diumenge, 7 de febrer del 2016

Ressenya: Sueños de Piedra

Hey Angels!

Avui us porto la ressenya d'un llibre que sense cap dubte s'ha convertit en un dels meus llibres preferits...

Sueños de Piedra//Iria G. Parente y Selene M. Pascual
Nocturna Ediciones//537 pàgines
Llibre únic//Fantasia
 ☆ ☆ ☆ 

Érase una vez un reino muy, muy lejano donde un príncipe premió a un mago por ayudar a rescatar a una joven en apuros. Encantador. Lástima que nada de esto sea verdad.En realidad, el príncipe sueña con gloria y venganza; el mago, con que sus hechizos no sean siempre un desastre y la joven en apuros, con huir de un pasado q ue la atormenta... y del recuerdo del hombre al que ha matado.
«He disfrutado muchísimo de esta novela diferente, perspicaz y tan bien escrita. Dejará a los lectores con la boca abierta». BLUE JEANS«Una historia fantástica sobre el peligro del amor, la fragilidad de la inocencia y el deseo de poder que no dejará indiferente a ningún lector». JAVIER RUESCAS«Un cuento distinto a cualquiera que hayas leído. Sin duda, esto es fantasía y magia en estado puro». VICTORIA ÁLVAREZ«Humor, aventura, magia y un grupo de personajes entrañable son los ingredientes de este sugerente viaje». DAVID LOZANO


Opinió Personal
Us ha passat mai posar-vos a llegir un llibre, del qual tens poca informació (sinopsi, crítiques...) i ja sabeu que us encantarà i que es convertirà en un dels teus llibres preferits...? doncs això és el que em va passar amb Sueños de Piedra, un llibre que se'n va de cap al top 10 de millors lectures de l'any de 2016. 

"Pero yo no soy de nadie "

Suposo que molts de vosaltres quan llegiu un llibre subratlleu frases o marqueu moments especials i que us han agradat molt amb un post-it, doncs en aquest llibre a la portada hi tinc enganxat un, perquè cada moment és meravellós, sense exagerar.
Des d'un bon principi em va encantar i enganxar i pel nombre de pàgines que té em va durar ben poc. Entenc perquè a tanta gent li agrada tant perquè  m'està costant trobar-li alguna pega al llibre.

Se'ns presenten dos protagonistes la Lynne i l'Arthmael. Són dues persones que en els moments on s'inicia la història estan capficats en els seus propis problemes que ocupen tot el temps de la seva vida, però els dos troben una manera de fer-los front i aconseguir els seus objectius sense pensar-s'ho dues vegades.

Un dels punts més forts del llibre ha estat la càrrega feminista que té aquest llibre i la seva manera d'expressar-la, és tota una inspiració i ens mostra que encara em de fer molta feina per tenir un món sense desigualtats i injustícies. També el meravellós missatge sobre els somnis i lluitar per aquests si realment són el teu objectiu més important i primordial. Aquest llibre t'ensenya a través dels seus personatges a no rendir-te per molt que les situacions en que et trobes no siguin les millors.

" Las mujeres, pedazo de imbécil, somos igual de válidas que vosotros. Que algunos hayan hecho de este mundo un lugar de hombres no significa que no seamos dignas de vivir en él, de ocuparnos de nuestras vidas, de hacer lo que se nos antoje con ellas. (...) Somos libres e inteligentes, e igual de capaces de realizar cualquier tarea que los hombres."

Posant-nos menys seriosos, la narració acostuma a ser molt divertida, sobretot en les parts que són narrades per l'Arthmael, la seva arrogància és tal que fa pixar-se del riure!
A mida que va avançant la novel·la, els personatges es van desenvolupant i creixent.A cada pàgina podem veure una nova faceta de cada un i el seu passat. Això em va donar perspectiva per entendre perquè actuaven d'aquella manera o perquè prenien aquelles sèries de decisions.

Potser el que més em va agradar de les autores és que expliquen les veritats tal i com són, no es tallen, no tenen pèls a la llengua i això em va encantar. Veritats dures però que s'han d'explicar perquè és una realitat que passava a a l'edat medieval i continua passant al dia de d'avui.

Si hagués de dir alguna pega, seria aquesta... Al final del llibre, el desenllaç, on es troba al responsable d'una sèrie d'accions (els que us heu llegit el llibre ja sabeu a que/qui em refereixo), em va resultar molt evident i previsible des d'un primer moment. Però en certa manera també li veig una part positiva a la resolució del responsable perquè dóna un missatge que també considero molt important.

Si et va agradar... Allà on els arbres canten, Sueños de Piedra segurament t'encantarà.

En definitiva, Sueños de Piedra és un llibre que et farà riure, plorar i sobretot reflexionar sobre la societat en què vivim i les injustícies i desigualtats que encara podem veure. Uns personatges que tenen una gran evolució al llarg de la història i que t'enamoraran de ben segur. Lectura obligatòria.

     

Heu llegit el llibre? Us crida l'atenció? Què en penseu? Li donareu una oportunitat?
 Us espero als comentaris






Aria

8 comentaris:

  1. M'ha encantat la teva ressenya! La veritat és que tothom parla meravelles però no sé per què no m'atreveixo a llegir-lo. Un petó, ens llegim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Moltes gràcies! doncs de debó t'animo a provar-lo perquè com ja he dit meravellós * _ *

      Un petó<3

      Elimina
  2. Hola:D A mi también me encantó. La verdad es que a pesar de todas las páginas que tiene se me pasó volando *_* Y los personajes es lo que más me gustó! Un petó =)

    ResponElimina
  3. M'encanta massaa *_*
    El millor de tot els personatges!

    Petons!

    ResponElimina
  4. Uau! Després d'aquesta ressenya segur que el llegeixo! Tinc moltíssimes ganes de llegir-lo. Gràcies per la ressenya.

    Petons <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra molt que em diguis això! Ja em diràs que tal et sembla! <3

      Un petó<3

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...