dilluns, 16 de maig del 2016

CANÇONS PREFERIDES DE LES PRINCESES DISNEY

Hey Angels!

Avui us vinc a ensenyar les meves cançons preferides de les pel·lícules de les princeses disney!


ALMOST THERE // TIANA


Vaig anar a veure Tiana y el sapo al cinema i des d'aleshores no l'havia tornat a veure més. Fa uns mesos la vaig tornar a veure i em va enamorar per complet i em va fer "emfuriasmar" una mica que no tingui el reconeixement que es mereix ja que la banda sonora que té és increïble i té una de les millors veus que s'han utilitzat mai. En concret la meva cançó preferida del film és Almost there, és simplement meravellosa: la lletra, la veu, l'esperit i sobretot l'estil de Nova Orleans tan animat que té. 

ONCE UPON A DREAM // THE SLEEPING BEAUTY



De les més recents a una de les més clàssiques. La Bella durmiente és una d'aquelles pel·lícules que de petita mirava una i una altre vegada i mai em cansava. Quan la vaig tornar a veure de més grandeta em va sorprendre la quantitat d'escenes que recordava i com m'havien quedat a la ment gravades inconscientment. A part de les imatges també vaig recordar la preciosa melodia de la cançó més coneguda de la pel·lícula Once upon a dream.

COLORS OF THE WIND // POCAHONTAS



Mateu-me si us plau, però no havia vist Pocahontas mai fins el passat Nadal. I quan la vaig veure em va agradar força i vaig entendre perquè era tan coneguda la cançó Colores en el viento. Realment és una cançó molt bonica i que encaixa a la perfecció amb l'escena i el missatge d'aquesta.

TALE AS OLD AS TIME// BEAUTY AND THE BEAST



El que més m'enamora d'aquesta cançó és la melodia. M'encanta, la trobo preciosa i m'encantaria algun dia poder-la tocar amb el meu instrument * _ * . 

LET IT GO// FROZEN



Intentaré no emocionar-me massa. Let it go és simplement perfecció.  Els escriptors de la cançó van fer una molt bona feina escrivint la lletra. M'encanta la veu interpretada per Idina Menzel i com d'identificada em puc sentir amb la lletra. A part el fet que durant l'escena estigui pujant una muntanya i al final construeixi el castell a dalt de tot és un doble sentit que m'encanta. 

I SEE THE LIGHT// TANGLED

Una de les escenes més boniques visualment de les pel·lícules Disney que recordi és aquesta. Somio en poder presenciar alguna vegada aquest meravellós paisatge. A part la cançó és increïblement dolça i arrodoneix l'escena a la perfecció. 

FOR THE FIRST TIME IN FOREVER// FROZEN


Sí, com ja sabreu alguns sóc una gran fan de Frozen i de totes les cançons. Per tant em va ser molt difícil escollir només una cançó de tota la pel·lícula. Així que he decidit que For the first time in forever també havia d'estar present en aquest rànking pel contrast de la interpretació dels dos personatges i també, una vegada més, em sento totalment identificada en molts sentits de les dues protagonistes.

A WHOLE NEW WORLD// ALADDIN


Recordo que vaig cantar A whole new world amb la coral de ben petita i des d'aleshores que sempre em recorda a aquells moments. Una vegada més, m'enamora la melodia i tot el que envolta de la cançó. 
Sento que estic sent molt repetitiva però com a fan dels musicals i de les princeses Disney m'és impossible no utilitzar els adjectius preciosa, bonica, meravellosa  cada vegada.

I WON'T SAY (I'M IN LOVE) // HERCULES



La meva última obsessió. És una cançó súper divertida on la solista està acompanyada de les muses. Tot i que no es considerada per tothom princesa disney l'havia d'incloure en aquesta llista, perquè la cançó ho val molt la pena.



Espero que us hagi agradat molt l'entrada! Quines són les cançons que no podeu parar d'escoltar ara mateix? Coincidim en alguna? Quina és la vostre preferida?


Us espero als comentaris



ARIA

dimecres, 11 de maig del 2016

RESSENYA: ERAGON

Hey Angels!

Avui us porto la ressenya d'un llibre màgic... ERAGON

Eragon//Cristopher Paolini
Roca Editorial// 15,90€
651pàgines//Fantasia
★ (4,5)
Al llegendari regne d'Alagaësia s'està gestant una guerra. Els Genets, protectors de la pau de l'Imperi i els únics capaços de controlar els dragons intel·ligents, o bé han mort o bé han passat a formar part de les tropes del malvat rei Galbatorix. Ja fa temps que els elfs s'han exiliat en un indret ocult, i els vardens, un grup dissident, s'amaguen en ciutats protegides. Eragon, un jove de quinze anys que viu en un petit poble, troba una pedra blava i brillant al bosc, i pensa que venent-la podrà comprar menjar per a la seva família abans no arribi l'hivern. Però quan la pedra s'obre i apareix una dragona, a qui el noi bateja amb el nom de Saphira, s'allibera un llegat tan antic com el mateix Imperi. De sobte, la seva vida canvia i a Eragon se li confia un nou món de màgia i poders. Amb tan sols una espasa i els consells d'un vell rondallaire com a guia, Eragon i la dragona hauran de viatjar per terrenys perillosos on s'enfrontaran a un emperador, la maldat del qual no coneix fronteres. L'esperança de l'Imperi, doncs, recau sobre Eragon i Saphira...


Opinió Personal

Eragon és el primer d'una saga de quatre llibres al qual se'ns presenta al protagonista, l'Eragon un noi molt simple que viu amb el seu tiet i el seu cosí, un dia que va a caçar es troba una pedra blava. Però al cap d'uns dies descobreix que no és una simple roca, sinó que és un ou de drac! Des d'aquest moment la seva vida canvia i mai més tornarà a ser com abans...

Com podeu veure pel petit resum, Eragon és un llibre d'aventures fantàstiques. El primer contacte que vaig tenir amb aquesta història va ser fa molt anys quan la meva germana se'ls estava llegint. Recordo haver vist la pel·lícula i com que em va agradar molt li vaig demanar el llibre. Crec que no me'l vaig acabar, però el fet és que el tenia abandonat des de que als 10 anys el vaig deixar. Però fa unes setmanes que em van venir moltes ganes de cop de llegir una novel·la d'aventures i de fantasia i llavors vaig recordar Eragon, i el vaig devorar en dues nits. 


"Tingues en compte que molta gent ha mort per les seves creences; de fet és una cosa força comuna. L'autèntic valor rau a viure i patir per allò en què un creu. "

Des de sempre he dit que el meu gènere preferit és la fantasia èpica i realment gaudeixo molt llegint aquest tipus de llibres. I Eragon no va ser una excepció. Crec que la fantasia és el meu gènere preferit per tota la construcció que suposa. És a dir, la creació d'un nou món amb unes regles totalment diferents a les que estem habituades. I ja el fet de sumar-li els elements fantàstics i màgics només fa que millorar les coses.

He descobert que els dracs, com ha criatura m'encanten. Cada llibre que he llegit on apareix aquest animal fantàstic m'han agradat molt. El que és més curiós és que cada autor interpreta aquest ésser imaginari d'una manera molt diferent i original. El Cristopher Paolini, l'escriptor de la saga d'Eragon crea tota una història d'un regne que va molt lligada a l'existència d'aquests animals. M'agrada molt la relació que crea entre el genet i el drac, i com tenen un lligam més profund del que sembla a primera vista.

"No et pressionaria tant si no pensés que no ets prou fort per resistir-ho."

Tot i que el llibre té moltes pàgines (és un bon totxo), a mi em van passar volant i com ja us he dit,el vaig devorar amb dues nits comptades. La narració em va agradar molt i tot i que no hi han diàlegs constants, no es fa gens pesat. A part, l'acció constant i la tensió em va fer que sempre estigués alerta a la lectura perquè certament a cada capítol era una bomba d'informació nova que em deixava amb la boca oberta. 

Durant aquesta relectura del llibre, la relació que té el protagonista amb el Broom, m'ha recordat moltíssim a la relació entre la Viana i el Llop al llibre Allà on els Arbres canten.

Un dels aspectes que és característic de les novel·les fantàstiques que he llegit de moment, és l'epíleg on es narra una escena que al principi del llibre no saps que està passant, però un cop vas avançant amb la lectura ja la comences a relacionar amb els fets que estan passant. M'encanta que els escriptor i escriptores facin això!

Ara mateix estic llegint el següent, que s'anomena Eldest i de moment segueix la línia del primer, així que estic bastant contenta.

" És molt fàcil que passis de caçador a presa."

En definitiva... Eragon és un llibre meravellós, ple d'aventures i emocions que et faran quedar-te tota la nit en vetlla llegint. Si t'agraden els animals fantàstics, les batalles i la fantasia, Eragon és una lectura obligatòria. 

Heu llegit el llibre? Havíeu sentit a parlar de l'autor? Què en penseu? Us crida l'atenció?

                                                                ❊ Us espero als comentaris ❊

        


ARIA

divendres, 6 de maig del 2016

PETITS PLAERS DE LA VIDA

Hey Angels!

Avui us vull parlar sobre els meus petits plaers de la vida preferits...

ANAR A DORMIR AMB ELS LLENÇOLS ACABATS DE RENTAR. M'encanta anar a dormir i sentir l'olor del suavitzant de la rentadora.

ACABAR UN EXAMEN. La satisfacció que sento cada vegada que acabo un examen que m'he preparat bé no té punt de comparació amb res.

TENIR OBJECTIUS m'emociona.



ESCOLTAR LA MÚSICA A TOPE I SENTIR-TE COM SI ESTIGUESSIS EN UN VIDEOCLIP. Qui no ha fet mai això?

L'OLOR I SO DE LA PLUJA. Sóc d'aquelles persones que el so i l'olor de la pluja em perd, em dóna una sensació de pau i tranquil·litat. 

DEIXAR CAURE AIGUA CALENTA A L'ESQUENA A LA DUTXA. Parlant de coses relaxants, la sensació de l'aigua calenta per l'esquena durant un dia cansat és la glòria.



TENIR TOT EL DIA PER ENDAVANT. Aixecar-me i saber que no haig d'entregar cap treball ni estic pendent de cap tema "important"és una sensació que passa cada 3774747 anys, però quan passa s'aprecia, i molt.


ARRIBAR A CASA I POSAR-ME EL PIJAMA. Sóc una persona de pijama, m'encanten els pijames, m'encanta portar pijama. 


DESPERTAR-TE AL MIG DE LA NIT I VEURE QUE ENCARA ET QUEDEN UNES QUANTES MERAVELLOSES HORES DE SON. 

EMOCIONAR-ME AMB LLIBRES/PEL·LÍCULES/SÈRIES. Jo sóc una persona que a les pel·lícules i sèries ploro a la mínima (amb els llibres em costa plorar més) i m'encanta la sensació. 

RIURE AMB ELS AMICS. Hi ha alguna cosa millor que passar una bona estona rient amb els amics sense poder parar?


















EL SO DE LES ONADES. 


L'OLOR A GASOLINA. Des de ben petita que m'ha agradat l'olor a gasolina, sóc l'única?


ESCOLTAR UNA CANÇÓ I QUE ET TRANSPORTI A UN MOMENT ESPECIAL. Bàsicament el meu dia a dia. M'agrada molt quan les cançons em transporten a records passats. 

ACARICIAR UN GAT I ESCOLTAR COM FA "RUM RUM". Quan fa uns anys encara teníem gata a casa, una de les millors sensacions era poder acariciar-la i escoltar com feia rum rum, en serio, si no ho heu fet mai, feu-ho, perquè és impressionant.

PENSAR I DIR LES MATEIXES PARAULES QUE UNA ALTRE PERSONA. Això és una cosa que sempre m'ha emocionat molt, algunes vegades és casualitat, però les meves preferides és quan coneixes tan a aquella persona que saps que li està passant pel cap. 








L'OLOR A SANT JORDI. Olor de rosa, olor de llibres.


























AQUEST PETIT RACÓ.... Vosaltres i tot el suport que em doneu cada dia : )




Això és tot per avui! Espero que us hagi agradat aquesta entrada! Coincidiu amb mi? Quins són els vostres petits plaers preferits? 

Us espero als comentaris 




ARIA

dilluns, 2 de maig del 2016

VÍDEOS RANDOM QUE M'ENCANTEN

Hey Angels!

Avui us porto una entrada on us ensenyaré vídeos random (de qualsevol tema, aleatoris) que m'agrada veure per youtube. Us convido a mirar-los ja que la majoria d'aquests són molt entretinguts i curiosos : )

100 YEARS OF FASHION 1915-2015



THE FORCE AWAKENS CAST, JIMMY FALLON & THE ROOTS SING STAR WARS MEDLEY A CAPPELLA


ODIO EL COLEGIO



EVOLUTION OF THE DISNEY PRINCESS


TOP 10 DANCE SCENES IN MOVIES




Això és tot per avui! Espero que us hagi agradat aquesta entrada! Sou adictes a youtube? Quins són els vostres tipus de vídeo preferits?


Us espero als comentaris 




ARIA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...