dissabte, 19 de desembre del 2015

Opinió de la pel·lícula Sinsajo P2

Hey Angels!

Avui us porto la meva opinió sobre l'última pel·lícula de la saga "Els Jocs de la Fam".

Aquesta entrada està plena de spoilers de la primera, la segona i la tercera part. Si no has llegit/vist totes les pel·lícules/llibres no continuis! Si vols que la pel·lícula sigui totalment sorpresa, tampoc llegeixis l'entrada!




Títol: Sinsajo, Parte 2


Saga: Els Jocs de la Fam


Director: Francis Lawrence


Títol Original: Mockingjay, Part 2


Estrena Mundial: 20 de novembre


Estrena Espanya: 27 de novembre






Quan vaig anar a veure-la al cinema, ara ja farà unes setmanes, no em podia creure que ja s'estava acabant. Ja havien passat 3 anys? Després de l'apoteòsic final de la part 1, on es veia el Peeta a la camilla, portava un any desitjant veure com plasmarien el final i algunes escenes del llibre. 

La pel·lícula en si, és acció sense parar, amb escenes molt dures i que fan posar els pèls de punta. No ha estat de les  meves preferides de la saga per diferents motius: El primer de tots, és que se'm va fer una mica lenta en uns determinats trossos. No sé si era perquè estava impacient per veure el final o si va ser perquè realment era lenta.
El segon motiu pel qual em va decebre va ser el final. Com he dit portava tota la pel·lícula esperant "el" desenllaç i no em va satisfer. Vaig trobar que estava fet a corre cuita i que es van deixar uns quants punts molt importants per acabar de comprendre del tot bé, la decisió de la Katniss respecte el triangle amorós. Crec que era important esmentar-ho a la pel·lícula i no es va fer. Vaig trobar a faltar tot l'epíleg on la Katniss explica perquè decideix quedar-se amb el Peeta ("... el diente de león en primavera...") i no amb en Gale.

Una de els escenes més desgarradores de tota la pel·lícula és quan la Katniss torna a casa després de la mort de la Prim i comença a cridar al Buttercup (el gat). És allà on accepta que ella està morta, perquè anteriorment sembla que estigui en xoc i que el seu cerbell està fent tot el possible per no pensar en el dolor que li causa la mort de la persona/motiu pel que tot comença. 

Una de les meves escenes preferides de la pel·lícula és en el moment en que la Katniss ha de matar al president Snow i enlloc de de matar-lo a ell, decideix matar a la Coin. La riallada que fa el President Snow em va provocar calfreds, no em surt cap adjectiu per descriure la cara de l'Snow -Si heu vist la pel·lícula ja m'entendreu-.


Una escena que em va agafar completament per sorpresa és quan el Haymitch i l'Effie es fan un petó! No recordava que el llibre sortís, i diria que no surt, però realment em va encantar. L'espontanietat de l'escena em va enamorar!





En resum, sinsajo part 2 és una adaptació molt fidel al llibre, que tanca una gran saga de pel·lícules. Acció constant i escenes que et faran agafar calfreds i amb un final que es queda curt.




Què en penseu de la pel·lícula? L'heu vista? Estem d'acord? Sí? No? Coincidim? Quines han sigut les vostres escenes preferides? 


: ) Us espero als comentaris : )








T'interessa el que estàs llegint? Subscriu-te per no perdre't cap post!
És gratis!



7 comentaris:

  1. Hola. No he llegit l'entrada però m'he autofet spoiler per mirar on no debia. Adéu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Em sap molt de greu :(((((( però ho he avisat al principi en nregreta i subratllat! : (

      Elimina
    2. Ho sé :') Però volia comentar-te en plan: no he llegit els llibres ni he vist les pel·lis i se m'ha anat la vista :') És igual, ja no m'enrecordo ni de quin spoiler era xD

      Elimina
  2. Hola!
    La veritat és que estic molt dacord amb tu i el final és molt ràpid i sense substància (a la pel·lícula). *Spoiler* I Finnik :'( *fi del spoiler*
    Petons, ens llegim!

    ResponElimina
  3. Hola!

    Si t'he de ser sincera el llibre no em va agradar gaire especialment la ultima part, osigui que no crec que la vagi a veure.
    Tot i aixi m'ha recordat alguns moment que no recordava, la veritat es que el peto de la Effie i en haymitch jo tampoc el recordo el llibre pero ja m'imagino que deu qudar be:)

    Petons!

    ResponElimina
  4. Eii! Per mi va ser tot al contrari, sí que em va faltar l'explicàvem com tria a un i no a l'altres, però crec que els llibres són massa per fer-ne pelis ja que qui no els ha llegit li costa bastant entendre-les, però jo que sí els he llegit tots va ser el final perfecte. (També he de dir que el vestit de floretes que porta la Katniss a l'última escena, ella no se'l posaria mai, això em va fallar molt)
    Saps que no s'acabaran les pelis? Es veu que les seguiran però explicant les històries del Finnik, el Haymitch, la Joanna, etc.
    Petoons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Volia dir explicació (que em fa molt mal a la vista jeje)

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...