dimecres, 4 de novembre del 2015

Secrets d'una blogger

Hey Angels!

Avui us porto el tag dels Secrets d'una blogger!


1. Com vas arribar a ser blogger/a
Un any pel meu aniversari, la meva mare em va regalar una llibreta per apuntar les meves opinions de cada llibre que llegia. Em va agradar tant fer-ho que un dia la meva mare em va plantejar la idea de crear-me un blog. I un any i mig després, aquí estem! 
2. Quin programa utilitzes pel disseny del blog?
No utilitzo cap programa per la plantilla del disseny. Simplement vaig retocant el que no m'acaba de convèncer a través de tutorials. Però si que utilitzo picmonkey  per les imatges de les entrades entre altres editors. Quan vaig canviar el disseny per primera vegada, vaig utilitzar moltíssim el imgr.co que el trobo súper útil per utilitzar els mateixos tons de colors del blog.
3. Quantes hores li dediques al blog?
Això depèn de la setmana i l'entrada que hagi de preparar. Normalment per una ressenya trigo entre 1h i 2h. Per altres entrades més senzilles 1 hora aproximadament, perquè mai és només escriure. És maquetar-lo, fer banner si cal etc. Així que es podria dir que al blog li dedico unes 3h-4h setmanals.
4. Quants blogs tens?
Tècnicament tinc 2 blogs, però que actualitzi i sigui públic només tinc aquest. Fa unes setmanes vaig crear-ne un altre que és privat i només el puc veure jo, però que no té cap misteri, no hi ha cap entrada penjada, és un projecte que tinc allà mig abandonat.
5. Organitzes d'alguna manera les entrades? Programes?
Ho haig d'admetre, he intentat organitzar-me millor, però no hi ha manera! Hi han setmanes que ja tinc l'entrada preparada des de fa dies, en canvi (com avui) l'estic escrivint just abans de publicar-la. Sóc conscient que això ho haig de millorar i si m'organitzo millor podria penjar més entrades setmanals però repeteixo, no hi manera! 
6. Què és el millor de ser blogger/a?
El millor de ser blogger és poder compartir la teva opinió amb el món i veure que hi ha gent que pensa com tu o no, i poder debatre opinions. També l'oportunitat que he tingut de conèixer tot aquest munt de gent de la comunitat blogger catalana!
7. Has pensat alguna vegada deixar el blog?
No, honestament no. De moment m'ho passo molt bé escrivint les entrades i dissenyant la plantilla. El dia que aquesta activitat em deixi d'omplir com ho fa ara, doncs simplement ho deixaré de fer... però tranquils, que aquest futur el veig molt llunyà : )
8. De quina entrada estàs més orgullosa?
Hi han moltes entrades de les quals estic molt contenta amb el resultat final, però crec que la que més, és el primer debat dels tòpics de la literatura juvenil. Vaig penjar l'entrada pensant que seria un post més al blog i quan vaig veure la gran acollida que va tenir i que molta gent compartia la mateixa opinió que jo, em va animar a seguir fent més debats de l'estil.
9. Com trobes idees noves?
Tot blogger, passa per etapes que té un milió d'idees i èpoques que no en tens ni una. Normalment no em poso molta pressió sobre aquest tema. Dos de les entrades mensuals són ressenyes i les altres dues són idees que se m'acudeixen, o que he vist en algun blog i m'han semblat genial. Quan em toca penjar entrada i no tinc cap noció sobre el que vull publicar, sempre acostumo fer un vol per blogs que m'agraden i mirar a veure si em ve la inspiració!

Això és tot! Espero que us hagi agradat aquesta entrada : )


Teniu blog? Sí? No? Com us organitzeu? Teniu el mateix problema que jo? Què feu quan no teniu idees? 


: ) Us espero als comentaris : )













T'interessa el que estàs llegint? Subscriu-te per no perdre't cap post! És gratis!



3 comentaris:

  1. Hola Aria!

    M'ha encantat l'entrada i poder conèixer-te una mica més :)
    M'apunto la web de imgr.co per quan pugui canviar el disseny del blog. A mí em passa el mateix amb l'organització del blog però crec que encara ho porto pitjor... Hi ha setmanes que no puc escriure gens :(

    Ens llegim!

    ResponElimina
  2. Hola Aria,

    Un entrada molt original, potser te la copio quan un dia no sàpiga que publicar... ;) Coincideixo, crec que com qualsevol persona que tingui un blog ho faria, que la organització és encara un somni molt llunyà!

    Petoons!

    ResponElimina
  3. Hola Aria! Estic aquí per dir-te que t'he nominat a la booktag que hem fet amb la Joana! La pots veure en qualsevol dels nostres blogs!

    Petonss

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...