dimecres, 28 d’octubre del 2015

Ressenya: Mentiders

Hey Angels!

Avui us porto la ressenya d'un llibre molt intrigant... tal i com us vaig prometre, la resseya de Mentiders:


Títol: Mentiders



Escriptora: E. Lockhart


Editorial:(Fanbooks)
(gràcies per l'exemplar)


Pàgines: 265


Saga: No


Etiquetes: Realista, misteri





Cada estiu la Cadence Sinclair passava les vacances amb els seus dos cosins i el seu amor. Això era el millor de la seva vida. Fins que alguna cosa terrible va passar l’estiu que ella complia quinze anys i des de llavors la seva vida es va omplir de secrets. La Cadence no pot recordar els fets i la seva família s’entesta a ocultar-los-hi. Fins que l’estiu en què en fa disset, descobreix quina és la veritat...

Una exquisida i distingida família. Una illa en propietat privada. Una brillant noia ferida; un noi apassionat per la política. Un grup d’amics –Els mentiders– en què l’amistat es torna destructiva. … I si et pregunten com s’acaba, tu explica una mentida i ja està… 
Vaig comprar-me aquesta novel·la farà mesos, perquè a amazon feien una oferta de llibres de parla estrangera i vaig decidir escollir aquest. El vaig obrir per primera vegada a un avió, ja que estava fent un viatge amb l'escola. El vaig començar, i sincerament recordo que era bastant desconcertant i que no entenia que estava passant, i no sabia si era perquè era en anglès o perquè el llibre era així. Durant la setmana que vaig passar a l'estranger vaig llegir gairebé la meitat i anava agafant molt bon ritme. Però a la tornada cap a Barcelona, entre una cosa i un altre el vaig començar noves lectures i el vaig deixar de banda. Fins ara octubre, que l'he rescatat. Justament quan el vaig tornar a rellegir de nou, vaig veure que formava part de les novetats de fanbooks així que no ho vaig pensar ni dues vegades...
Abans de començar amb l'opinió us he de dir, que el llibre en anglès és senzill de llegir, el vocabulari és molt bàsic, però al ser un llibre bastant desconcertant i intrigant, el fet de que sigui en anglès et pot fer desorientar una mica (de fet a mi em va passar) així que us recomano que el llegiu en català si sou "principiants" amb els llibres en anglès.

"Fes sempre el que et faci por fer"

La història ens presenta la Cadence. Ella forma part de la família Sinclair que és extremadament rica (fins al punt d'una illa privada per estiuejar). Ja us podreu imaginar com són... aparentment tots són guapos, atlètics amb bones notes i un futur brillant, tot sobre la supervisió de l'avi, que és bàsicament la font d'ingresos d'aquesta adinerada família. Tot sembla anar bé, però durant un estiu a l'illa es produeix un misteriós incident que canviarà la vida de la Cadance per sempre i la de la seva família... però malauradament aquest succés li causa pèrdua de memòria i només recorda petits detalls... Quan demana que li expliquin que va passar, sembla que tota la seva família canviï de tema o esquivi preguntes... 

Aquest llibre va ser molt popular l'any passat als països de parla anglesa i no es fins fa unes setmanes que es va publicar en castellà i català. L'estrategia de marketing que es va fer, era molt bona, ja que ningú sabia exactament de que anava el llibre perquè (tal i com diu la sinopsi) si et pregunten sobre el llibre simplement digues una mentida...  El llibre, m'ha agradat i molt, però no tan com per tot el hype que hi ha. 

Com a lectora em vaig sentir molt identificada amb la frustració i la impotència que sent la protagonista al no saber res de res, i és que els lectors ho anem descobrint al mateix ritme que ella i això fa estar en constant tensió. 

" Els demostraré que sóc valenta, i no pas feble, com es pensen"

Sense cap mena de dubte el millor de tot el llibre ha estat el final perquè és d'aquells apoteòsics que et deixen amb la boca oberta durant minuts sencers, perquè realment o hi ha manera d'intentar esbrinar el sentit fins que t'hi trobes. Sincerament, tot i que és molt dur, crec que li dóna la quantitat perfecte d'emocions a la novel·la i que fa que te n'adonis de moltes coses. (aquí teniu les meves reaccions... sentia la necessitat de posar gifs sorry ; ) )




Una de les coses que també em va agradar molt és que de tant en tant, en els capítols apareixen petites historietes en forma de conte, que ocupen una pàgina i poc més, sobre un rei i tres princeses. Cada història comença igual però té un desenvolupament totalment diferent, però que ens deixa amb una "moraleja" que també podem veure aplicada al capítol anterior o següent de la història de la Cadance. (Una de les meves preferides és al Capítol 20, pàgina 73). 


I ja per acabar, parlar com n'és de fidel l'edició en català. Conserva la mateixa portada i fins i tot crec que m'agrada més la re-edició que l'original! També mantén els mapes que apareixen de l'illa i els dibuixos de l'arbre genealògic!


Llibres similars: No miris enrere

T'agradarà si...: Busques un llibre ple de misteri i amb un final apoteòsic


En resum, Mentiders és un llibre molt intrigant on hi podràs trobar un gran misteri amagat entre les pàgines, que de ben segur que no et deixen indiferent. Una història plena de personatges diferents, que estableixen unes relacions úniques amb les quals segur que et pots sentir identificat. El principi una mica fluix, però ho prepara tot per esclatar com una bomba al final. Un llibre amb un hype massa alt, però que de ben segur que el disfrutes moltíssim.

(3,5/5)




Què en penseu? Us crida l'atenció? Heu llegit el llibre?



: ) Us espero als comentaris : )


Gràcies a Fanbooks per l'exemplar!

T'interessa el que estàs llegint? Subscriu-te per no perdre't cap post!
És gratis!



dissabte, 24 d’octubre del 2015

Recomanacions d'Octubre

Hey Angels!

Aquesta és la primera entrada d'una nova sèrie de recomanacions mensuals on us explicaré les meves coses preferides del mes concret. Us recomanaré un llibre, una sèrie, una pel·lícula, un youtuber, un àlbum de música, una pàgina web i un truc/consell per a bloggers!


Un llibre... Mentiders de E. Lockhart (Fanbooks)

Aquest llibre el vaig llegir en anglès, perquè fins fa poc encara no havia sigut publicat en català o castellà. Si us voleu animar amb la lectura en anglès amb aquest llibre, haig de dir que no és gaire difícil perquè és curt i realista, però té una trama molt confusa i potser el que sigui amb una llengua estrangera us fa embolicar encara més el cap. 
Aquest llibre em va agradar molt, sobretot al final. Té una tensió constant. Jo crec que l'element fort de la novel·la és la intriga ja que tu et trobes com la mateixa protagonista. No saps res. D'aquí poc trobareu la ressenya al blog amb una opinió més detallada, però si us agraden els llibres amb misteri realista com "No Miris enrere", Mentiders segur que us encanta.


Una sèrie... Scream Queens

Primer anava a escollir Castle, perquè acaba de començar la nova temprada i m'està agradant molt. Però de Castle ja us he parlat en diversos posts així que em vaig decidir per Scream Queens. És una nova sèrie que ha començat aquesta tardor. Com podreu veure per la imatge (i pel títol) aquesta sèrie és una una mica terrorífica. M'agrada pensar que és una sèrie d'humor, ja que les situacions són tan absurdes i irreals, els personatges tan estúpids que arriben a fer gràcia.  
A Scream Queens hi podrem trobar diversos actors i actrius molt coneguts com la Emma Roberts, la Lea Michele, l'Ariana Grande, Nick Jonas entre molts altres. 
A la sèrie no es planteja un argument gaire original, però s'ha de dir que enganxa! Només dir que en alguns capítols és fa un abús de la motoserra... i no pas per tallar arbres...(Tampoc us espanteu ara, perquè diria que és a partir de 13 anys)
Una saga de pel·lícules... Star Wars

No sé si havia mencionat alguna vegada que m'encanta Star Wars. Des de la primera vegada que vaig veure les pel·lícules quan tenia 11 anys fins ara que les he tornar a veure totes altre vegada. M'agraden moltíssim i com alguns suposo que sabreu, fa uns dies va sortir el tràiler definitiu de la setena pel·lícula que s'estrena al 18 de Desembre. 
Si no les heu vistes, de debò mireu-les perquè són fantàstiques, són tot un clàssic. És cert que són llargues, però que no us faci mandra perquè valdrà la pena, i molt! 
Jo ja estic fent el compte enrere de "El despertar de la Fuerza" (La setena pel·lícula) des de fa mesos! Avui falten 54 dies!


Un àlbum... Revival (Selena Gomez)

Durant aquest mes he estat escoltant moltíssim el nou àlbum que ha tret la Selena Gomez anomenat Revival i m'encanta! Quan vaig caminant cap a l'escola em poso les cançons, quan estic a la dutxa... a tot moment les escolto. 
M'encanta el nou so i es nota molt la seva millora en la tècnica vocal. Les meves cançons preferides (a part dels dos singles) són: Kill em with Kindness, Camouflage, Me & The Rhythm, Outta my Hands (Loco), Hands to Myself i Perfect.
Tinc la ressenya de l'àlbum feta, però encara no sé si la penjaré així que digueu-me, us agradaria saber la meva opinió més detallada sobre el nou CD de la Selena?
Un Youtuber... Caspar Lee   
Com a gran fan de Youtube, aquest havia d'estar en una de les categories de les recomanacions mensuals. El meu youtuber preferit és el Caspar, que fa vídeos random, que sempre em fan riure moltíssim. M'encanta el seu tipus d'humor i la relació que estableix amb els subscriptors per mitjà d'una càmera. Quan no sé que posar-me a fer, sempre miro algun dels seus vídeos i em treu una rialla (o unes quantes). Malauradament és de Sud Àfrica, així que els seus vídeos són en anglès. Si sou capaços d'entendre'l us el recomano moltíssim perquè segur que us encanta!      
                        
Una pàgina web... Rainymood.com

La pàgina web que us vinc a recomanar és Rainy Mood, per totes aquelles persones amants de la pluja. A mi personalment el so de la pluja em relaxa molt i aquesta web el recrea molt bé. M'encanta la sensació que em transmet, i ara que comença el fred em ve encara més de gust. 




Un truc per a bloggers...

Si quan poseu algun codi al CSS (Plantilla-Personalitza-Avançat-Afegeix CSS) no us va bé i els canvis o modificacions no apareixen al vostre blog, no és per cap error vostre! El que passa és que, moltes vegades a alguns blogs no els hi funciona (a mi em passa). Simplement hauràs de fer aquests canvis per una altre via, un pèl més difícil però que resulta sent el mateix. 
1.Hauràs d'anar a Modifica HTML
2.Fes click dins el quadre i pulsar Control+F. Posa al buscador que t'apareixerà: </b:skin>. (Ho trobaràs cap al principi de la plantilla)
3.Un cop fet això, enganxes el codi just abaix de </b:skin> i guardes la plantilla! 
Assegura't que tot ha quedat bé fent click a previsualització!

És un truc senzill, però molt útil i m'ha salvat la vida a l'hora de fer tots aquests canvis!



Això és tot angels! Espero que us hagi agradat aquesta nova secció mensual! 



Què em recomaneu vosaltres? Havíeu sentit a parlar d'alguna de les coses que he mencionat? Us és útil el truc per a bloggers? Què en penseu de les recomanacions? Coincidim en alguna?



: ) Us espero als comentaris : )









T'interessa el que estàs llegint? Subscriu-te per no perdre't cap post! És gratis!



divendres, 23 d’octubre del 2015

Nou Disseny!

Hey Angels!


Com podreu estar veient, el blog ha fet un canvi d'imatge! Ja feia setmanes que pensava en canviar-lo ja que feia més d'un any que tenia el mateix i em començava a cansar. 
El canvi que es veu més a primera vista és el fons. Volia canviar-lo perquè el rosa ja m'estava cansant i crec que aquests colors marronosos també queden molt bé. Com podeu veure, l'essència segueix sent la mateixa, ja que hi continua apareixent la nena lectora. 

Encara que potser no s'aprecien tots de la mateixa manera, però durant tota aquesta setmana he anat retocant i afegint més canvis cada dia. Alguns es veuen més com ara el nou menú de pàgines horitzontal i el vertical al fons. També he canviat el banner d'afiliació (ehem si el vols posar al teu blog jo encantada ; ) ). 

Ha tornat la barra de ressenyes on podreu accedir les últimes ressenyes publicades del blog. També el format de les entrades més vistes, crec que té un disseny més net que l'altre i que fa conjunt amb els colors del blog, igual que el buscador. 

Si mireu el blog des d'un ordinador (no sé si amb tablet també surt) us apareixerà un petit requadre a l'esquerra del blog, que pregunta si voleu subscriure al blog pel correu. Així que si voleu estar al dia de totes les entrades i no perdre-te'n cap ni una, ja saps el que has de fer! Poses el teu correu i llestos! 

Espero que us agradin aquests nous canvis del blog que m'han portat tanta feina! (tot i que no ho sembli)




Què en penseu? Us agrada?




: )Us espero als comentaris : )










Un petonàs!





diumenge, 18 d’octubre del 2015

Ressenya: Allà on els arbres canten

Hey Angels!

Avui us porto una ressenya molt especial per a mi, ja que és d'un llibre que va ser i continua sent un dels meus preferits. Els que porteu aquí des de fa bastant, sabreu que ja en vaig fer una fa molt de temps cap als començaments del blog, però crec que no li fa justícia. Com que he fet una re-lectura completa del llibre i ara el tinc més fresc que mai, doncs crec que és el millor moment per fer-li una ressenya com cal...!








Títol: Allà on els Arbres canten


Escriptora: Laura Gallego


Pàgines: 477


Editorial: Cruïlla


Saga: No


Etiquetes: Fantasia, Aventura




La Viana, l'única filla del duc de Rocagrisa, està promesa a Robian de Castellmar des que eren petits. Tots dos s'estimen i es casaran a la primavera. Però, durant les festes de celebració del solstici d'hivern, un home estrafolari adverteix al rei de Nòrtia i els seus cavallers de l'amenaça dels bàrbars de les estepes... I tant el Robian com el duc es veuen obligats a anar-se'n a la guerra. En aquestes circumstàncies, una noia com la Viana no pot fer altra cosa que esperar que el seu promès torni. I, potser també, fer cas de les llegendes que s'expliquen sobre el Gran Bosc... 
Allà on els arbres canten és un dels meus llibres preferits de tots els temps, però ja feia bastant que no el rellegia sencer. Sempre em tornava a llegir algun capítol en concret o alguna escena que m'agradés així que vaig decidir que ja tocava llegir-se'l sencer i veure com la meva opinió havia canviat des de que tenia 10 anys la primera vegada que me'l vaig llegir.
Se'ns presenta la Viana, una donzella de classe alta, que un dia es veu afectada per la guerra que els bàrbars han proclamat. El seu pare i el seu promès hauran de marxar a la guerra i ella s'haurà de quedar sola... 
Tampoc us vull explicar gaire, perquè recordo que la primera vegada que el vaig llegir em va encantar o saber gairebé res de la novel·la, i que aquesta poc a poc m'anés sorprenent. 

"Has comés una imprudència, però has sobreviscut. No tothom pot dir el mateix, menuda. Sovint, la primera negligència acostuma a ser la darrera."

El que més m'agrada dels llibres de la Laura Gallego en general, és l'entrellat que forma, i els varis personatges secundaris que podem trobar i que enriqueixen molt més la lectura, ja que la Laura Gallego els sap explotar molt i els hi sap crear trames addicionals que es veuran relacionades amb la trama principal i, simplement és perfecte... ( Exemple: les històries del Llop sobre l'orella).
Quan l'estava llegint, em vaig adonar que tot m'ho continuava imaginant de la mateixa manera i que els paisatges o les escenes se m'havien quedat gravades al meu cap. També em vaig adonar que la meva opinió havia canviat des de que el vaig llegir per primera vegada i això em va sorprendre perquè no m'ho esperava per res del món. Per exemple, el personatge del Llop, la primera vegada que vaig llegir la història em va semblar més aviat "dolent", sempre fent enfadar a la Viana i en general no m'agradava gaire. En canvi, en aquesta re lectura, he descobert que el Llop és el meu personatge preferit de tota la novel·la! Sempre busca el bé comú, és lluitador i té un gran sentit de la pàtria. També la meva opinió sobre la Viana ha canviat, abans la trobava tota una heroïna, lluitadora (que ho continua sent, però de la mateixa manera amb la qual la imaginava) i sense cap mena de dubte era el meu personatge preferit i ara he vist que, continua sent molt lluitadora, però també molt tossuda i sobretot egoista. No dic que estigui malament o que no em caigui bé, perquè donada la seva situació no sé com actuaria jo. (Sóc la única que shipeja el Llop i la Viana? : '' ) )

"M'has seguit fins aquí, i he deixat enrere  a gent més experimentada que tu. Però passa que ets molt caparruda. Per sort de tots dos"

Pot contenir spoilers!
El que es pot fer més evident al llarg de llibre és la gran transformació de la Viana com a persona, tan físicament com psicològicament, tot i que al fons, segueix sent la mateixa donzella decidida que se'ns presenta als primers capítols. 
En aquest llibre es recullen una sèrie d'escenes que m'encanten i que no em cansaria mai de llegir i llegir una i altre vegada. Per exemple, quan el Llop decideix tallar-li els cabells a la Viana, i ella finalment accedeix. Crec que és una escena molt important, i tot i que el Llop l'encara amb un toc més d'humor. És un moment decisiu ja que són les últimes pàgines que veiem la Viana donzella i comencem a veure la Viana lluitadora i guerrera. A part, quan les noies es tallen el cabell d'una manera tan dràstica (com també podem veure a Insurgent, per exemple) també té una part molt simbòlica, ja que acostuma a representar un abans i un després, una vida que jo tornarà, o  un conjunt de vivències doloroses que vols deixar enrere. 
" - Com em queda?
- No ho sé... diferent.
- Diferent- va repetir la Viana, gairebé assaborint aquella paraula-. Diferent- va repetir."
Jo m'imagino el Robian
Semblant al
Robert Sheenan
Un altre escena que m'encanta i que sempre em fa riure, és quan la Viana i el Robian es troben a la cabana. Crec que és un moment crucial per les seves dos vides i que ella el sap afrontar molt bé, tot i que encara que no ho vulgui admetre li dol, i molt.  I ja que treiem el tema del Robian..., és un personatge que honestament em crea molt de llàstima i tristesa al meu interior. Prefereixo no jutjar-lo, perquè en la seva situació, no sé que hauria fet jo...
Després arribem un punt de la novel·la on apareix l'Uri! Tot i que shipejo fortament a la Viana i el Llop, l'amor entre la l'Uri i ella, el trobo molt dolç i tendre. No va ser fins en un punt de la novel·la que vaig entendre de debò que representava l'Uri (pàgina 326). És on la Viana li ensenya que vol dir estimar, agradar-se i fer-se petons. En aquest punt, veiem com d'innocent i pur és l'Uri i com representa la nostra infantesa i la societat encara no ens ha implantat tots els estereotips, com hem d'actuar, que no hem fe fer... Per això quan l'Uri entén finalment que vol dir estimar, simplement li ho diu a ella, sense complicar-se ,(cosa que adolescents i adults fem molt, complicar-nos nosaltres mateixos la vida) en canvi la Viana és xoca amb la seva resposta tan ràpida, clara i neta d'ideologies sobre la societat en què viuen. 

Ja per acabar, parlar sobre el millor epíleg i final de la història mundial i universal. Tanca a la perfecció la història, unint fils que ni sabies que calia unir(oki,oki,oki,oki,oki). Sempre que el llegeixo m'emociona i em fa caure unes llàgrimes, ho haig d'admetre. 
Finalment, no m'agradaria que fessin una segona part, perquè com he dit, la història queda molt ben tancada però m'encantaria que la Laura escrigués un llibre sobre les històries que relata l'Oki, les llegendes, els poemes que recita... perquè m'encantaria saber més sobre el món on viuen. Saber també com quedaria la història de la segona invasió bàrbara passada a llegenda al llarg de les centúries... Sóc la única a que li agradaria? 


"El món eestà ple d'històries. Totes les persones i tots els objectes tenen històries per contar. A algunes s'hi arribar a través de la gent com jo, que les relata perquè no s'oblidin. Altres, en canvi... es viuen."
Fi Spoilers!

Espero que la ressenya hagi estat a l'altura d'aquest llibre tan meravellós!

Llibres Similars: Memòries d'Idhún

T'agradarà si...: Busques un llibre d'aventures, fantasia, de cavalleries i intriga!

Un llibre que et mantindrà atrapat/da des de la primera pàgina fins a l'última. Un llibre ple d'emocions que no et deixarà indiferent. Uns personatges que et sorprendran a cada pàgina i uns girs argumentals que et deixaran amb la boca oberta. Allà on els arbres canten, un llibre que no et pots perdre. 



Us ha agradat la ressenya? Heu llegit el llibre? Què en penseu dels personatges? Quin és el vostre preferit? Esteu d'acord amb mi? Creieu que la Viana i el Llop fan bona parella? Què en penseu sobre el llibre d'històries i llegendes que proposo? 






: ) Us espero als comentaris : )








dilluns, 12 d’octubre del 2015

Les meves dedicatòries preferides

Hey Angels!

Avui us porto una entrada on parlo sobre les meves dedicatòries preferides. Molta gent no presta atenció a les dedicatòries que apareixen a les primeres pàgines dels llibres. La majoria de les vegades els escriptors i escriptores enumeren a una sèrie de persones, però també podem trobar algunes de divertides, tristes, que ens fan pensar etc. Aquí recullo les que més m'han agradat:





Crónicas de Fortuna I- Javier Ruescas
"A todos los que, con el arte, hacen magia"           

Una llama entre cenizas- Sabaa Tahir

"Para Kashi, que me enseñó que mi espíritu es más fuerte que mi miedo"

Fangirl- Rainbow Rowell
"Para Jenifer, siempre tuvo una espada láser extra"

Divergent- Veronica Roth
"A mi madre, que me ofreció el momento en que Beatrice se da cuenta de lo fuerte que es su madre y se pregunta cómo no lo había visto antes"

Delirium- Lauren Oliver
"Per a totes aquelles persones que, un dia o altre m'han contagiat l'amor deliria nervosa; ja sabeu qui sou. Per la gent que me la contagiarà en el futur, em moro de ganes de saber qui sereu. I en els dos casos: gràcies."

Heima es hogar en Islandés- Laia Soler
"A mis padres, por hacer desaparecer las fronteras de mi mundo. Gracias por descubrirme los secretos de Islandia. A Laura, por acompañarme en todos mis viajes. Y a vosotros, que, como tantas otras luces, os apagasteis demasiado pronto. Seguid brillando, allá donde estéis."

Confess- Colleen Hoover
"The confessions you read within this novel are true confessions, submitted anonymously by the readers. This book is dedicated to all of you who found the courageto share them."

Oppositon- Jennifer L. Armentrout
"Para todos aquellos lectores que se encontraron en algún momento con Obsidian y pensaron:¿Aliens en el instituto? ¿Por qué no diablos no? He leído cosas más raras. Y acabaron adorando a Katy, Daemon y los demás tanto como yo. Esto es para vosotros. Gracias."

Aristotle and Dante discover the secrets of the universe- Benjamin alire
"To all the boys who've had to learn to play by different rules"





Això és tot! Espero que us hagi agradat l'entrada! 



Què en penseu de les dedicatòries? Sou dels/ de les que les salteu o sempre les llegiu? Coincidim en alguna? Què ha de tenir una dedicatòria perquè us cridi l'atenció?






: ) Us espero als comentaris : )







dimecres, 7 d’octubre del 2015

6 places I want to visit

Hey Angels!

Si hi alguna cosa que m'agrada més que llegir i mirar les meves sèries preferides, és viatjar. 
He tingut la sort de poder fer uns quants viatges per Europa, majoritàriament, com per exemple: Venècia, Londres, Suïssa, la Provença, Turquia, Polònia...
Però és cert que encara em queden un munt per descobrir i, en aquesta entrada recullo els 6 llocs (ciutats o països en general) que m'agradaria visitar algun dia. 


Islàndia és un país que em va començar a cridar l'atenció quan vaig llegir Heima es hogar en Islandés (us el recomano) i des d'aleshores que tinc moltes ganes de visitar-lo algun dia. A part, trobo que, per les imatges que he vist, és un ambient molt relaxant i un dels meus somnis és poder veure una aurora boreal, així que em faria el doble d'il·lusió si la pogués veure a Islàndia. 
Un dia de casualitat vaig trobar el blog d'una noia que va escriure un diari sobre els dies que va passar a Islàndia i les fotos que va fer (impresionants) em van fascinar encara més. 
Com podreu veure al llarg de l'entrada, m'encantaria visitar tan com llocs molt habitats, tan com ciutats més rurals. En aquest cas Nova York, és una ciutat que des de sempre m'ha vingut molt de gust visitar. És l'escenari d'algunes de les meves sèries, pel·lícules preferides, a part, li trobo que té un cert encant. M'encantaria anar-hi al hivern, tot i que fa molt de fred m'encantaria poder patinar sobre gel a l'aire lliure i passejar-me per les botigues i els carrers decorats amb tocs nadalencs.
Si... és molt trist, però encara no he visitat mai París. He visitat moltíssimes parts de França, però en cap d'aquestes ocasions he tingut l'oportunitat de poder caminar pels carrers de París. És una ciutat que té molta història i l'he estudiada a fons, ja que vaig haver de fer un treball sobre aquesta. Em sembla molt bonica i romàntica... Espero poder anar-hi d'aquí poc...
Sobre la ciutat d'Atenes, no estic del tot informada, però simplement se que, com a gran admiradora de la mitologia grega i tot el que l'envolta, algun cop a la vida hauré d'anar a Grècia per poder contemplar amb els meus propis ulls tots els monuments i edificis tan antics que se situen a aquesta ciutat i en general tot el país.
Sobre el cas d'Egipte, és molt semblant al d'Atenes. Sempre m'ha cridat l'atenció tota la cultura dels Egipcis, la religió... A part els egipcis van ser grans pioners en el passat sobre el camp de les matemàtiques, la ciència... Tot el tema de la construcció de les piràmides i la seva forma de vida ho trobo molt interessant, m'encantaria visitar-ho!
I ja per acabar.... Cavendish, una ciutat que es troba a l'Illa del Príncep Eduard a Canadà. És on està ambientada la saga de llibres Anna de les Teules Verdes, tan com als llibres com a les pel·lícules. És un lloc preciós i el qual des de que vaig veure les pel·lícules amb 9 anys porto esperant poder viatjar-hi i passejar pels mateixos prats que l'Anne Shirley.



Això és tot angels! Ens veiem la setmana que ve amb una nova ressenya ; )





Coincidim amb algun lloc? Quins són els llocs als quals t'agradaria viatjar? Has tingut la sort d'anar alguna de les ciutats/països que he posat? Què t'han semblat?




: ) Us espero als comentaris : )








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...