dijous, 31 de desembre del 2015

Recomanacions de Desembre

Hey Angels!

Avui us porto les recomanacions de desembre! Aquesta és l'última entrada de l'any 2015! Us desitjo un bon cap d'any i un molt feliç 2016!

Un llibre...  Wait for you, Jennifer L. Armentrout
Aquest llibre me'l va recomanar la Clar's de Shining like a book i com que em venia de gust llegir una història d'amor realista vaig decidir comprar-me'l amb el meu kindle. Jo me'l vaig llegir en anglès i haig de dir que és bastant senzillet, però és traduït al Castellà com a "Te esperaré". Ens narra la història de l'Avery i en Cam, els quals tenen un passat del qual intenten escapar. 
Com ja he dit al principi, em venia molt de gust llegir un llibre així (en altres paraules, poc original però que enganxa) i em va atrapar per complet, amb un dia me'l vaig acabar i el vaig gaudir moltíssim. Si busqueu una història d'amor new adult, wait for you us encantarà. Aquesta saga de llibres segueix la línia que "Un beso en París", els següents llibres parlen de personatges secundaris però en moments determinats apareixen els personatges originals. 

Puntuació:      




Una pel·lícula... El Despertar de la Força, Star Wars 7
El Despertar de la fuerza és la setena pel·lícula de Star Wars i es va estrenar el 18 de desembre a tot el món. Ha batut diferents rècords per la quantitat de diners que està recaptant arreu de tots els continents. Em va encantar amb majúscules i si que és cert que hi van haver diferents punts que no em van acabar de fer el pes, la pel·lícula va ser increïblement èpica, grans protagonistes, un nou dolent, moments tristos i feliços, escenes de lluites etc. 
No vull dir res de la trama, perquè l'última cosa que voldria és fer spoiler a algú, només dir que aquesta pel·lícula es situa 30 anys (o eren 40?) després de la pel·lícula "El retorn del Jedi" és a dir la número VI. 
Si sou aquella petita part de la població que encara no ha vist Star Wars sense cap motiu aparent, culturitzeu-vos i mireu-les totes perquè de ben segur que no us decebran.

Puntuació:     




Un àlbum... Red, Taylor Swift
Recordo que Red va ser el primer disc que vaig demanar per l'aniversari si no incloem els del Super3. A part de les cançons ja conegudes del disc, feia temps que el tenia abandonat i durant aquest més l'he tornat a escoltar i he descobert cançons que abans sempre passava de llarg i que ara m'encanten. Crec que Red és el millor àlbum de l'artista tan com per les lletres, per la seva veu, les melodies i la producció d'aquest. Les meves cançons preferides  són: Red, I knew you were trouble, Stay Stay Stay, Holy Ground, The Lucky One i Starlight.

Puntuació:    ☆  



Una sèrie... Sherlock
Aquesta sèrie ja l'he nombrada alguna vegada pel blog, però és que és increïble, boníssima. Se'ns presenta la història clàssica de Sherlock Holmes a la nostre època actual. Els actors principals fan l'actuació a la perfecció. He decidit recomanar-la a aquest mes perquè en pocs dies s'estrena el nou episodi després de mesos i mesos sense cap nou. Si encara no heu decidit veure aquesta sèrie us la recomano perquè segur que no us decebrà. Cada capítol és com una pel·lícula ja que la seva durada és molt llarga, però us ben asseguro que no es farà llarg.
Pel que tinc entès aquest nou episodi es situa a l'època originària de Sherlock Holmes (com podeu veure per la fotografia). 

Puntuació:    ☆ 




Un truc per bloggers.... Com centrar la capçalera? Cómo centrar la cabecera?
Queda molt més estètic, quan entres en un blog, que la capçalera sigui centrada, ja que dóna una sensació de més organització i ordre, almenys personalment. És molt senzill centrar-la, l'única cosa que s'ha de fer és:
1. Anar a plantilla
2. Personalitza
3. Avançat, Afageix CSS
4. Enganxar aquest codi i fer click a aplicar (*Si no et funciona i no veus cap canvi, vés a les recomanacions d'octubre on explico l'alternativa*)
.header .widget {
 text-align:center;}
.header img {margin:0 auto;}

Una pàgina web... Alternativa Picmonkey?
Picmonkey és un editor que la majoria de bloggers utilitzen per la seva senzillesa i ampli ventall d'opcions que té. Però avui no parlarem de picmonkey si no d'un altre editor semblant i que no és tan conegut com aquest. Aquest s'anomena pixlr. Jo l'utilitzo de tan en tan quan veig que cap font de picmonkey m'acaba de convèncer pel que vull fer. Hi han tipus de lletres que són gratuïtes a pixlr i a picmonkey no. El que heu d'utilitzar és el pixlr express.  També té un ampli ventall d'efectes i stickers. 

Puntuació:      


Això és tot per avui angels! Bon any i feliç 2016!


Aquestes han sigut les meves recomanacions, quines són les teves? Coincidim en alguna? Què et va semblar la pel·lícula de Star Wars? Quines cançons no podeu parar d'escoltar últimament?


: ) Us espero als comentaris : )










T'interessa el que estàs llegint? Subscriu-te per no perdre't cap post!



2 comentaris:

  1. Hola!
    Un consell molt bo, gràcies! A mi també m'agrada molt Sherlock.
    Petons i molt bon any.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Has vist ja el nou episodi? Brutal! M'ha encantat ; )

      Una abraçada <3

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...