dimecres, 26 de novembre del 2014

Reacció a la pel·lícula Sinsajo P1

Hey Angels!

Avui us porto la reacció a la pel·lícula Sinajo P1 que la vaig anar a veure el divendres passat, el dia de l'estrena. (obviament aquest post té spoilers de sinsajo, si no has vist la pel·lícula i vols que sigui completament sorpresa no contnouis llegint)

Qui no esperava amb ànsia aquesta pel·lícula? Qui? Em moria de ganes de veure com havien recreat el districte 13 i totes les instal·lacions, els nous personatges, la nova trama... en serio la volia verure ja.

Haig de dir que com ja tothom suposava pel tràiler o pels cilps que la farien molt èpica. Que vull dir amb això? Doncs que han mostrat escenes de lluita molt impressionats i impactants. 
Tot s'ha de dir que jo no m'imaginava el districte 13 tal i com ho van mostrar, però això no em va fer que em desagradés ja que ho van saber recrear molt i molt bé. 
Vull remarcar en especial les actuacions de la Jennifer Lawrence i sobretot del Josh Hutcherson que interpreten a la Katniss i al Peeta. Un humil aplaudiment des d'aquí, ja que van saber transmetre totes les emocions que havien de transmetre i més, molt real i emocionant, sobretot les últimes escenes amb el Peeta. 
Era d'esperar que la pel·lícula la tallarien en el moment que el Peeta va a escanyar a la Katniss, era molt lògic i m'ho esperava. I si tenia raó però no acaba ben bé així. Podem veure  una escena, potser una de les més impactants de la pel·lícula on la Katniss, s'apropa a la sala on hi ha el Peeta. Una sala blanca amb una camilla just al mig, on en aquesta i jeu el Peeta que com un boig intenta moure's i desempallegar-se de la camisa de força (també blanca). Aquesta escena és molt impactant ja que podem veure tot el que i ha fet el Capitol al Peeta. Està molt ben fet ja que les cames i el coll estan molt ( MOLT) primes i podem veure lo demacrat que està, i com la Katniss reacciona al veure'l així, molt molt molt impactant,traumant, que et deixa amb la boca oberta i sobretot amb ganes de més.
Tot i que ja sabia el que passaria, ja que he llegit la trilogia sencera, la pel·lícula fa que pateixis igual, i això és el que m'ha agradat més perquè malgrat saber-ho a mantingut el meu cor ( i suposo que molts dels vostres) a 100 per hora durant tota la pel·lícula. 
També una de les millors coses de la pel·lícula es que vam poder saber per fi com sonava la cançó de The Hanging tree ( El arbol del Ahorcado), tot i que la versió en castellà és horrorosa aquí us deixo la versió original que canta la Jennifer Lawrence. La trobo molt emocionant i sobretot quan la canten tots junts és un himne perfcete per encapçalar una rebel·lió.
Durant aquest tros només he parlat sobre Sinsajo com a pel·lícula i no com a adaptació. I es que fa com un any que no em torno a rellegir la trilogia així que només recordava les coses més generals. Només us puc dir que com a adaptació es meravellosa i si, segurament alguns detalls si que se'ls han deixat però ( que jo recordi ) res gaire important.
No cal dir que el Haymicth junt amb l'Effie han afegit el toc d'humor necessari com sempre i els dos magnífiques actuacions. I també el president Snow m'ha transmès el que em va transmetre el llibre. En aquesta part de la història sabem la veritat de la clau d'èxit del president i la veritat un dels moments més impactants de la pel·lícula, explicats pel Finnick.
El que ha estat molt i molt "guai" de veure es que en un dels spots que infiltren a la cadena del Capitoli és que el logo que fan servir per mostrar el Sinsajo és el mateix que el del pòster de la pel·lícula (el sinsajo primer de cantó, després amb la fase del rellotge i finalment amb les ales obertes). 
Els spots també han sigut molt emcionants com en els que sortia el Peeta ( en aquell moment plorant com una boja) i el moment ( molt emotiu i amb molta força ) en el qual la Katniss diu: - Si ardemos tu arderás con nosotros!


Jo crec que ja ha quedat prou clar que la pel·lícula m'ha encantat massa i que no se si podré sobreviure un any sencer per poder veure la continuació! Li tinc moltíssimes ganes ja que vull veure EL FINAL i tot i que serà molt dramàtica per les nombroses morts ja compto els dies de que falten per veure-la. 
Aquí us deixo un dels útlims spots de Mockingjay anomenat The Hanging Tree, on podem sentir la cançó.


No cal dir que la pel·lícula s'emporta...
En definitiva una pel·lícula que ha mantingut l'essència del llibre, per les nombroses magnífiques actuacions i per sorprendre'm tot i saber el que passava. Si encara no hi heu anat... a què espereu?

Coincidiu amb mi? Què us ha semblat la pel·lícula? Quins són els detalls que s'han deixat? (així m'ajudeu a fer memòria)

:) Us espero als comentaris :)

* Aprofito per informar-vos que un booktuber que segueixo que m'agrada molt, acaba d'organitzar un concurs on podeu guanyay Fanigrl, Eleanor i Park i Felices por siempre Jamás. Click Aquí per anar al vídeo per participar.*
* En aquest altre sortejen l'enciclopèdia d'Idhún! Així que, a ques espereu click aquí per participar!*


9 comentaris:

  1. ¡Hola, Aria!
    Per fi algú català per aquí... ui, ja es trobava a faltar això! La veritat es que no som molts, però quan trobes algú i pots parlar com parles sempre es molt genial asdfghjklñ <3 Ja m'entens tu. Moltísimes gràcies per pasarte pel meu blog, és tot un honor. El teu m'encanta (el disseny es cuqui <3) i el títol es preciós (és que la cançó de The A team diu Angels to fly i m'encanta l'Ed Sheeran).
    Pel que fa a la película, tinc moltíssimes ganes de veure-la, però no hi aniré fins que acabin als examens. SOFRIMENT.

    Em quedo pel teu bloc i ens llegim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! L'honor és meu! Moltíssimes gràcies per tot i si t'entenc.
      Jo justamrnt vaig acabar els exàmens el dia que l'estrenaven em va anar de perles jajaja ; ). SI el títol ve de la cançó de l'Ed Sheeran The A team, aquest passat dilluns vaig anar al seu concert i *____* va ser meravellós!
      Parleem <4<4<4<4

      Elimina
  2. Hola! Me enamoré de tu blog porque hablas catalán. Como se notará, yo no lo hablo, pero más o menos entiendo lo que dijiste (y por las dudas, traduje, antes de meter la pata). Es una de mis deudas hacerme conocedora de ese idioma.
    Amé la película. Sin embargo, difiero: creo que deberían haberla cortado donde Peeta la ahorcaba. Porque... Para el espectador de película, y no el lector de libros, hubiera sido muuucho más impactante. Un final digno de infarto.
    Besos, espero no te moleste que te haya comentado en español!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      No me molesta en absoluto! no pasa nada!
      Si, más o menos también coincido contigo... pero a mi mientras me pongan más escenas y no me tengan que hacer esperar un año más JAJAJAJ ; )
      Besos <4

      Elimina
  3. M'encanta el bloog! La veritat es que no he llegit CAP llibre de la saga ni he vist CAP pel·lícula, pero fa poc em van entrar ganes i ara estic destitjant començar-la. Creus que és ALTAMENT recomanable? Es que tinc una llarga llista d'espera de llibres i pelis...
    Per curiositat, quina és la teva pelicula preferida?
    Una abraçaada!
    Ai, i gairebé ho oblido, si vols veure el meu blog (on de tant en tant tambe parlo de llibres i pelis...). suposo que podras arribar-hi clicant al meu nom! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Doncs si ets més de llegir jo de tu em llegiria primer els llibres, t'asseguro que t'agradarant! però si vols anar més per feina també podries veure les pel·lícules que són totes molt bones adaptacions.
      Crec que la meva preferida és en Flames ja que també és le meu llibre preferit de la trilogia! Però com sempre tu tens la última paraula! Ja em diràs!
      P.D ara em passo pel teu blog em sembla que ja hi havia entrat més d'una vegada! ( i moltes gràciiies)

      Parleem <4<4<4<4

      Elimina
  4. ¡Hola Aria! Buah, quina passada... Quina passada de tot; de pel·lícula, de llibre, d'opinió... Es que encara tinc la sensació que tens quan surts de la sala del cine amb una cara radiant de felicitat i els ulls brillants. OH.
    Bé, en realitat vaig anar ahir però bueno... jo sempre solc tenir aquesta sensació xdé
    El tercer llibre me'l vaig començar però per motius d'estudi i demés no el vaig poder continuar. Vaig arribar mes o menys per als tres quarts de la pel·lícula i probablement per això em va flipar tant. Increïble en serio. Un petó. ¡Ens llegim! <4

    ResponElimina
  5. Holaa! Gràcies de veritat per subscriure't al meu blog!!
    La mala sort que em persegueix va fer que no pogués aconseguir entrades pel divendres 21 :'(
    Tot i així vaig anar al cine dissabte, i vaig sortir del cine més commocionada del que esperava. El final és increïble. Ni en els llibres hagués imaginat aquella escena tan... tan... bé, ja m'entens.
    Vaig llegir la saga farà uns dos anys, però sempre m'ha encantat sentir-ne parlar perquè em va marcar per sempre. Simplement una trilogia preciosa.
    Estic d'acord amb tu en tot, definitivament!
    Com que vaig anar amb unes amigues també grans fans de THG, ens vam quedar fins al final final de la pel·li, fins que els senyors que netejaven les crispetes del terra i les butaques ens van fer fora ^^'. A la part dels últims crèdits la música que sonava era "L'arbre del penjat", la versió original, i quan vaig sentir la veu de la Jenn vaig al·lucinar.
    Una adaptació boníssima, que es mereix molt bones crítiques, com ja tu has ben dit! ;)
    Fins aviat!!

    PD: Avui mateix he acabat "Quatre" i no m'he pogut resistir a les últimes icones dels agraïments. I és que <4 per sempre!! <4 <4 <4

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! de res guapíssima!
      M'alegra que t'hagi agradat tan com a mi, la veritat jo també vaig sortir molt impactada qui no?¿
      El pitjor de tot és que ens hem d'esperar un any per veure LA última part :'( però buenu Stay Strong! La veritat és que la versió en anglès li dóna 2947875493759 milions de voltes a la versió en castellà!
      Parleem <4<4<4<4

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...