dissabte, 25 de juliol del 2015

Les meves sèries preferides de TV (PII)

Hey Angels!


Avui us porto la segona part de les meves sèries preferides, podeu llegir la primera part fent click aquí. 



Aquesta és una sèrie que m'encanta veure, tot i que últimament no estan treient cap episodi nou i l'última temporada va acabar fa uns mesos. Ens presenta al Richard Castle, un escriptor de misteri que segueix tots els casos d'assassinat que li assignen a la detectiu Beckett. Realment és una d'aquelles sèries que et fa riure, però que també et pot fer sentir moltíssimes altres emocions. El que més m'agrada, és que no només es centra en els assassinats, sinó que també podem veure paral·lelament la vida dels personatges principals i els problemes del dia a dia. 


Oh déu meu aquesta sèrie. Quan la vaig començar no m'esperava per res del món el que m'hi vaig trobar. One Tree Hill entra sense cap mena de dubte al top 5 de les meves sèries preferides de tots els temps. Ens presenta la complicada vida de 5 adolescents que viuen a la mateixa ciutat. El que fa tan especial aquesta sèrie, més enllà de la trama són els personatges. Cada un ens dóna una perspectiva de com és la vida des del seu punt de vista. Les relacions que creen entre ells, sense cap dubte també és un punt fort de la sèrie, que consta amb 9 temporades així que teniu per estona. Imprescindible.

Dawson's Creek, és la sèrie que actualment estic seguint, i haig de dir que l'estic adorant i s'està convertint també en una de les meves top 5 sèries preferides. Podem trobar una trama central similar a One Tree Hill, on se'ns explica la vida d'un grup d'adolescents. Haig de dir que les dues primeres temporades se m'han fet molt llargues, però mama mia, a partida la tercera tot comença a posar-se molt més interessant... Consta de 6 temporades i de moment vaig pel principi de la quarta i crec que no em decepcionarà, espero!


Plats Bruts, vaja, no és estiu si a casa no es mira Plats Bruts. És una sèrie catalana molt bona que també té uns quants anyets, i encara que hagi vist cada capítol 948975 vegades no em canso de veure-la una i una altre vegada. És una classe d'humor que entenc que no faci gràcia a tothom, però personalment a casa ens pixem. Si no l'heu vista us la recomano moltíssim, a part està publicada tota sencera a youtube! 


Aquesta, segueix la mateixa història que Plats Bruts. La van emetre a Tv3 un any i des de llavors, no hi ha any que no la miri almeys una vegada. No és ben bé una sèrie, sino que és una sèrie de pel·lícules on se'ns explica la vida de l'Ana, una noia pèl-roja, molt especial i divertida. Diria que són 3 episodis ( no em feu gaire cas ) i cada episodi és molt llarg (unes 2-3h). Igual que amb Plats Bruts, els episodis estan penjats sencers a YouTube, però malauradament només hi són en castellà i se'm fa molt estrany d'escoltar, perquè sempre ho he vist en català... A part la sèrie està grabada a l'Illa del Príncep Eduard i en serio, quina meravella de lloc, és preciós a més no poder.


Aquesta sèrie, segur que la coneixereu. Us la recomano per veure-la aquest estiu amb la família, perquè és molt divertida. Ens explica la història d'una família formada per membres molt diferents entre si, i segur que si la veieu us traurà una riallada. Els episodis són molt curts, així que és molt ràpida de veure. Van per la 6a temporada i encara no està finalitzada. Aquesta sèrie jo la miro els dies que tinc moltíssims deures o exàmens, com els capítols són de 20 minuts, és el temps necessari i ideal per desconnectar una estona. 




Això és tot! Espero que us hagi agradat l'entrada!

Quines sèries em recomaneu? Heu vist alguna de les que he nombrat? Us ha entrat la curiositat amb alguna? Què en penseu? 


: ) Us espero als comentaris : )






12 comentaris:

  1. Hola!
    La majoria de sèries no les conec (no sóc una persona de mirar sèries tampoc), pero Castle i Modern Family m'encanten! Una altra sèrie que m'agrada i et recomano - potser ja la coneixes - és Entre Fantasmas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      No, no la coneixo, ara mateix investigaré a veure q tal!

      gràcies per la recomanació<4

      Elimina
  2. Hola! Modern family és genial, a casa mai ens perdem els nous episodis a la Fox! Plats bruts és un clàssic, és massa bona i duren el temps suficient perque no es faci pesada. Castle també està molt bé, però només la veig quan no donen res més interessant jajaja
    Jo et recomano veure The big bang theory, a casa meva ens encanta i ens fa riure bastant.
    Un petó♥♥

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      The big bang theory també he vist alguns capítols i he de dir que també em fa riure mooolt :''')

      Gràcies per comentar!<4

      Elimina
  3. Simplement adoro Castle *-* (Faran la vuitena temporada i no serà l'última!)
    Plats Bruts també m'agrada molt, i Modern Family està molt bé!
    Les meves sèries preferides que mai podria posar en ordre de preferència són Glee i Scorpion, entre mil més. Te les recomano moltíssim!
    PD: Al meu blog vaig penjar aquesta entrada sobre Scorpion, aviam si t'animes a veure-la: http://tempslliureocupat.blogspot.com.es/2015/06/series-de-tv-scorpion.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Ara em passo pel blog i miro de que va! Gràcies per dir la teva <4

      Un petó<4

      Elimina
  4. M'encanten aquestes entrades!Sobretot perquè coincideixo també amb tu!:D Sóc una fanàtica de Castle, Plats Bruts...I Anne de Teules Verdes...puff..aquella noia es tan adorable..Encara que m'hagi empassat les tres sèries milions de vegades, es genial!
    Petons♥

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra que coincidim! És cert, no em cansaria mai de veure-les una i un altre vegada!

      Un petó<4

      Elimina
  5. hey – my first time on this blog and i just had a desire to say hello and thanks for keeping it alive !
    Diabazole
    Thanks so much for your post. I love this site.Who is the admin of this web site? I would like to exchange links. Looking at the amount of traffic that The public is the solid foundation for charity gets and itd be worth it for me to trade links. Would like to get ahead of the competition and all. Also, most of my links come from sites just like here.http://www.strongmenmuscle.com/diabazole/

    ResponElimina
  6. Hola!

    Jo veig Castle i la veritat és que m'agrada molt. M'apunto One Tree Hill i Dawson's Creek. De Plats Bruts he vist alguns episodis i són súper divertits :,) Ana, la de Teules Verdes és l'adaptació dels llibres? Potser quan els llegeixi la miro...

    Parlem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!

      Si, és l'adaptació del clàssic de la literatura Ana la de teules verdes

      Un petó<4

      Elimina
  7. Increase muscle mass
    Testosterone-powered
    Reduce fat
    Improve sex life
    Improved resistance
    Intestine better health
    Freedom of shortness of breath
    Energy rocket sky
    Improve care
    Improve the absorption of nutrients
    Improve blood flow

    Experience

    This is one recommendation and was one of my best friend who made me use SPARTAGEN XT . It showed this supplement impact on me from the first day. I can see obvious changes in my strength and my energy levels. My fat began to reduce after one week, and began my muscle growth in the second week itself.

    spartagen XT review | http://www.nationalhealthadvisor.com/spartagen-xt

    ResponElimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...