dimecres, 17 de febrer del 2016

Recomanacions de Gener

Hey Angels!

Avui us porto un petit recull de recomanacions de diferents àmbits, deixeu als comentaris quines són les vostres : )


Un llibre...  L'apassionant vida de dones famoses
Aquest llibre és d'aquells que volta per casa des de sempre i que quan tens una estona lliure el fulleges i el llegeixes per sempre. Dones famoses parla sobre diferents dones que van deixar una petjada a la història i per aquest motiu es van fer famoses. Com a amant de la història des de tota la vida, aquest llibre em porta acompanyant des de que tenia memòria. Parla des de Cleopatra, Joana d'Arc fins a Agatha Christie o Teresa de Calcuta. Està ple d'il·lustracions i és molt interessant de llegir. Malauradament buscant la imatge he vist que està descatalogat, però he trobat que a Wallapop (una pàgina web/app que ven productes barats de segona mà) està disponible.

Puntuació: :     






Una pel·lícula... Save the last dance
Save the last dance és una pel·lícula molt maca que he descobert aquest mes i que em va agradar molt quan la vaig veure. Hi surt una actriu que m'agrada molt (Julia Stiles) la qual surt també a Mona Lisa Smile o 10 things I hate about you. Save the last dance parla sobre la història d'una ballarina de ballet que per una sèrie de motius que es van descobrint durant la pel·lícula, deixa de ballar. Ha de començar una nova vida a un nou barri on farà nous amics i aprendrà a ballar altres gèneres. Això la portarà a viure moltes experiències que mai havia viscut abans.
Encara que la pel·lícula no aporta gaire novetat al cinema, et fa passar una molt bona estona i, si ets de llàgrima fàcil, segur que et farà plorar, encara que sigui només una mica.

Puntuació:      




Un àlbum... Simple Plan
Durant aquest mes he redescobert una sèrie de cançons que estaven ben enterrades dins el meu cap i que no escoltava des de feia anys i anys. Aquestes cançons són del grup Simple Plan i les que he escoltat més són: Welcome to My Life (que és brutal), Shut Up, I'm Just a Kid, Perfect World, Perfect.
Si us agrada la música més "canyera" us recomano molt en concret les cançons que us he mencionat.

Puntuació:      





Una sèrie... Plats Bruts
Plats Bruts és una sèrie catalana que segurament coneixereu ja que gairebé cada any la repeteixen a TV3. He vist cada capítol unes 40 vegades sense exagerar. Si encara no heu cap capítol us animo a veure-la, tots els episodis estan penjats a youtube al canal de TV3, simplement heu d'escriure a la barra de cerca Plats Bruts i sortiran totes les temporades.
L'humor de la sèrie m'encanta i cada cop em pixo de riure per aquella escena que ja he vist 40 vegades. 

Puntuació:      


Un truc per bloggers.... Simple is beauty
Avui us vinc a compartir una idea que jo mateixa he anat aprenent al llarg de la meva experiència blogger i que continuo intentant aplicant al màxim i és que no cal complicar-se la vida amb el disseny del blog. Les coses simples acostumen a ser les més boniques, a part si hi ha molta decoració desconcentra al lector, en canvi si centres l'atenció en el post i la portada de la pàgina web personalment crec que ajuda molt. Així que no ens compliquem la vida i fem-ho senzill i bonic  : )

Una pàgina web... We Heart it
Us recomano molt la xarxa social We Heart it. A mi personalment m'encanta perquè primer de tot em desavorreix, m'inspira a l'hora de crear nou contingut pel blog i també m'agrada molt el tipus de fotografia que es penja. Us deixo aquí el link a la pàgina perquè hi feu un cop d'ull. No cal fer-se membre per mirar les fotografies o buscar el tema de foto que busquis, però si el que vols és donar-li un heart (un m'agrada) o penjar-ne, llavors si que t'has de crear un compte. 

Puntuació:      





    

Quines són les vostres recomanacions? Que heu descobert aquest últim més? Coincidiu amb mi?

 Us espero als comentaris






Aria

4 comentaris:

  1. Hey!

    Jo tinc el llibre de Dones Famoses! Me'l van regalar quan era petita, però tot i que abans no li feia cas, ara el tinc fitxadisim i la veritat es que m'encanta.
    La serie és simplement magnífica i sempre em fa pasar una bona estona:)

    Petons!Ens llegim:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola! en serio? Quina casualitat! Jo me l'he llegit moltíssimes vegades : )

      Un petó<3

      Elimina
  2. M'agrada molt això de les entrades de recomanacions!
    Plats Bruts tinc moltes ganes de veure-la. T'he explicat que fa quatre anys em vaig trobar al Jordi Sánchez en un casament? :')
    Tens tota la raó en la simplicitat d'un blog, jo ara justament estic canviant el disseny i fent-lo mooooolt més senzill i cuidat.
    Passa'm el teu usuari de We Heart It i així et puc seguir <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Què dius! :''')
      Doncs ara em passo pel blog a veure els canvis ; )
      Diria que el meu nom d'usuari és Angels to Fly o Aria 365, no ho recordo massa bé :''')

      Un petó<3

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...