaments psicològics i socials que mostra em deixen de pedra i hores pensant i reflexionant sobre aquests.  Encara no l'he acabat però segurament podreu trobar la ressenya al blog en poques setmanes. 

Si us agraden les distopies i us voleu animar amb una de les que es van escriure primer us el recomano moltíssim, això si, agafeu-lo amb calma perquè no només s'ha de llegir, l'has d'entendre i comprendre'l per realment assaborir-lo al màxim. Segurament el podreu trobar a casa, ja que és un clàssic molt conegut. Click aquí si s'interessa llegir la sinospi!

Una pel·lícula... El somriure de Mona Lisa 
Mona Lisa smile s'ha convertit en una de les meves pel·lícules preferides. Recordava que havia vist algun tros a TV3 feia uns anys, però no va ser fins a principis de mes que la vaig veure sencera. Em van encantar tots els temes que tractava i sense que m'ho esperés em va arribar molt. Em va agradar tan que vaig buscar per Internet si hi havia llibre amb el qual la pel·lícula es basava, però vaig trobar el llibre que es basava en la pel·lícula així que el vaig comprar de segona mà a amazon.
La pel·lícula està ambientada als anys 50, on una professora d'història de l'art (considerada progressista per l'època) arriba a una escola femenina coneguda per ser conservadora i tradicional. La Katherine -la professora- ho capgirarà tot en molt poc temps. A part de la professora podem trobar les històries de les alumnes. Cada una passa per una sèrie de problemes molt durs i diferents. El meu personatge preferit és la Betty, que no us puc dir perquè, ja que seria spoiler. Només dir que a partir del minut 50 ja em passo la resta de la pel·lícula plorant.
Un truc per a bloggers + Pàgina web... 
El consell d'avui és molt senzillet i ja l'he mencionat alguna vegada al blog. Si voleu dissenyar algun banner, la capcelera del blog, el fons de les pestanyes, el color de fons... i voleu que sigui del to exacte d'algun gadget que ja tens al blog perquè faci conjunt i quedi més bonic, la pàgina web imgr.co és perfecte per aquesta feina. Simplement tries una imatge i la web et diu en nombres hexadecimals (#ffffff) els colors de la imatge. Per exemple si voleu fer un fons llis que coincideixi amb el color del fons de les pestanyes, simplement fas una captura d'aquestes, la puges a la pàgina i automàticament et dirà el color exacte.

Una sèrie...  Gossip Girl
Com alguns ja sabreu (perquè ho he mencionat unes 3746 de vegades) m'encanta la sèrie de Gossip Girl. Ja feia gairebé més de mig any que no veia cap capítol d'aquesta, així que durant la setmana passada vaig decidir tornar a veure aquells capítols dels meu moments preferits. Aquests han sigut alguns capítols de la quarta, cinquena i sisena temporada. Si no heu vist la sèrie us la recomano molt, no sé que té que em fa enganxar-me cada cop que la miro. Per si no sabeu de que tracta, Gossip Girl parla sobre la vida d'uns adolescents que viuen a l'Upper East Side, és a dir una de les parts més riques de la zona. Parla sobre la seves vides excèntriques. Gossip Girl és una pàgina web anònima on es pengen tots els rumors i tafaneries. Encara que pugui semblar superficial per sobre, doneu-li una oportunitat perquè de debò que val la pena.                                                                                                                                                                                    


Una youtuber... Andrea Compton


Andrea Compton és una youtuber espanyola que fa vídeos molt divertits i entretinguts. Quan parla a la càmara es nota que que té el carisma, l'humor i les ganes necessàries per triumfar a youtube. Una amiga meva em va ensenyar un vídeo seu fa unes quantes setmanes, però no va ser fins fa uns quants dies que vaig començar a seguir-la. 
Aquest és el primer vídeo seu que vaig veure, i realment em va fer molta gràcia perquè em vaig sentir molt -còmicament- identificada. 



Un àlbum...  25, Adele i Purpose, Justin Bieber

Aquest mes he escoltat moltes cançons diferents però és cert que el Hello d'Adele ha ocupat la majoria del meu temps escoltant música. El món necessitava una nova balada d'Adele i Hello ha estat la perfectíssima opció. Ahir em vaig descarregar l'àlbum sencer i haig de dir que m'està sorprenent el nou so d'Adele...

També he estat escoltant el nou CD de Justin Bieber que va sortir a meitats de mes. Haig de dir que m'ha agradat molt, i tot i que hi ha algunes cançons que no m'acaben de fer el pes, la majoria m'han agradat molt. Es nota una gran evolució entre la música que feia fa uns anys i la que fa ara, no només amb la veu, sinó també amb les lletres i l'estil. El que m'ha agradat més és que no només parla d'amor en les cançons, sinó que tracta també d'altres temes (que rares vegades passa a la música pop, siguem sincers) com ara la fama, els diners, la vida...
Les meves cançons preferides són (a part dels singles): Love Yourself, Company, The Feeling, Life is worh living, Children i We Are.



Això és tot per avui! Espero que us hagin agradat les recomanacions de Novembre!




Coincidim? Què en penseu de les meves recomanacions? També us heu passat el mes cantant "Hello"a la dutxa? Quin llibre o sèrie em recomanaríeu?



: ) Us espero als comentaris: )








T'interessa el que estàs llegint? Subscriu-te per no perdre't cap post!

És gratis!



4 comentaris:

  1. A mi tambe em va encantar la sonrisa de la mona lisa!!
    Et recomano molt el llibre "El color de los sueños" ja que va d'una temàtica semblant i el vaig trobar fins i tot millor que la peli.
    Jo gossip girl vaig començar-la però la vaig deixar a mitges perquè també vaig començar Sherlock i ja no la vaig continuar.
    I estic d'acord amb tu Hello és una gran cançó i no paro d'escoltar-la!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja havia sentit a parlar del llibre que em recomanes però mai m'havia parat a llegir la sinospi! Me l'apunto! Gràcies per deixar la teva recomanació : )

      Aria<3

      Elimina
  2. Hey!

    Gossip girl <3 *amor infinit* jo també me la vaig mirar fa un temps i ara em vull tornar a remirar alguns capitols.. Per cert per on ho mires?
    La peli sembla guai potser la miro...
    Justin Bieber també m'ha sorpres en algunes cançons del seu album, i Hello m'encanta!

    Petons! Ens llegim:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Doncs miro les sèries per watchseries però allà només són en anglès sense substítols! Altres webs castellanes són seriesflv o seriesdanko

      un petó!

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...