dilluns, 28 de desembre del 2015

La meva experiència amb el Kindle

Hey Angels!

Avui us vinc a parlar del Kindle (ebook) i les meves primeres impressions sobre aquest.



Des de feia anys que rumiava l'opció de comprar-me'n un però no ho tenia del tot clar fins aquest Nadal, i vaig decidir comprar-lo... No em pensava que m'agradés tant, us ho juro, la millor inversió de la meva vida. Però, millor començo pel principi...

Jo sempre havia sigut d'aquelles que es negava a provar-ho i que deia que llegir en format digital perdia tota la gràcia. És cert que llegir en paper té un encant únic que no es pot substituir però llegir en digital és meravellós. El Kindle no pesa, és pràctic i més manejable que un llibre per tant la postura que agafo per llegir pot ser més lliure i còmode. 

Després també el factor dels preus. Tots i totes sabem que els llibres en digital tenen un cost més econòmic que en paper i això  és una circumstància que vaig tenir molt en compte a l'hora de prendre la decisió de si el volia comprar-lo o no. 

El meu Kindle és el paper white d'amazon i realment estic completament enamorada. La brillantor és perfecte i la pots ajustar al teu gust, a vegades sembla que la pantalla sigui realment una fulla de paper. Està fet d'una manera que la llum que desprèn no et causi irritació després d'unes quantes hores de lectura. 

La mida també és perfecte, ni massa gran ni massa petit, com he dit abans és perfectament manejable i fins i tot m'hi cap a la butxaca de la bata! També és pot regular la dimensió de la lletra, la font... entre moltes altres coses. 

La bateria dura molt, pot arribar a durar setmanes i setmanes. Per que us feu una idea, l'he utilitzat durant hores seguides sense apagar-lo ni un moment, he arribat a llegir 3 llibres, és a dir unes 12 hores de lectura i la bateria superava de sobre la meitat

A l'hora de llegir un lectura amb llengua estrangera com podria ser l'anglès, o qualsevol altre, resulta molt útil ja que pots activar el "Word Wise" on automàticament el Kindle et posarà en lletres petites el significat d'algunes paraules o frases que es consideren més elevades, parlant en termes de comprensió. A part també t'ofereix la traducció, la definició del diccionari i un fragment de l'entrada a wikipedia de la paraula concreta que hagis seleccionat. 

En definitiva, si no estàveu segurs o segures sobre la decisió de provar a llegir amb un Kindle espero que la meva opinió us hagi servit d'alguna cosa : ) Animeu-vos, sense por, perquè no us en penedireu pas, fins i tot estic enfadada amb mi mateixa per no haver-ho provat abans! 

Espero que us hagi agradat l'entrada i... Bones Festes! 


Què en penseu? Us animeu? Què és el que us crida més l'atenció? Com va ser la vostra primera experiència llegint en digital? Quin model teniu? Coincidim? 




 : ) Us espero als comentaris : )








6 comentaris:

  1. Mira que avui he parlat amb una amiga que també té un ebook i m'estava parlant molt bé d'ell. La teva review m'ha vingut perfecta per acabar de convèncer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja em diràs que tal! Espero que ho gaudeixis! <3

      Elimina
  2. Hola!

    Jo també em vaig comprar un Kindle fa uns anys i, sincerament, l'he fet anar ben poc. Primer de tot l'utilitzava bastant perquè, com tu dius, és molt més còmode i barat. Després, només l'utilitzava per llegir els llibres de lectura de l'insti. I amb el temps, he parat d'utilitzar-lo completament.

    Sí, és veritat, tothom en parla molt bé, però a mi no em va acabar de convèncer. Vaig començar enyorant el tacte suau i sedós de les pàgines d'un llibre, el poder passar-les jo i sentir el full als dits. No ho sé. Per mi, unes lletres impreses en un paper formen part de la bellesa d'una obra.

    Però que jo no m'hi hagi pogut acostumar no vol dir res. És veritat que, cada dia més, l'innovació ofereix certs avantatges i s'han d'aprofitar. M'alegro que a tu et vagi bé i que hagis tingut una bona compra <3

    Espero que estiguis passant unes bones festes,
    Diana.
    escapefromreality14.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. És cert que és molt diferent i jo també sempre preferiré el paper, però s'ha de reconéixer que és molt pràctic!

      Un petó<3

      Elimina
  3. Hola!
    A mi aquest nadal em van regalar un ebook i la veritat, com tu has dit són genials, però en la meva opinió no substutueixen al paper.
    Petons!

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...