dimecres, 3 de febrer del 2016

"Book Tag Definitivo"

Hey Angels!
Avui us porto un Book Tag el qual em va taguejar la Kim del blog mi gran viaje literario i com que em va agradar i les preguntes em van semblar originals i interessants he decidit fer-lo!

Et mareges quan llegeixes al cotxe? 
No, puc llegir tranquil·lament qualsevol cosa que mai em marejo, sigui amb ebook o en físic. De fet, quan avanço més les meves lectures acostuma a ser en els viatges amb cotxe.

Quin autor té un estil únic i especial per tu?
Aquest seria Laura Gallego. Segurament molts ja ho sabreu, perquè no paro de dir-ho, però des de quart de primària, que va ser quan vaig llegir el meu primer llibre de l'escriptora, la segueixo fermament en qualsevol llibre que tregui. M'encanta el seu estil de narració i el gènere que més domina ella, que jo considero que és la fantasia èpica, també és un dels meus tipus preferits de literatura. 

Harry Potter o Crepuscle?
No m'agrada fer comparacions en dues coses que no s'assemblen en res, però no us mentiré, jo vaig passar per la meva època de Crepuscle, vaja com tothom. Però és cert que trobo que la qualitat literària de Harry Potter dóna unes quantes voltes a la saga de Stephenie Meyer. A part, Harry Potter va marcar més la meva vida com a espectadora al cinema i més tard com a lectora.  

Acostumes a portat motxilla? Que hi portes apart de llibres?
A l'escola sempre porto motxilla, però quan surto amb la meva família o amb els amics o qualsevol altre cosa, acostumo a portar un bolso amb les quatre coses necessàries, les claus, el moneder, un cacau, el mòbil, els cascos i a vegades el kindle. 

Llibres amb o sense il·lustracions?
M'és indiferent, crec que les il·lustracions poden complementar molt bé un llibre, i quan no n'hi han el teu cap té més llibertat d'imaginació. Així que la meva conclusió és que m'és ben igual, si n'hi han bé i si no, també. 

Un llibre que et va encantar, i que quan va passar una mica de temps et vas donar compte que no valia res.
Maravilloso Desastre, a veure tampoc és que m'encantés però a mida que van anar passant els dies un cop ja havent-lo llegit i acabat, em vaig anar adonant de les ideologies que tenia al darrera i la mentalitat dels personatges i el vaig acabar odiant.

Llibre més finet de la teva estanteria i el més gruixut.
El llibre més finet que tinc, segurament és qualsevol còmic de Memòries d'Idhún i el més gruixut Meravelles de Brian Selznick. 

Clàssic preferit?
El meu clàssic preferit seria Esmorzar al Tiffany's però també em van agradar molt el Mecanoscrit del Segon Origen i Anna la de Teules Verdes. 

A l'escola se't donen bé les classes de llengua, art i literatura?
Doncs es podria dir que si, m'agraden les llengües, la literatura i la història de l'art i de la música però jo com a artista de dibuixar, pintar etc. no sóc la millor... :'')

Quina saga coneixes similar a Harry Potter o Els Jocs de la Fam que no sigui tan coneguda?
Quan anava a primària, potser tenia uns 10-11 anys, m'estava llegint una saga que em va encantar d'una escriptora nacional que es diu Care Santos. Aquest conjunt de llibres s'anomenaven Arcanus i parlava sobre un grup de nens que tenien cada un uns poders especials. A cada llibre s'anava afegint un nen o nena més amb unes habilitats cada vegada més sorprenents, a part anava lligat amb una trama molt interessant. Així que si teniu algun germà o germana més petit o simplement us agradin les novel·les middle-grade, Arcanus és una bona elecció. 

Un mal hàbit a l'hora d'escriure una entrada.
Doncs ara mateix no em ve res al cap, a part de l'organització desastrosa que tinc per temporades... (és a dir potser hi han setmanes que tinc 4 entrades perfectament acabades llestes per penjar i en canvi hi han setmanes que no en tinc ni una i no em ve cap idea original).

Vampirs o fades? Fantasmes o homes-llop? Zombis o vampirs?
Fades. Homes-Llop. Vampirs.
A primera vista em quedaria amb aquests però depèn molt de l'escriptor i del gir i l'originalitat que li doni a cada criatura fantàstica.

Triangle amorós o amor prohibit?
En aquesta pregunta torno a repetir la mateixa resposta que a l'anterior, depèn de com l'escriptor o escriptora ho condueixi. Crec que les dues opcions porten molta emoció a la trama, però és cert que hi ha vegades que pot ser insofrible la indecisió de la protagonista (acostuma a ser noia). No protagonistes pàmfiles o bledes si us plau.

Llibres romàntics o llibres d'acció amb transfons romàntic?
Això m'acostuma anar per èpoques, però normalment m'agrada més llibres d'aventura amb una història d'amor perquè crec que la trama, al no centrar-se només amb la relació amorosa, dóna més joc i pot arribar a ser més elaborada. (En cap moment estic dient que les trames dels llibres romàntics siguin simples i previsibles! Hi podem trobar de tot en les dues categories, que ningú se m'ofengui)

    

Coincidim? Sí? No? Què en penseu?


✿ Us espero als comentaris









Aria

2 comentaris:

  1. Hola Aria,

    M'ha encantat el book-tag! Molt original! Déu meu, Arcanus,me n'enrecordo super bé hahaha encara tinc els llibres, encara que mai vaig arribar a comprar-los tots, em vaig quedar per desè o onze.. I sobre Maravilloso desastre, coincideixo amb tu! Quan el vaig llegir en va semblar molt bonic tot plegat, però com més hi penses, més veus que en realitat no era tan bonic..

    Petoons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Malauradament jo tampoc vaig acabar la saga arcanus : (

      Gràcies per comentar <3 Un petó

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...