dimecres, 1 d’octubre del 2014

#1 Wrap Up Setembre

Hey Angels!


Aquestes són les meves lectures del mes, no he llegit tants llibres com de costum, ja que vaig estar una setmana i una mica més sense cap llibre a la tauleta de nit perquè esperva al 25 de Setembre, quan sortien els llibres que volia comprar per després (obviament) llegir-los. Tot i així he llegit un total de 4 llibres:





La Cura Mortal ( #3 El Corredor del Laberinto)
El primer llibre que vaig acabar en el mes de setembre va ser La Cura Mortal. La veritat és que al principi se m'ha fet lent i tenia por de que el final em decepcionés ( perquè si ho feia m'arruinaria tota la trilogia) però no ho ha fet. Trobo que és un final dallò més adequat i lògic hi és el que haurien d'haver fet des del primer moment. Tot i haver-me agradat m'hagués agradat més respostes sobre el passat dels personatges principals que jo esperava. ( Per les notícies que m'han arribat l'autor escriurà una prequel·la on ens ho explicarà tot!) Tot i que per al meu gust massa trist. A partir d'aquí Spoilers La mort del Newt va ser molt dura ja que era un dels meus personatges preferits... la mort de la Teresa va ser molt sobtada, però em va "agradar" ja que vaig poder veure (per fi) com era (realment) la Teresa. Fi Spoilers





Tenia moltíssimes ganes de llegir aquest llibre, ja que els tres llibres anteriors que havia llegit era tot: acció, acció, acció i més acció ( El Corredor del Laberinto). Així que em venia molt de gust llegir-me un llibre d'amor realista.I no em va decepcionar gens! Una història senzilla però a la vegada memorable. El que m'ha agradat molt és que no només es centra en la història d'amor, sinó que també veiem els problemes familiars dels personatges principals. Aquest llibre a part de fer que t'enamoris dels personatges, et fa enamorar de Paris. La ciutat on transcórrer tota ( gairebé) la trama. He anat molts cops a França, però mai he tingut l'oportunitat de visitar aquesta ciutat,així que si algun dia hi vaig, he marcat tots els llocs que nombra: El cinema, el punt Zéro, el Barri Llatí, la SOAP i espero que si algun dia hi vaig doncs, poder anar aquest llocs i recordar la novel·la com si l'estigués llegint. Si voleu una història d'amor entranyable i lleugera per llegir aquests dies, no us decepcionarà! 





Lola Y el Chico de al Lado ( #2 Un Beso en París)
Abans de començar aquest llibre sabia que m'encantaria, ja que l'anterior, Un Beso en París m'havia enamorat massa. Així que no el vaig llegir amb gens de por. És un llibre que com l'anterior m'ha agradat moltíssim per la seva senzillesa. Tot i així al ser dos llibres de la mateixa trilogia que tracten de diferents històries és impossible no comparar-los i això és el que he fet jo. La veritat és que si ho mirem molt per sobre les dos novel·les tenen una trama central molt semblant ( per no dir idèntica) però tot i això Stephanie fa que cada llibre sigui únic, creant uns personatges dallò més originals i creatius. Des d'un bon principi sabia que m'encantaria la Lola... l'admiro moltíssim pel que fa... com va vestida com vol, perquè ella vol és tan creativa i diferent! M'encanta que hi apareixien l'Etienne i l'Anna, ja que sense "voler" ens fa saber sobre la relació, ens aclara petites incògnites que queden al final del llibre primer... m'encanta el paper que han tingut i espero que al tercer llibre hi apareguin tots quatre ( Etienne i l'Anna, Lola i Cricket). Si et va agradar el primer, no ho dubtis Lola y el Chico de al Lado és una lectura obligatòria. 






Destroza este diario
Aquest llibre, no és ben bé un llibre per llegir... és com una mena de llibreta que a cada pàgina ens fa fer coses completament diferents i de la manera més creativa possible. Tinc pensat fer una entrada amb imatges de com ho he fet jo. Per exemple, en una pàgina et diu: colorea toda esta página, duerme con el diario, colecciona la letra M en esta página, destroza el lomo etc. Vaja és un llibre per destrossar-lo d'una manera d'allò més creativa. Encara no l'he acabat perquè cada pàgina necesstita la seva dedicació! Trobo que és una idea molt original i que mai mai se m'hagués acudit i per això m'encanta tant. Us deixo aquí un video d'una Booktuber que segueixo, que va penjar un video mentre el feia ( perquè us en feu una idea).





Aquests són tots els llibres que he llegit durant aquest mes de Setembre, no he pogut llegir tant ja que el curs ha començat i tinc moltíssima més feina. A part d'aquests 4 llibres he rellegit.... 



Si decido quedarme ( Reacció i Ressenya)

En motiu de l'estrena a la gran pantalla ( i ja que és tan fi) vaig decidir rellegir-lo per tenir-lo més fresc alhora d'anar a veure la pel·lícula al cinema. Només dir-vos que si heu llegit el llibre mireu la pel·lícula i, si heu vist la pel·lícula doneu-li una oportunitat al llibre... i si no heu fet cap de les dos coses... a que espereu? Tinc moltíssimes ganes de llegir la segona part ( Lo que fue de ella) ja que diuen que és encara millor que la primera!


En general ha sigut un bon mes, cap llibre m'ha decepcionat i tots m'han agradat molt... 
Com ja vaig avisar, el IMM/Book Haul l'ajuntaré amb el d'octubre, ja que el nombre de llibres aconseguits durant aquest mes no han sigut suficients per fer una entrada dedicada a aquests. 


Quins llibres heu llegit durant aquest mes? Quants? Us han satisfet? 

:) Us espero als comentaris :)





5 comentaris:

  1. jO aquest mes he llegit el primer llibre de les cròniques lunars! ma agradat molt te'l recomano 100 !

    ResponElimina
  2. Hola!
    Jo tampoc he llegit gaire aquest més amb l'inici del curs però crec que he aprofitat molt els caps de setmana per avançar... M'interessa molt el llibre "Destroza este diario" i crec també que és molt original i divertit de fer... Provaré de fer-me amb un...

    Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! La veritat és que Destroza este diario únic i que és molt divertit de fer! Però et dura molt de temps ja que per a cada pàgina és com una obra d'art diferent!

      Elimina
  3. Hola
    No puc veure el video:(, em pots deixar el link als comentaris plis?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si esclar! és aquest: https://www.youtube.com/watch?v=zeXDFog6THs&list=UU0DYqMBO4JxIg1ocsdiYpFw

      Elimina

Hola!
Comentaràs? Moltíssimes gràcies : )
-Recorda que tothom és lliure d'expressar la seva opinió, però sense faltar el respecte en cap moment!
-Està permès posar l'enllaç de la teva pàgina web, sempre que no sigui un comentari únicament de SPAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...