diumenge, 8 de novembre del 2015

Foto-Ressenya: Steve Jobs. La biografia il·lustrada

Hey Angels!

Avui us porto la foto-ressenya de la biografia il·lustrada de Steve Jobs!




Títol: Steve Jobs. La biografia il·lustrada


Escriptor/il·lustrador: Jessie Hartland


Editorial: Fanbooks (Gràcies per l'exemplar)


Pàgines: 240


Format: Tapa Dura


Etiquetes: Biografia, realista






Geni? Problemàtic? Innovador? Visionari? Boig? o simplement una persona lliure i sense límits capaç de canviar el món.
Una biografia il·lustrada i molt personal adreçada a aquells que pensen que no poden canviar el món amb les idees i amb els somnis.
“Als que pensen diferent, als que són assenyalats amb el dit per “crear problemes”, a les peces que no encaixen en el puzle social, als que gosen mirar el món des d’una perspectiva nova, perquè les persones que estan prou boges com per pensar que poden canviar el món són aquelles que l’acaben canviant.”
A tots ells es referia Steve Jobs i a tots ells s’adreça aquesta divertida i emotiva biografia il·lustrada d’un dels emprenedors més admirats de tots els temps.

De seguida que vaig veure la biografia il·lustrada de Steve Jobs era una de les novetats  vaig tenir moltes ganes de llegir aquest llibre. Com a consumidora d'aquesta marca (Apple) em cridava molt l'atenció la seva història. Per si algú no ho sap, Steve Jobs va ser el fundador de la conegudíssima marca mundialment Apple. 


Abans de llegir el llibre en sabia ben poc sobre aquest home i realment la història que amaga no me l'esperava per res del món. No tenia ni idea de com havia començat aquesta marca ni com era l'Steve psicològicament.


Com podreu anar veient per les imatges, el llibre està totalment il·lustrat i acompanyat per text. Jo me'l vaig llegir en poques hores i realment és una d'aquelles històries que van perfecte per desconnectar encara que sigui una tarda, i ara que s'acosta l'època d'exàmens us el recomano molt.  



M'ha sorprès molt la personalitat de l'Steve ja que és molt perfeccionista i tossut. Aquestes "qualitats" que et podrien portar a la desesperació a ell li van portar tota una fortuna però no, sense passar pels seus alts i baixos...
Les il·lustracions són molt divertides i t'ensenyen l'evolució del món de la tecnologia i Internet. 


El que m'ha semblat més curiós és veure tota la transició des del primer mac (ordinador) que van posar a la venta fins els que podem trobar avui en dia. També la preserverància de l'Steve per aconseguir el que ell s'imaginava que seria el millor, el més pràctic i còmode per les persones.  


Si coneixeu algú que li apassioni el món de la tecnologia o simplement (com jo) estigui intrigat per conèixer la història d'una de les empreses més important del món, la Biografia il·lustrada de Steve Jobs és una molt bona opció que segur que no decepcionarà a ningú.



Què en penseu? Us crida l'atenció la vida d'aquest home? Teniu algun producte Apple a casa? Heu llegit el llibre? Què en penseu de les il·lustracions?





: ) Us espero als comentaris : )






Gràcies a Fanbooks per l'exemplar!








T'interessa el que estàs llegint? Subscriu-te per no perdre't cap post!
És gratis!



2 comentaris:

  1. Hola! Qué boniiic! xD La veritat es que sembla un llibre molt graciòs y les ilustracions son simplement genials <3 M'alegro que t'agradès tant, fa una pinta bonísima!

    Un petó ^^

    ResponElimina
  2. Hola Aria,

    La veritat és que l'Steve Jobs sempre m'ha semblat una personalitat moolt interesant!! Intentaré comprarme la biografia per aprendre més sobre la seva vidaa!!

    Petoons!!

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...