dimecres, 12 de novembre del 2014

Llibres que vull/no vull veure a la pantalla

Hey Angels! 
Avui us porto els 4 llibres que voldria veure a la pantalla i els 3 llibres que no.




 Aquesta idea l'he vist al canal de youtube de: Libros por leer,m'ha  agradat molt, així l'he volguda fer. 


1. Play
És un llibre que m'agradaria molt veure'l recreat al cinema o en forma de sèrie ( de fet crec que s'han comprat els drets). M'agradaria molt poder veure com recrearien els diferents escenaris del llibre i, la veritat trobo que és un llibre no gaire difícil d'adaptar a la pantalla i que el resultat si es fes bé, podria ser molt positiu. I el fet de les cançons, ja estan composades i grabades! ja tenen menys feina!

2. Un Beso en París
Cal dir el per què? Un dels principals motius és perquè podríem veure a la pel·lícula la meravellosa ciutat de l'amor, París! Trobo que és un llibre molt visual ja que abunden els diàlegs i és molt lleuger, seria la pel·lícula ideal per veure'l al cinema... quina crítica faria l'Anna de la seva pròpia història en pel·lícula? 

3. Obsidian

Aquesta saga és ideal per portar-la a la pantalla... potser en forma de sèrie millor, no ho sé. Però el que si que sé, és que tindria tothom enganxat, ja que és una història molt adicitiva i que atreu molt al públic juvenil. No sé com encara no se'ls hi ha acudit. Per el que sé, s'ha fet com una mena de book tràiler del segon llibre amb actors, i els drets estan comprats però no hi ha cap notícia al respecte. 

4. Legend
Una trilogia distòpica, només amb aquesta categoria ja triomfaria. Una distopia més? No, legend brilla amb la seva pròpia llum, i em fa molta ràbia que comparin sempre qualsevol distopia amb Els Jocs de la Fam, a veure adoro els Jocs de la Fam, però perquè sigui la "mare" de les distopies no vol dir que totes hagin de ser un plagi d'aquesta! Legend seria perfecte per a la pantalla, perquè enganxaria els espectadors d'una manera brutal ja que té el factor d'acció continua. 


1. Allà on els arbres canten
Aquest llibre no m'agradaria que es convertís en pel·lícula perquè li tinc molt de carinyo, el vaig comprar just quan va sortir, ja fa uns anys, i m'ho he recreat tot molt al meu cap, i sé que si fessin una pel·lícula o sèrie em decepcionaria per molt que fos fidel, no seria com jo m'ho imaginava... i si suposu que em faria il·lusió, però sempre hi hauria la decepció darrera. 

2. Wonder 
Aquest tampoc m'agradaria que l'adaptessin, perquè per fer-ho s'hauria de veure la cara de l'August i una de les coses que ens diu es que no ens vol descriure la seva cara. No sé seria com faltar-li al respecte... tot i que ho acaba acceptant... no ho sé suposu que jo ja m'ho he imaginat a la meva manera...

3. La Resistència 
La primera part de memòries d'Idhún... per què? pel mateix motiu que allà on els arbres canten.  Idhún és un món molt complex i cada persona lectora que se l'ha llegit s'ho ha imaginat a la seva manera al igual que els personatges. A part la mateixa autora ho ha dit, com que és una lectura on hi apareixen molts escenaris i és molt llarga, si fessin una adaptació es menjarien moltes parts i no m'agradaria gens que ho féssin, seria faltar al respecte a una obra mestre.

Quins voldrieu veure a la pantalla? I quins no? Coincidiu amb mi?

:) Us espero als comentaris :)






6 comentaris:

  1. Tens molta raó, jo he recreat al meu cap al August, si l'adaptessin a una pelicul.la destrossarien el llibre, perque cadascú s'el imagina diferent... La meva opinió coincideix perfectament amb la teva!
    Pd: el teu blog es una passada!!
    Petons <4

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegro que coincidim! i moltíssimes gràciiiies :) m'alegro moolt :)
      Petooons :) <4<4<4<4

      Elimina
  2. Holaa!!! Tens tota la raó amb el llibre Play. Vaig començar a llegir-lo fa un parell de setmanes a l'escola (tenim una matèria on cadascú llegeix el llibre que vol, m'encanta:) ) i de moment m'esta agradant molt. D'un beso en Paris i obsidian no t'en puc dir res perque tinc moltes ganes de llegir-los pero no els trobo enlloc :(
    P.D.: M'encanta el teu blog!!! Sempre conec llibres nous gràcies a blogs com el teu, continua aixi, ja que sempre m'ajuda a conèixer nous mons :)

    magicbooks25.blogspot.com.es
    si pots passa't i vota ressenya per la setmana vinent <3 Dijous vaig publicar la de Bajo la misma estrella i ahir el Teaser d'Insurgent. Desitjo que t'agradi!

    Moltes gràcies!!! <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Quina sort això que feu a la vostra escola! a mi m'encantaria fer-ho!
      M'alegra que coincidim i un beso en parís i obsidian te'ls recomana 100 % són de les millors lectures d'aquest any.
      Ja em vas passar el link del teu blog en un altre entrada... m'han agafat ganes de llegir el bosque de los corazones dormidos nse prq ; )
      Parleeem <4

      Elimina
    2. La veritat es que si, esta molt bé, clar que com no, hi ha molta gent que no li agrada :(.
      Els porto buscant de fa temps ja que molta gent diu que estan superbé i els hi tinc unes ganes...
      Ho sento, no me'n recordaba!
      Per cert si vols, et puc passar el fitxer dels tres llibres per correu i ja em diras que t'han semblat!
      Parleem <3

      Elimina
    3. Heyy! moltíssimes gràcies de debó però jo 100% paper ! ajajajajjaja potser algun dia m'animo.... ajajajjaja
      Parleem <4<4<4<4

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...