dimarts, 12 d’abril del 2016

CRÍTICA CINEMATOGRÀFICA: HOME

Hey Angels!

Avui us porto la meva primera crítica cinematogràfica! Recordeu que no sóc cap experta en el tema i és la meva sincera i humil opinió : )

Home, Llar dolça llar//DreamWorks
Drct.Tim Johnson//Jim Parsons, Rihanna
1h34min//Animació, Comèdia, Aventura
★ (3,5)
L’aventura comença quan una raça alienígena arriba a la Terra buscant una nova llar. Els Boov recol·loquen tots els habitants de les ciutats i es dediquen a reorganitzar el planeta. Tip, una noia molt decidida que s’ha vist separada de la seva mare amb l’arribada dels Boov, és l’única humana que no ha estat reubicada. La casualitat fa que es trobi amb l’Oh, un Boov desterrat. Els dos fugitius s’embarquen en el que serà el viatge de la seva vida.








Opinió Personal

Com a gran amant de les pel·lícules animades no em podia perdre pas Home, la nova pel·lícula de Dreamworks. La primera vegada que la vaig veure va ser a l'estiu passat, però no ha sigut fins avui que l'he rescatada.

Els dos personatges principals i la seva relació és el que més em va agradar de la pel·lícula, ja que com a trama i argument és bastant fluixa. Es nota que no li han donat tanta importància com hauria, perquè en alguns moments no lliga res, per exemple, des d'un bon començament se'ns diu que els gorgs han sigut els enemics eterns dels Boov, quan al final de la pel·lícula s'explica el motiu de la seva persecució i no coincideix.  A part d'aquest error, en general, com he dit la trama és molt fluixa, perquè fer que tot es desenvolupi per un correu enviat a tota la galàxia em sona molt absurd i bàsic per basar la trama sencera de la pel·lícula sobre això. És cert que la pel·lícula va encarada a un públic infantil però això no ha de fer treure valor a l'entremat. 

Com he dit a l'inici del passat paràgraf, el punt més fort de la pel·lícula són els personatges principals, les seves experiències junts i els valors que es van ensenyant mútuament durant la seva aventura. Moments molt dolços i agradables que et faran venir ganes d'entrar dins la pantalla i repartir abraçades a l'Oh. 

Escenes precioses (visualment i sentimentalment) com aquesta.
Una de les coses que més m'han agradat de la pel·lícula és l'espècie dels Boov i l'originalitat dels guionistes en crear tot aquestes costums que tenen aquests extraterrestres i que a l'hora de posar-los en pràctica al nostre planeta terra causen escenes molt còmiques. Per posar alguns exemples, quan els Boov canvien de color de la pell respecte les emocions que estan sentint, el que mengen, la música que escolta, la seva filosofia de vida, entre altres. 

La Rihanna és la persona que li dóna veu a la Tip, la protagonista femenina d'aquesta aventura. També forma part de la banda sonora i trobo que se n'ha fet un abús de les seves cançons, ja que sembla un memorial a aquesta artista amb els seus grans èxits. En general la banda sonora ha estat bé, en alguns moments encaixava a la perfecció el sentiment que esteves visquen amb el sentiment de la cançó i altres vegades no tan. Si us interessa podeu fer click aquí per escoltar les cançons.


La pel·lícula ensenya uns valors molt importants (ser diferent està bé, sempre sigues tu mateix...), que no són res de nou, i no aporta cap novetat dins el terreny, però trobo que en aquest cas concret ha estat molt ben conduït i estic del tot segura que si sou de llàgrima fàcil quan mireu pel·lícules us emocionarà i potser, fins i tot, us caurà alguna llàgrima.

I ja per acabar, mencionar el dibuix i l'art. No sóc una experta en el tema, però m'han encantat totes les eleccions de color i la realitat del dibuix. La Tip, la protagonista femenina té una bona melena de rissos que cada cop que es mou, aquests es mouen donant així una sensació de realitat a l'animació.  

Trama: 2
Personatges: 10
Originalitat: 8
Banda Sonora: 7
Animació: 10

En Definitiva... Home, Llar dolça llar és una pel·lícula que et farà una molt bona estona i que t'ensenyarà valors molt importants d'una manera molt dolça i bonica, amb uns personatges excepcionals que et faran emocionar. Si us agraden les pel·lícules animades, aquesta nos serà una excepció.


Heu vist la pel·lícula? Què us sembla? Us crida l'atenció?



Us espero als comentaris 




ARIA

2 comentaris:

  1. Hola!

    M'encanta que a partir d'ara també parlis sobre pel·lícules i art :)
    Sobre aquesta pel·lícula, no n'havia sentit a parlar mai, però ara que l'has mencionada ja la miraré. A mi també m'encanten les pel·lícules animades ;)

    Per cert, acabo de crear un blog, i tot i que només he fet una petita presentació m'agradaria que em diguessis que en penses.

    http://fireproofbooks.blogspot.com.es/

    Moltíssimes gràcies Aria <3



    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      M'encanta que t'agradi la nova proposta : )
      Ara em passo pel teu blog <3

      Ànims!

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...